vinyl_master Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Понеже не знам точно къде да задам въпроса си, изравям тази тема от нафталина Принципно хауса не е стил, който ме впечатлява особено, но тази песен го постигна: http://www.youtube.com/watch?v=ZP6HHjk6cXU Готов съм да се обзаложа, че започва с българска народна песен (долавям думи като месечина, грее, огрява). Някой може ли да каже със сигурност коя е песента? Оркестрацията и Българския хор за взети от оригиналния саундтрак на Olivier Deriviere. Conductor – Dora Hristova Lyrics By – Irina Zhekova Performer – The Mystery Of Bulgarian Voices Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Шушомиго, и от заглавието на клипа в YouTube мога да разбера, че песента се казва Edward Carnby (Alone in the Dark)! Интересува ме откъса от народна песен, с която започва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Шушомиго, и от заглавието на клипа в YouTube мога да разбера, че песента се казва Edward Carnby (Alone in the Dark)! Интересува ме откъса от народна песен, с която започва. Абе човек. Ми не те разбрах, че българската търсиш. В тема за Тиесто си го пуснал И реших, че може да си решил, че това в името на клипа, а не на реалната песен. Вече всеки си кръщава както си иска. При това положение, поста на vinyl_master повече ще ти помогне. Сваляй саундтрака на Alone in the dark и започвай да слушаш и да правиш проучвания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.