nonsan Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 1.Sempron 2400+ SDA 2400DUT3D BIXJB 0441GPMW ПРОДАДЕН! Моля за затваряне на темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 na kakva FSB raboti ?? na 266 6te trugne li ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 1.Sempron 2400+SDA 2400DUT3D BIXJB 0441GPMW Процесора си работи като ~2800+ - 2000MHz(200x10) на default напрежение(1,6V). Температура в idle-31градуса и full load-39градуса 2100MHz(10x210)- 1,75V Температура:idle-34 и full load-41градуса. 2200MHz(10x220)- 1,875V Температура:idle-36 и full load-43градуса. ЦЕНА:77лв <{POST_SNAPBACK}> Процесора ми трябва за утре .... , ако може да се достави най-късно до ве4ерта го вземам ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted July 21, 2005 Author Share Posted July 21, 2005 Foxy,ако беше се обадил по-рано можех да го пратя по Еконт. Иначе само за него да се разкарвам няма смисъл.Разходите не се оправдават. Иначе не е проблем да дойда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Foxy,ако беше се обадил по-рано можех да го пратя по Еконт.Иначе само за него да се разкарвам няма смисъл.Разходите не се оправдават. Иначе не е проблем да дойда. <{POST_SNAPBACK}> Оки , просто сега се прибирам и сега видях обявата ...ина4е нямах в предвид да идваш специално , просто исках да кажа 4е ако имаш път утре или някой твой познат ... да го метнете насам щото утре ве4ер ше сглабям компа , ако не здраве да е ...цената е добра ше намериш купува4 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 na kakva FSB raboti ??na 266 6te trugne li ? <{POST_SNAPBACK}> Ako moje da mi otgovori6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Ako moje da mi otgovori6 <{POST_SNAPBACK}> направи си труда да потърсиш малко в нета и ще намериш отговори на доста въпроси, не само на този... съжелявам, че се намесвам по този начин, но те гледам, че пускаш всевъзможни въпроси почти във всяка тема във Buy/Sell! А конкретно за този процесор доста сигурна информация можеш да намериш в amd.com или ако не ти се занимава особенно - най-бързия начин е тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Nonsan ти ли си го ползвал тоя процесор или .... и колко е ползван ...ако не е станала далаверата с фокси имам интерес ... и разбирасе с лек коментар на цената ама всичко с времето си ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted July 22, 2005 Author Share Posted July 22, 2005 na kakva FSB raboti ??na 266 6te trugne li ? FunLov3,мисля че въпросът ти е неправилно зададен.Май искаш да питаш дали ще работи на МВ подържащо до 266 шина. Не! czenitel,процесора е от личното ми ПС.Купуван е преди около 6м. Не съм го дал на Foxy,защото нямам възможност за днес. Иначе има 99% сигурен човек за другата седмица,а в момента преговарям за бартер със друг човек. Коментар върху цената не е възможен. За по-малко си губи смисъла и остава при мен да си поработи още няколко месеца! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 FunLov3,мисля че въпросът ти е неправилно зададен.Май искаш да питаш дали ще работи на МВ подържащо до 266 шина.Не! <{POST_SNAPBACK}> Не е така ! Няма проблем никакъв процесора да ба4ка на 266 шина , само 4е понеже е със заклю4ен множител на 10 , ще трябва да си го ползваш на 10Х133=1333 Мхз реална 4естота ! което си е сериозно спъване , като временен вариант , докато си ъпгрейднеш дъното е допустимо , но ако мислиш да го ползваш така за дълго време по- добре си вземи един нов Дюрон 1800 , който е там някъде като цена ! Мисля 4е цената на процесора е добра и да се иска по - малко е ве4е наглост ! Аз се отказвам от него ( засега ) ...защото ми трябваше за днес, който е следващия по ред да действа ........ Ако никой не го вземе другата седмица може да се вклю4а пак ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.