merylyn Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Moje li da me savetvate za hubava Video karta s 256MB.Ama da e naistina hubava Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 GeForce2 MX400 64MB/128 bit + 192MB AGP Aperture Size! Сериозно, така поставен въпроса е неясен. Първо закакво ти е точно 256 МБ, и второ, какви пари си готов да дадеш, иначе отваряш ценовата листа на любимата си фирма и прекарваш в пръста по моделите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
merylyn Posted July 22, 2005 Author Share Posted July 22, 2005 cena nqma zna4enie vaprosa e da ne e ot tiq po 300$.i iskam da e 256MB da ne e po-malko sega VGA-to mi e 64MB iskam da si vzema s 256MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 мегабайтите имат най-малко значение за видео картата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Ето ти две дето не са от тези по 300 $ Тук-Клик и Тук-клик и са найстина хубави - вервай ми Едит : като конкретизираш малко ( както ве4е ти споменаха по- горе ) ще полу4иш и адекватен отговор ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
merylyn Posted July 23, 2005 Author Share Posted July 23, 2005 Pitam vi seriozno kvo se bazikate.Iskam da si vzema naistina hubava karta!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Pitam vi seriozno kvo se bazikate.Iskam da si vzema naistina hubava karta!!! <{POST_SNAPBACK}> Ами кажи с какви пари разполагаш, те хората ти го казаха. Ако разполагаш със 60 $ ще ти предложат нещо хубаво за теби пари, въпроса почти винаги е финансов Link to comment Share on other sites More sharing options...
General Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 X800 може да бъде добро решение. А размера на паметта на картата не играе съществена роля в производителността й. Важни са работните честоти на ядрото и паметта. Например моя Titanium e само 64 MB, но с 350 Мhz ядро и 650 Mhz памят е точно 100 % по бърза от MX440 128 MB. P.S. Горе посочените честоти са overclocked Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Moje li da me savetvate za hubava Video karta s 256MB.Ama da e naistina hubava <{POST_SNAPBACK}> верно земи кажи с колко парички си готов да се разделиш за да ти отговорят на въпроса. колкото до разбирачите - мноо сте готини. то верно че щом човек ползва интернет трябва да знае за кво става въпрос във всеки един аспект, независимо че също като мен може да ползва компа единствено за игри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
merylyn Posted July 23, 2005 Author Share Posted July 23, 2005 100-150$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zrka Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 100-150$ <{POST_SNAPBACK}> http://www.mostbg1.com/most/Item.aspx?itemid=32623 ама май в моста не е точно същата карта и аз исках да си я зема ама .... доколкото виждам на снимакта чиповете са BGA ама те няма да ти дадат такава поне така си мисля (съответно е с по-бавна памет),а и последния път като отидах нямали в момента незам само за какво показват компоненти на които нито снимките са техни нито това кадето го пише като характеристика е вярно (естествено в повечето случаи не грешат). Потърси превюта на картите в нета има и доста резултати от бенчмаркове Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 AGP ili PCI-express 6ina iska6 6tot za AGP 6ina zemi Giga 6600 256mb(6tom iska6)/128bit za 130$ nekade i e po-dobra ot X700 spored men a ako ima6 180$ si zemi 6600GT mnoo sam dovolen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Pitam vi seriozno kvo se bazikate.Iskam da si vzema naistina hubava karta!!! <{POST_SNAPBACK}> Ами ти се бъзикаш с нас и ние с теб ,....кога ше се нау4ите да задавате правилни въпроси , темата ти е за триене още от самото на4ало ...ние да не сме вра4ки , та да знаем с колко пари разполагаш и на какъв комп мислиш дая зака4иш . ако беше драснал още в на4алото , 4е ти трябва карта до ХХХ долара и ще слагаш на ХХХХХ... компютър до сега да бяха ти отговорили конкретно много хора , до кога ше ви измъкваме инфото със зор .... При такива въпроси от твоя страна , бъзиците са малко - 4естно да ти кажа ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.