Jump to content
BulForum.com

The Movies

NightKiller

Recommended Posts

Ок хора знам че след няколко седмици ще ви омръзне да правите филми и ще загърбите играта затова ето една идея....Нека да използваме Торент сървара за качване на филми...като всеки има право да качва по 1 филм на ден така ще избегнем какафонията....след качването ще давате Comment в торент сайта за да си дадете мнението и колко му давате от 1/5.....накрая на всяка седмица ще има победител....за жалост немога да ви предоставя награди защото няма от къде да ги взема...все пак ще е забавно и ще ви кара да играете играта!Ще едитвам главния пост и ще пиша класацията...също ще се помъча да направя класация за актьор участвал в най-много филми;най-известни студио(това ще зависи колко са ви добри филмите и колко сте качили ама качеството е най-важно)...мисля че ще е забавно!!Надявам се да се навиете щот докато не направят пиратски cd-keys няма да можем да качваме на оригиналния сървар....днес който иска да участва да пише в темата и ОТ УТРЕ започвайте да ги качвате в торетн сървара и да видим кой прави най-хубави филми!!

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply
Ок хора знам че след няколко седмици ще ви омръзне да правите филми и ще загърбите играта затова ето една идея....Нека да използваме Торент сървара за качване на филми...като всеки има право да качва по 1 филм на ден така ще избегнем какафонията....след качването ще давате Comment в торент сайта за да си дадете мнението и колко му давате от 1/5.....накрая на всяка седмица ще има победител....за жалост немога да ви предоставя награди защото няма от къде да ги взема...все пак ще е забавно и ще ви кара да играете играта!Ще едитвам главния пост и ще пиша класацията...също ще се помъча да направя класация за актьор участвал в най-много филми;най-известни студио(това ще зависи колко са ви добри филмите и колко сте качили ама качеството е най-важно)...мисля че ще е забавно!!Надявам се да се навиете щот докато не направят пиратски cd-keys няма да можем да качваме на оригиналния сървар....днес който иска да участва да пише в темата и ОТ УТРЕ започвайте да ги качвате в торетн сървара и да видим кой прави най-хубави филми!!

Хммм...няма никакви фенове ли?!?Аре стига бе... :( Играта получи 10/10 от едни от най-известните списания а тук никой не я играе?!?Аре да направим това дето предложих...супер яко ще е а и малко разнообразие!!Все пак е по-интересно да се състезаваш с хора от колкото с пц-та нали?!?

Чакам играта от 2 години, но сега като излезна, нямам достатъчно място, за да я сваля и играя. при първа възможност ще я разгледам.

Аз си цъкам от време на време и се представям добре :) На последните номинации обрах почти всички награди :P Играта наистина е добра,изпипано е почти всичко.. :punk

Аз имам гореспоменатия проблем, и по тази причина съм я зарязал играта, докато намеря някакво решение... А колкото играх, още съм в началото, с немите филми. Дотук не е много интересен начина на снимане - мога само да избирам неща като изражението на героя и дължината на сцената... Кога ще стигна до истинското писане на сценарии или поне нещо подобно :confused

Аз си цъкам от време на време и се представям добре :) На последните номинации обрах почти всички награди :P Играта наистина е добра,изпипано е почти всичко.. :punk

wow!!аз и до тук не съм стигнал.Тая игра и аз я чакам от година и нещо и засега съм малко разочарован-нищо не може да се променя,пък камо ли сценария!

едит:Вече стигнах до саморъчното писане на сценария.Яко е!

Ъхъм така....саморъчния сценарий се пише ако имате определената сграда...вътре имате всяка сцена и си ги слагате в каквато последователнсто искате!!Като в тази сцена можете да правите мнооого промени....можете да добавята повече актьори от колкото е предназначено да я резнете и да сложеите някоя друга в средата и други нещица....Legop4o аз мисля че нещо ти се е прецакал Starm Maker-а пробвай преинсталация или драйвери на видео картата....невиждам да има друга причина!

Последно предложение отправям към съфорумниците за правене на наш собствен сървар за оценяване на филмите....няма да се прави нов сайт а ще се използва торетн сървара прочетете няколко поста по нагоре!!Надявам се да има желаещи!!!

