intense Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Най-после доживях. Античен театър, започва на 1ви август до 20-25 мисля че Ще има няколко премиери за България и тази година много яко.има ли други почитатели на киното,които се кефят на това събитие? На мен лично ми е много готино вечерта да гледам филмче навън,да подухва ветрец и да ми е абсолютен кеф Миналата година не беше никак зле,надявам се и тази да е хубаво Приятно изкарване на тези,които решат да погледат нещо хубаво там Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 На Античния театър е тъпо Там просто не става за кино. Орфей е много по-добро открито кино Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 24, 2005 Author Share Posted July 24, 2005 На Античния театър е тъпо Там просто не става за кино. Орфей е много по-добро открито кино <{POST_SNAPBACK}> да бе сигурно Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 На Античния театър е тъпо Там просто не става за кино. Орфей е много по-добро открито кино <{POST_SNAPBACK}> СУПЕР си е на Античния.миналата година бях да гледам 1-2 филма,много е приятно.спомням си,че от 21:30 даваха по-нови филми,а от 23:30 разни класики и филми от миналата година.предполагам,че до 2-3 дни ще излезе програмата/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Да ама от 1 до 5 има Фолклорен фестивал на Античния. Филмовия сигурно ще е след това. Дано да има хубави филмчета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GodSmacker Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Някой случайно има ли програмата вече?Или пък известно ли ви е кога ще я съобщят Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 26, 2005 Author Share Posted July 26, 2005 Мисля че следващата седмица ще се знае програмата,ако не и краят на тази. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 а входа свободен ли ще е или ще се плаща? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 а входа свободен ли ще е или ще се плаща? Естествено, че ще се плаща. Ти мислиш ли, че премиерни филми някой ще ти даде да гледаш безплатно? Не, че за останалите няма да си плащаш Повече от нормално е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Естествено, че ще се плаща. Ти мислиш ли, че премиерни филми някой ще ти даде да гледаш безплатно? Не, че за останалите няма да си плащаш Повече от нормално е. <{POST_SNAPBACK}> от каде да знам бе...може все още да са останали богати,доброволни и добри хорица Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Абе хора.... преди две седмици във вестника пишеше , че няма да има , заради расправий с общината. Някой да знае нещо по въпроса?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Трябва да има!!!Традиция! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Трябва да има!!!Традиция! <{POST_SNAPBACK}> Традиция , традиция .. ама кат няма кинти традицията ще се наруши! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Якото му е, че уж е по-евтино Миналата година нали беше 3-4 лева за двама човека. Не е яко като на кино, но пък поне си навън Приятно е, и не се вглъбяваш толкова във филма - именно затова не трябва да се гледат кой знае колко сериозни филмчета. И все пак някой ще даде ли някаква програма? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Ней-весело е когато завали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Ней-весело е когато завали... <{POST_SNAPBACK}> Е то верно съм много сладък, ама чак пък да се растопя ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Аз го чакам с нетърпение, само дано имам достатъчно пари да ида да гледам всичко, което ми харесва. intense, виждам че аватарчето ти е бъдещата ми жена Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Аз го чакам с нетърпение, само дано имам достатъчно пари да ида да гледам всичко, което ми харесва. intense, виждам че аватарчето ти е бъдещата ми жена <{POST_SNAPBACK}> ще почакаш първо да й дам развод Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 А на някой попадала ли му е програмата вече? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 А на някой попадала ли му е програмата вече? <{POST_SNAPBACK}> sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Any news? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Официалният site не работи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Само да не стане така, че тази година да се разминем с филмовите нощи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Ами в ПловдивИнфо ипрограмата не пише нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееех! Разминахме се тая година с филмовите нощи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.