chistacha Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Интересува ме дали някой знае къде може да се намери зъболекарски кабинет по това време, че в бързата помощ все едно ги питах дали продават билети за луната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Тракия бл. 104 Лично познавам зъболекаря и работи много добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Тракия бл. 104 Лично познавам зъболекаря и работи много добре <{POST_SNAPBACK}> Познавам го и аз работи перфектно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 На бул. "Руски" 102 почти до колелото на Гарата. Има добри специалисти, а цените са с дедетина лева над нормалните. Намерих и визитка на един зъболекар там д-р Патриков, но ще дам тел. на кабинета. 45 30 42 Ако никой не вдига, има вероятност да е сменен-144 и казват новия номер Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 На бул. "Руски" 102 почти до колелото на Гарата.Има добри специалисти, а цените са с дедетина лева над нормалните. Намерих и визитка на един зъболекар там д-р Патриков, но ще дам тел. на кабинета. 45 30 42 Ако никой не вдига, има вероятност да е сменен-144 и казват новия номер <{POST_SNAPBACK}> mm da i az sam dovolen ot tam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Интересува ме дали някой знае къде може да се намери зъболекарски кабинет по това време, че в бързата помощ все едно ги питах дали продават билети за луната. <{POST_SNAPBACK}> <Off Topic> Хахахахаах момче смял съм се с глас 5 минути Пълни идиоти са тия от бърза помощ, просто са ги избирали с конкурс </Off Topic> Извинявайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 mm da i az sam dovolen ot tam. <{POST_SNAPBACK}> A на мен една зъбарка точно там ми вади зъба точно 45 минути!! едва не починах на стола.И втори път при жена да ми вади зъб не сядам.Съветвам ви и вие не сядайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 A на мен една зъбарка точно там ми вади зъба точно 45 минути!! едва не починах на стола.И втори път при жена да ми вади зъб не сядам.Съветвам ви и вие не сядайте. <{POST_SNAPBACK}> stiga be.ujas moqt be6e maj i se spravi blestq6to sas naedreliqt mi madretz Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 A на мен една зъбарка точно там ми вади зъба точно 45 минути!! едва не починах на стола.И втори път при жена да ми вади зъб не сядам.Съветвам ви и вие не сядайте. <{POST_SNAPBACK}> Леле преди време и мен ме мъчи една доста време, но беше много над 45 мин. Да не е била същата? Дори след това ми беше лошо,абе направо си припаднах. Добре е, че една приятелка беше с мен, та ме довлече до вкъщи... Сигурно от напрежението и ниското кръвно налягане, но пък д-р Патриков е 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 abe az sas zabite zasega sam 6,ama ako zabarkata q biva moje li da mi dadete tel. neka me ma4i ako 6e i 14as i 45 min Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=25809 Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Леле преди време и мен ме мъчи една доста време, но беше много над 45 мин. Да не е била същата? Дори след това ми беше лошо,абе направо си припаднах. Добре е, че една приятелка беше с мен, та ме довлече до вкъщи... Сигурно от напрежението и ниското кръвно налягане, но пък д-р Патриков е 6 <{POST_SNAPBACK}> патриков е добър зъбар,ама иначе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.