Aми аз съм навит, обаче няма да участвам много активно, защото напоследък нямам много време да играя :cry А и ще трябва да разбера как се бачка с торент-сървъра, щото торенти по принцип мразя... Ама ако ще сме само двамата с роби няма да е особено весело, нали? НЯма ли други желаещи?

Те ще дойдат не се безпокой кат тръгне и кат видят че е зарибня ще станем повече...ще пиша и в на ГГБИТ форума да видя за желаещи....а впрочем ако искаш от утре почваме качването на филмите като както казах 1 на ден за да може да се оценят и да се гледат...и аз да мога да правя статистиките!!Аре очаквам още желаещи!!!

Те ще дойдат не се безпокой кат тръгне и кат видят че е зарибня ще станем повече...ще пиша и в на ГГБИТ форума да видя за желаещи....а впрочем ако искаш от утре почваме качването на филмите като както казах 1 на ден за да може да се оценят и да се гледат...и аз да мога да правя статистиките!!Аре очаквам още желаещи!!!

Ами още не съм разбрал как се качва на сървъра, а и още нямам свестни филми (1925 съм :woot ), така че до утре ми е малко кратък срокът. До по принцип участвам.

Освен това имам проблеми с анти-вирусната, така че не е добра идея да качвам каквото и да е където и да било...

Добре тогава да ми ги даваш през DC++ и аз да ги качвам от твое име?Готов съм на всичко за да потръгне щот иначе играта не я изпитваме до пълна степен...

Добре тогава да ми ги даваш през DC++ и аз да ги качвам от твое име?Готов съм на всичко за да потръгне щот иначе играта не я изпитваме до пълна степен...

Хаххах, ами може... Чакай все пак да напредна малко с играта и веднага почвам да флудя филмчета :) След 2-3 месеца хората ще казват "абе момчетата от Legop4o corp. си знаят работата" :punk

• 1 month later...

Are nqkoi da mi obqsni kato nqkoi ot aktiurite ili rejisiorite ti e stresiran kak trqbva da go opravi6 :unsure: prava super mnogo pari ama teq maloumnici kato po4nat da se napivat i mi provalqt kefa i ne zimam nikvi nagradi NIKOGA :huh:

Are nqkoi da mi obqsni kato nqkoi ot aktiurite ili rejisiorite ti e stresiran kak trqbva da go opravi6 :unsure: prava super mnogo pari ama teq maloumnici kato po4nat da se napivat i mi provalqt kefa i ne zimam nikvi nagradi NIKOGA :huh:

Пращаш ги в бар/ресторант и това им намаля стреса. Също така им оставяш свободно време между два филма, т.е. да не бачкат 365 дни в годината :)

Пращаш ги в бар/ресторант и това им намаля стреса. Също така им оставяш свободно време между два филма, т.е. да не бачкат 365 дни в годината :)

Dobre a kogato po4nat da piqt i qdat sled sqka zasneta scena togava v rehabilitaciqta li da gi pra6tam :rolleyes:

EDIT***** i ako nqkoi moje da dade malko info za nagradite ( za koq kakvo trqbva da napravi6 ) vupreki 4e nqkoi sa mi qsni ama ne vsi4ki

Dobre a kogato po4nat da piqt i qdat sled sqka zasneta scena togava v rehabilitaciqta li da gi pra6tam :rolleyes:

EDIT***** i ako nqkoi moje da dade malko info za nagradite ( za koq kakvo trqbva da napravi6 ) vupreki 4e nqkoi sa mi qsni ama ne vsi4ki

Когато почнат да пият и ядат значи са прекалено стресирани. Ако метърът за вманиачаване към храна/пиене мине границата, тогава вече ги пращай на рехабилитация

За наградите - докато ги дават отстрани пише за коя какво се изисква

Когато почнат да пият и ядат значи са прекалено стресирани. Ако метърът за вманиачаване към храна/пиене мине границата, тогава вече ги пращай на рехабилитация

За наградите - докато ги дават отстрани пише за коя какво се изисква

Vidql sum go oba4e ponqkoga ne uspqvam da gi pro4eta puk i za teq novite deto izlizat vsqka godina ne gi znam :tongue i da pitam primerno ti ot koga zapo4na da vzima6 nagradi t.e. trqbva li da se razviqt po nqkakuv na4ih aktiorite ili da 4eka6 opredelen broi godini dokato se razviqt i filmite kak moga da gi prava po dobri kato ekipa e pulen s marmoti :laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...