Jump to content
BulForum.com

Киевски Славистичен Университет

DELUXe

Recommended Posts

Начи скам да ви питам има ли хора които учат там и легитимен ли е?

каква е дипломата признава ли се?

Става въпрос за тук в Пловдив!?!

ако някой знае да обясни по подробно се пак....

така де как стоят нещата аджеба?

Славянска култура и образование ООД е собственост на Никола Великов - На същия човек беше и наскоро закрития Славянски университет. Колкото беше той легитимен - толкова е и тоя.

Ето ти две интересни статии:

http://www.segabg.com/03112001/p0020018.asp

http://www.vobg.net/article.php?id=53

И в двете е споменато въпросното дружество.

А на този линк можеш да видиш всички акредитирани ВУЗ в България. Въпросния естествено не фигурира.

http://www.neaa.government.bg/instacred.html

Не се занимавай с глупости, нито държавата, нито работодател ще ти признае въпросната диплома. Единственото хубаво ще е ако можеш след първата или втората година да си платиш и да се преместиш в някое нормално училище.

Славянска култура и образование ООД е собственост на Никола Великов - На същия човек беше и наскоро закрития Славянски университет. Колкото беше той легитимен - толкова е и тоя.

Ето ти две интересни статии:

http://www.segabg.com/03112001/p0020018.asp

http://www.vobg.net/article.php?id=53

И в двете е споменато въпросното дружество.

А на този линк можеш да видиш всички акредитирани ВУЗ в България. Въпросния естествено не фигурира.

http://www.neaa.government.bg/instacred.html

Не се занимавай с глупости, нито държавата, нито работодател ще ти признае въпросната диплома. Единственото хубаво ще е ако можеш след първата или втората година да си платиш и да се преместиш в някое нормално училище.

Възможно ли е да се приместиш след 2рата година и как става тва при полужение че не се признава :confused

обиркан съм демек ша ми признаят тва дето съм учил така ли

Признават ако си платиш както трябва и на който трябва , за да те прехвълри :)

Но ако наистина искаш и да понаучиш нещо земи прочети малко материал яви се на изпити запиши си някой Университет като СУ , УНСС , СВищовски или ПУ , пък после няма и за прехвърляне да мислиш ;)

За тоя университет всичко е възможно.

Когато искаш може да се прехвърлиш , в който курс и т.н.

Изпитите почти не се взимат.

Учи се като задочно , но ако искаш ти дават документ за редовно.

Учи се задължително.. руски , славянски или там кво беше.

Според мен въобще не се забърквай те.

Аз ходих да там , но нещо ми намирисва.

А и не го виждам в акредитираните от МОН

Възможно ли е да се приместиш след 2рата година и как става тва при полужение че не се признава  :confused

обиркан съм демек ша ми признаят тва дето съм учил така ли

Ами да, плащаш си стабилно и се местиш където ти е кеф.Ама най-хубаво седни учи и влез в някой нормален университет. Пък ако държиш да е частно иди в европейския или в НБУ

Ами да, плащаш си стабилно и се местиш където ти е кеф.Ама най-хубаво седни учи и влез в някой нормален университет. Пък ако държиш да е частно иди в европейския или в НБУ

прав си,че с плащане всичко е нарежда,само дето не знам за кво си споменал европейския???той е точно толкова нелегитимен,колкото и Киевския.

прав си,че с плащане всичко е нарежда,само дето не знам за кво си споменал европейския???той е точно толкова нелегитимен,колкото и Киевския.

Сериозно ли европейския колеж не е легитимен? :confused Сигурни ли сте в това? Защото един приятел учи там, сега е първи курс за втори. Да знам поне да му кажа да се маха докато е време. И знаете ли дали ще има проблеми ако се премести например в НБУ.

т.е. как така. Кога се продължава в ПУ. Дипломата не му ли я дават от Европейския колеж. И щом е нелегитимен, значи нали дипломата не се признава в чужбина, пък и тука.

Ами дипломата е "Специалист по..." Какъв е тоя специалист ? Като отидеш на някоя обява за работа ще ти кажат "Ама чакай малко, ние търсим вишист, не специалист"

Та след като изкараш трите години в колежа можеш да продължиш в ПУ, като за 3 семестъра ставаш бакалавър. Това ако имаш успех над 4 или 4.50.

Аз учих в Международен славянски институт/нелигитимен/,там имахме преподавател по висша математика,който в последствие разбрахме,че представлява филиал на киевския.И двата университета са НЕЛИГИТИМНИ в България.Дори не ми върнаха дипломата за средно образование като исках да се преместя в друг университет :angry1 :angry1 .А за издаването на академична справка се стигна до ниво Министерство на образованието,от където също не помогнаха кой знае колко. :confused

В момента знам,че текат реклами и за двата университета.Вие си преценете :)

П.С.Горе описаните неволи бяха със Славянския,за Киевския знам само едно-нелигитимен.

Ами дипломата е "Специалист по..." Какъв е тоя специалист ? Като отидеш на някоя обява за работа ще ти кажат "Ама чакай малко, ние търсим вишист, не специалист"

Та след като изкараш трите години в колежа можеш да продължиш в ПУ, като за 3 семестъра ставаш бакалавър. Това ако имаш успех над 4 или 4.50.

С тоя специалист горят и тея от "Джон Атанасов", добре че бая хора се усетиха навреме и влезнаха в ТУ.

Тва "Специалист..." е едновремешното полувисше!

А колкото до тея Киевски и незнам си кви още - тва си е чиста пирамида!

Бягайте от там! Дерат на живо без упойка за семестриални такси, а дипломите никъде не ви ги признават!

Дори и за тоалетна хартия не стават!!!

По-добре пропуснете една година, за да се подготвите по-добре, но не се набутвайте в нелигитимни "университети"!!!

С тоя специалист горят и тея от "Джон Атанасов", добре че бая хора се усетиха навреме и влезнаха в ТУ.

Ами той нали е към ТУ, предполагам няма проблем да се преместиш

Проблем няма но след около 3 изкарани години в Джона им признават само една година и продължават от втори курс :D

Не, не зависи. Всеки изкарал трети курс в Джон Атанасов отива във втори курс в ТУ, както и магистрите-задочно обучение (за редовно не съм сигурен). До сега аномалии по този случай не съм срещнал. :D

С преместването проблеми няма. Страшното идва после, имам две колежки в ПУ, които са изкарали Джон Атанасов и втори курс в ТУ и сега са информатика в ПУ. Такива работи ми разказаха за ТУ, каквито и аз не бях видял :wir .

А би ли ги споделил с нас. :) Защото явно на мен нещо ми има щом не забелязвам нищо необикновенно в ТУ, пък вече съм трети курс. Сигурно там ни промиват мозъците. :wacko:

Ама то така е. Имаше някой в една друга тема, който беше споменал за приказката за киселото грозде. ;)

А би ли ги споделил с нас.  :)  Защото явно на мен нещо ми има щом не забелязвам нищо необикновенно в ТУ, пък вече съм трети курс. Сигурно там ни промиват мозъците. :wacko:

Ама то така е. Имаше някой в една друга тема, който беше споменал за приказката за киселото грозде. ;)

ОФФ: нещо не те разбрах.

А бе да кажеш какво са разправяли колежките ти за ТУ, че аз нищо интересно не намирам в него. :)

А за гроздето приказката беше горе долу че: "лисицата (май беше тя :) ) казвала, че гроздето е кисело, защото не може да го стигне" (може да съм я омотал, ама смисъла беше такъв ;) )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...