Jump to content
BulForum.com

Програми за правене на музика

danio_bg

Recommended Posts

Моля ви ако някои може да ми каже някви програми за правене на музика.За сега знам само една която е за техно и се казва Rebirth но с нея не става кои знае какво. 10x педварително!!! :punk

YO

Ами аз преди се зарибявах на една програмка наречена E-JAY , но си нямам на представа от къде да си я свалиш ФРЕЕ .... иначе програмката имаше СУПЕР много раоти ... михове ... и още супер много работи ..... иначе си спомням , че беше май , че някъде към 4-5 диска самата програма иначе инсталнната беше по-големичка (ама не съм сигурърен там някъде беше) :D пиши в гоглето и ако я намериш фрее браво ... :)

hi :) mi zna4i nai qkata programa na koqto moje dase pravi vsqkakva muzika e FrutyLoops ei tva e ako si nameri6 poslednata versiq naprao 6tese razbie6 :)))samo4e trqbva dosta razu4avane i pone malko da razbira6 ot muzika za6toto vsi4ko se pi6e :)))

• 8 months later...

Някой може ли да даде последната версия на FrutyLoops или някаква друга програма за правене на всякаква музика която е free.

Tuka sha kaja samo neshto sa LOGIC , che s neia se pravi vsichkata musica po sveta ama ne sam siguren , no mai beshe samo za MAC osX ;) Ne znam za fruity loops ama ako imash namerenieto da se zahvashtash za po-dobra programa i ako se zahvashtash seriozno ti kazvam da si namerish neshto za Professional composer ili neshto lesno ama da e kakto triabva programkata sas mnogoto extri , kachestvo na zvuk ( Edni ot nai vajnite factori za edna programa ) ili neshto na Steinberg . Te imat edni ot nai dobrite softweri za pravene na muzik .

I kato si probval ReBirth misla che zadaljitelno triabva da vidish za kakvo stava vapros vav Propellerheads ReAsOn zashtoto tam si pravat musikata mnogo profesionalisti i da ti kaja che ne e trudna vaobshte ili na men mi se struva taka tai kato sam e razbral :P i to imashe merak togava i se nauchih ;)

zna4i mnogo pi6ete mnogo programi i kakvo ??? nqkoi napravil lie ne6to svqsno na tqh ??? daite da 4uem ne6to davi vidim am ???zna4i tazi pak Propellerheads ReAsOn - kvo moje ???? ne6to nevijdam dae po dobra i po lesna ot FrutyLoops. Zna4i na FL moje absoliutno vsi4ko dase pravi ima mnogo instrumenti ama kato kazvam mnogo zna4i mnogo 6toto az imam nqkade kam 50 ve4e i prodaljavam dasi namiram ot tuk ot tam. ima sa6to taka i tolkova efekti i ...abe vsi4ko si ima. Sq nqkoi 6a kaje 4e prosto sam fen na programata i zatva taka govorq ama ne. probval sam mnogo programi i 4esno ei tva e programata var6i idealna rabota samo trqbva malko dase razu4i 4e ina4e 6tesi kajete 4e neq biva. i vsqkakvi takiva tq e samo za elektronna muzika i pro4ie aide molq nqkoi ako iska moje damu pratq demota na nqkoi par4eta da vidi za kakvo stava vapros ili pak dasi q instalira ima dosta par4eta v neq koito sa dosta dobar primer za vazmojnostite na programata... i posledno samo da kaja 4e normalnata versiq kato se install nee mnoo golqma a moqta s si4kite instrumenti i efekti mie nqkade kam 1,5 GB ve4e. :) emi tva e koito iska seriozno dase zanimava da sqda i da po4va da q razu4ava s edin dva dena ni6to ne stava :)

Ама аре дайте линк към някоя добра програма де.До ся все хвалите апък никой не дава линк.Изброихте 100програми и се чудя с коя точно да се захвана.Искам най добрата :)

Ето линкове за работеща, последна версия на Fruity Loops:

http://www.forums.mixgalaxy.ru/viewtopic.php?t=11609

Трябват ви първото и последните две. А и си направете един букмарк на форума и го наблюдавайте отвреме-навреме, там се появяват първи и наистина работещи нови версии, за разлика от бозите, които плуват из торентите и мулето.

