Jump to content
BulForum.com

Денонощен зъбар

chistacha

Recommended Posts

Интересува ме дали някой знае къде може да се намери зъболекарски кабинет по това време, че в бързата помощ все едно ги питах дали продават билети за луната. :D

На бул. "Руски" 102 почти до колелото на Гарата.

Има добри специалисти, а цените са с дедетина лева над нормалните.

Намерих и визитка на един зъболекар там д-р Патриков, но ще дам тел. на кабинета. 45 30 42

Ако никой не вдига, има вероятност да е сменен-144 и казват новия номер

На бул. "Руски"  102 почти до колелото на Гарата.

Има добри специалисти, а цените са с дедетина лева над нормалните.

Намерих и визитка на един зъболекар там д-р Патриков, но ще дам тел. на кабинета. 45 30 42

Ако никой не вдига, има вероятност да е сменен-144 и казват новия номер

mm da i az sam dovolen ot tam.

Интересува ме дали някой знае къде може да се намери зъболекарски кабинет по това време, че в бързата помощ все едно ги питах дали продават билети за луната. :D

<Off Topic>

Хахахахаах:) момче смял съм се с глас 5 минути :) Пълни идиоти са тия от бърза помощ, просто са ги избирали с конкурс :)

</Off Topic>

Извинявайте :bgrin:

mm da i az sam dovolen ot tam.

A на мен една зъбарка точно там ми вади зъба точно 45 минути!! :blink: :cry едва не починах на стола.И втори път при жена да ми вади зъб не сядам.Съветвам ви и вие не сядайте.

A на мен една зъбарка точно там ми вади зъба точно 45 минути!! :blink:  :cry  едва не починах на стола.И втори път при жена да ми вади зъб не сядам.Съветвам ви и вие не сядайте.

:blink: :blink: :blink: :blink: stiga be.ujas

moqt be6e maj i se spravi blestq6to sas naedreliqt mi :tongue madretz

A на мен една зъбарка точно там ми вади зъба точно 45 минути!! :blink:  :cry  едва не починах на стола.И втори път при жена да ми вади зъб не сядам.Съветвам ви и вие не сядайте.

Леле преди време и мен ме мъчи една доста време, но беше много над 45 мин. Да не е била същата? Дори след това ми беше лошо,абе направо си припаднах. Добре е, че една приятелка беше с мен, та ме довлече до вкъщи... Сигурно от напрежението и ниското кръвно налягане, но пък д-р Патриков е 6 :wub:

• 2 weeks later...
Леле преди време и мен ме мъчи една доста време, но беше много над 45 мин. Да не е била същата? Дори след това ми беше лошо,абе направо си припаднах. Добре е, че една приятелка беше с мен, та ме довлече до вкъщи... Сигурно от напрежението и ниското кръвно налягане, но пък д-р Патриков е 6 :wub:

патриков е добър зъбар,ама иначе :wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...