Jump to content
BulForum.com

Продавам Семпрон 2400+

Recommended Posts

1.Sempron 2400+

SDA 2400DUT3D

BIXJB 0441GPMW

Процесора си работи като ~2800+ - 2000MHz(200x10) на default напрежение(1,6V).

Температура в idle-31градуса и full load-39градуса

2100MHz(10x210)- 1,75V

Температура:idle-34 и full load-41градуса.

2200MHz(10x220)- 1,875V

Температура:idle-36 и full load-43градуса.

ЦЕНА:77лв

Процесора ми трябва за утре .... , ако може да се достави най-късно до ве4ерта го вземам !

Foxy,ако беше се обадил по-рано можех да го пратя по Еконт.

Иначе само за него да се разкарвам няма смисъл.Разходите не се оправдават.

Иначе не е проблем да дойда.

Foxy,ако беше  се обадил по-рано можех да го пратя по Еконт.

Иначе само за него да се разкарвам няма смисъл.Разходите не се оправдават.

Иначе не е проблем да дойда.

Оки , просто сега се прибирам и сега видях обявата ...ина4е нямах в предвид да идваш специално , просто исках да кажа 4е ако имаш път утре или някой твой познат ... да го метнете насам щото утре ве4ер ше сглабям компа , ако не здраве да е ...цената е добра ше намериш купува4 ....

Ako moje da mi otgovori6 :)

направи си труда да потърсиш малко в нета и ще намериш отговори на доста въпроси, не само на този... съжелявам, че се намесвам по този начин, но те гледам, че пускаш всевъзможни въпроси почти във всяка тема във Buy/Sell!

А конкретно за този процесор доста сигурна информация можеш да намериш в amd.com или ако не ти се занимава особенно - най-бързия начин е тук.

Nonsan ти ли си го ползвал тоя процесор или .... и колко е ползван ...ако не е станала далаверата с фокси имам интерес ... и разбирасе с лек коментар на цената ама всичко с времето си ...

na kakva FSB raboti ??

na 266 6te trugne li ?

FunLov3,мисля че въпросът ти е неправилно зададен.Май искаш да питаш дали ще работи на МВ подържащо до 266 шина.

Не!

czenitel,процесора е от личното ми ПС.Купуван е преди около 6м.

Не съм го дал на Foxy,защото нямам възможност за днес.

Иначе има 99% сигурен човек за другата седмица,а в момента преговарям за бартер със друг човек.

Коментар върху цената не е възможен.

За по-малко си губи смисъла и остава при мен да си поработи още няколко месеца!

FunLov3,мисля че въпросът ти е неправилно зададен.Май искаш да питаш дали ще работи на МВ подържащо до 266 шина.

Не!

Не е така !

Няма проблем никакъв процесора да ба4ка на 266 шина , само 4е понеже е със заклю4ен множител на 10 , ще трябва да си го ползваш на 10Х133=1333 Мхз реална 4естота ! което си е сериозно спъване , като временен вариант , докато си ъпгрейднеш дъното е допустимо , но ако мислиш да го ползваш така за дълго време по- добре си вземи един нов Дюрон 1800 , който е там някъде като цена !

Мисля 4е цената на процесора е добра и да се иска по - малко е ве4е наглост !

Аз се отказвам от него ( засега ) ...защото ми трябваше за днес, който е следващия по ред да действа ........ Ако никой не го вземе другата седмица може да се вклю4а пак !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...