Aquila Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 А бе да кажеш какво са разправяли колежките ти за ТУ, че аз нищо интересно не намирам в него. А за гроздето приказката беше горе долу че: "лисицата (май беше тя ) казвала, че гроздето е кисело, защото не може да го стигне" (може да съм я омотал, ама смисъла беше такъв ) <{POST_SNAPBACK}> Ами преподавателите са искали пари, за да им заверат книжките, прецакват ги редовно с протоколите за приравнителните изпити (на което и аз бях свидетел)... А ако се отнася за мен приказката, не е така. Можех спокойно да продължа, но все пак имам някакво достойнство и немога да позволя разни жалки доцентчета и асистенчета да се гаврят с мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 За заверки до сега не са ми искали пари, с протоколи за приравнителни изпити не съм си имал работа и незнам А за приказката, говорех за твоите колежки. Не съм разбрал че си бил и ти в ТУ. Нормално е да говорят само лоши работи щом са се махнали от там. Аз поне до сега проблеми в обучението си не съм видял, освен неподготвеността ми по някои предмети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 За заверки до сега не са ми искали пари, с протоколи за приравнителни изпити не съм си имал работа и незнам А за приказката, говорех за твоите колежки. Не съм разбрал че си бил и ти в ТУ. Нормално е да говорят само лоши работи щом са се махнали от там. Аз поне до сега проблеми в обучението си не съм видял, освен неподготвеността ми по някои предмети. <{POST_SNAPBACK}> Ей ма пак, никой не ме уцели Ами проблем със заверка и протокол правят само на Джон Атанасовците. Бях в ТУ две години, пропиляно време (както и останалите 20). Но щом ти харесва радвам се за теб. Поздрави Стефчо от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.