Runner Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Някой може ли да ми каже юзър нейм и парола за този сайт: http://www.capital.bg/ Мерси предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Изтрих сумати глупости. samkijot беше warnat за обиди и за офтопик. Който не може да помогне да не пише щото ние ще му помогнем да не пише, ако трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 23, 2005 Author Share Posted July 23, 2005 Мерси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Неможеш ли да се регистрираш?? Аз се регистрирах, ако искаш прати ми PM да ти пратя юзера и паролатa Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Неможеш ли да се регистрираш?? Аз се регистрирах, ако искаш прати ми PM да ти пратя юзера и паролатa <{POST_SNAPBACK}> Плати ли си абонамента? Щото и на мен ми пише че съм логнат, ама като пробвам да чета някоя статия ми пише, че трябва да се плати абонамент Иначе ако си си платил и аз бих те помолил да ми пратиш юзернейма и паролата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.