e alo :blink: Kvi sa tia nai dobri programi , q ne se izlagaite ! E-jay e neshto kato za detza bukvalno

za tezi koito ne znaiat kvo predstavliava e-jay a pak davat link za nai-dobra programa sha kaja che ima niakolko gotovi malodii (zabelejete dori ne si pravite melodiite vie) a i taka natatak.Za da slojite vav spisaka nai-dobra programa to zadaljitelno e tia da si ima sobstven sintesator a i ako ima to kakvi sa mo vazmojnostite ( sintezator e tova koeto si praish sobstveni zvutzi ot - do ! ) Ako niama programata primerno samo sintezator to niama smisal da se izlagate i da kazvate niakoia programa. Ako iskash nai-dobrata to tova mai niama niakoi chovek koito da ti e kaje taia nai-dobra programa za na vseki vkusa e ama Ako iskash da si gazar :) i da praish neshto na nivo kupi si MAC OS X i si vkarai LOGIC shtoto na neia si pravat musikata pochti vsicki izvestni izpalniteli pr snoop Dogg i tn chatkate . aA inache Vij Fruity loops ako imash merak no az ti kazvam da vidish Propellerheads Reason i Steinberg CuBase i zashtoto teia programi vav vsichki muzikalni ( govoria za tezi koito za na nivo ) vaobshte ne se zanimavat sas sas drugi smeshni programi. S tezi trogrami (reason i Cubase ) moje da si spokoen savsem che moje da sednesh i da si svalish ili da si kupish niakoia kniga ili da si gi nauchish sam :) da ne te plasha vaobshte ne e trudno ak0o se zaribish i uznaesh tova onova za programirane na muzika. I az predi si misleh che vednaga sha se napravi edna compositzia to ostanah s prast v usta :wacko: . Malko zaribiavka i serioznost i stava :)

Niama da ti dam link da si a svalish bezplatno a si a kupi ( 500 $ otdeli si ot kasheto :) ) ! Sheguvam se Moje da namerish naprimer vav torrent variant :

za Reason eto ot kade naprimer mojesh da svalish tuk

i eto za Steinberg Cubase

e alo :blink: Kvi sa tia nai dobri programi , q ne se izlagaite ! E-jay e neshto kato za detza bukvalno

Първо: Пиши на кирлица

Второ: Никой не говори тук за НАЙ-ДОБРА програма за правене на музика ;) Искат се предложения за програми за правене на музика

Трето: Dance eJay 6 дава възможност за правене на сампли, но е ограничено. Самата програма става за начинаещи ;)

Четвърто: Вече излез Dance eJay 7 която е с доста по големи възможности за създаване на авторски сампли от предишните версии

И пето: Мнения от рода на "Купи си еди си кво си" са напълно излишни. Плюс това човекът таман започва а ти го върза да се прави на професионалист ;)

И за да не кажат хората че само спамя - Препоръчвам Dance eJay ако за първи път се захващаш с такава дейност. След това може да минеш на някоя друга програмка с повече възможности ;)

Никой не говори тук за НАЙ-ДОБРА програма за правене на музика

a az li ne vijdam ili taka mi se struva ;)

Ама аре дайте линк към някоя добра програма де.До ся все хвалите апък никой не дава линк.Изброихте 100програми и се чудя с коя точно да се захвана.Искам най добрата

Choveka ne iska neshto Amatiorsko a

izka neshto dobro , neshto koeto ti oshte ne si razbral ;)

• 4 years later...
  • 2 weeks later...

Ако се занимавате професионално с музика.

Cubase 5, уникална програма. (има торент за програматанякъде из нета, сигурен съм)

DigiDesign Pro Tools

Fruity Loops пълният пакет, върши също перфектна работа.

EZ Drummer е добра програма.

Не казвам че на e-jay не може да изкарате биит, както с някоя от горните програми, просто e-jay става за лиид и демота, цяла песен е трудно да се направи.

Аз ги имам програмите, обаче с тази връзка едва ли ще успея да ги сиидвам нормално.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...