Jump to content
BulForum.com

9 Gb-я Mame32 ?

SouLReAVeR

Recommended Posts

Значи преди време бях чел една тема, в която имаше линк за версия 0.92 (ако не се лъжа де) на Mame32 с размер 9Gb и без липсващи ромове. За съжаление линка вече не беше активен (тва когат затвориха Warez.ru-то) и не можах да си го дръпна. Потърсих в games-a ама и там няма никой....Та въпросчето ми е - има ли го още това "чудо" и ако ДА, моля ви някой да даде линк. Ще съм му благодарен.

П.п. Голямо нещо е тва Маме. Колко пари съм пръснал на такива Джаги... :)

Peace 2 aLL \/ :lol:

Те не се екстрактват. така си седят само. Благодаря за изнформацията t_tunchev. :bgrin:

поправка- този е не като другите...трябва се екстрактва. :)

Сори за прибързаните думи.

Еми айде да питам и аз като е тръгнало за ромове:от къде мога да си сваля Metal Slug 3.А и ако може да ми кажате как да си я сложа в играта :bgrin:

• 1 month later...

a nqkoi da znae nqkoq po-malka versiq na Mame, no vse pak s povecheto po vajni igri...:)

che HDD-to mi e tochno 20gb i tazi 9GB-tova versiq mi idva mnogo... :cry

• 1 year later...

Хора.. имам един проблем... изтеглих си Metal Slug 3, обаче не ще да ми тръгне... свалих си и 2-3 версии на Mame 32, ама на нито една от тях го няма...

Някой случайно да може да ми каже от къде да си ги взема ?

Казват се

sfix.sfx NOT FOUND

sp-s2.sp1 NOT FOUND

sm1.sm1 NOT FOUND

000-lo.lo NOT FOUND

Плийз хелп....

някой слу4аино да знае от каде мога да си купя игра с ра4ки,от тея кадето навремето вси4ки сме играли,има6е едни кадето имаха по 100 игри в тях. или някои джоистик,но да е от тея старите,4е тея новите кадето са по компютарните магазини не ми харесват,не се прават хубаво полукраците.благодаря предварително

• 10 months later...

Аз свалих 14GB Маме32 която се води фул версия от чужд торент. Не съм я отварял обаче да видя дали всичко е ок, ако има повече желаещи мога да я "сподела" в някой тракер.

Преди време свалях тоя 9 гигабайтовия МАМЕ... от някъв чужд тракер.. обаче няма разлика от обикновенния.. малкия. същите игрици не бачкат и там./

Те вероятно не бачкат поради стара версия на самия Mame, вие като си имета ромовете от огромната версия, просто си свалете един нов Mame и ги пробвайте на него, има шанс доста повече неща да вървят.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...