Jump to content
BulForum.com

Хладилник

k-otixxx

Recommended Posts

През лятото намалявате ли степените на хладилника или ги увеличавате.Спорим тука.Едни викат лятото трябва да се слага на 3,4 зимата да се вдига на 5,6.Моето мнение е че лятото се прави на 5,6 зимата-на 3,4(не знам и аз ).

През лятото намалявате ли степените на хладилника или ги увеличавате.Спорим тука.Едни викат лятото трябва да се слага на 3,4 зимата да се вдига на 5,6.Моето мнение е че лятото се прави на 5,6 зимата-на 3,4(не знам и аз ).

Естествено, че през зимата трябва да е на по-ниска степен на работа, а през лятото на по-висока. През зимата така и така е студено извън хладилника (освен, ако отоплението в стаята не поддържа 25 градуса) и това му подпомага работата - тогава не е нужно да се издува много. И обратното важи за през лятото - за да се компенсира жегата отвън, той трябва да работи повече, за да постигне нужната температура.

Tips: Колкото за по-кратко се отваря хладилника, толкова по-дълъг живот ще има.

Аве според мен въобще не трябва да се бара, просто през зимата ще му е по-лесно да подържа тия 3-4 градуса отколкото през лятото, когато ще трябва просто да се напъне малко повече за да подържа същата температура

to e хубаво да се остави на едно ниво щото ако лято то е на високо ша прегрее прегрее долу тва кво се викаше дето някав мотор имаше точно не помня и ша изгори

и после гепи за тва на средно да си подържа ритъма постоянно

:ph34r:

Абсолютно погрешно е да си увеличавате хладилника лятото!!! Тогава имате много голям шанс от прегряване и изгаряне на компресора! Хладилника лятото се намалява а зимата се увеличава. И като казвам увеличава имам предвид да се държи на нормална температура. А лятото да е малко по висока вътре за да не се затоморзява, а също така да не се затормозявате и вие със сметките ви за ток.

Абсолютно погрешно е да си увеличавате хладилника лятото!!! Тогава имате много голям шанс от прегряване и изгаряне на компресора! Хладилника лятото се намалява а зимата се увеличава. И като казвам увеличава имам предвид да се държи на нормална температура. А лятото да е малко по висока вътре за да не се затоморзява, а също така да не се затормозявате и вие със сметките ви за ток.

Абсолютно те подкрепям :D

и нашия бичи постоянно на едно ниво само кагато има повече МРЪФКИ се бута температурата :)

Е за това спорехме с една приятелка:).Мерси.А b4ur2m ти си знаел пък си мълчиш а?:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...