ov3rm4n Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 ov3rm4n, и ти трябва да признаеш, че за съжаление поведението на негласуване е пораженческо ... те ни бият, а ние се отказваме да се бием... или по-добре: те ни бият/ебът пък ние няма с какво да се бием <{POST_SNAPBACK}> Точно обратното. Не знам дали говоря български или не вече... върни се и прочети пак написаното от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted July 26, 2005 Author Share Posted July 26, 2005 Крайният резултат от негласуването е двойно повече процента за турците, вицепремиер, петима министри, девет области управители и зам.областни във ВСИЧКИ области в държавата. Кьорав ли си, мама му стара! Негласуването било решение. Е, решение е и да метна една граната в препълнено кино, ако няма места, ама не го правя, щото мисля за последствията! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friedrich Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 cheese, така като те слушам, си мисля, че си гласувал за "Атака". Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted July 26, 2005 Author Share Posted July 26, 2005 Атака, драги, е толкова нужна на турците, колкото Бил Ладен на американците! Нали знаеш оная приказка за коминочистача и керемидаджията, дето се сприятели и и единият, като ходел да оправя покриви, пускал по нещо в комина, а коминочистача, като го викнели, щото им пушело, трошал по пет-шест керемиди? Ей това са ДПС и Атака! Те си помагат и се допълват. Че виж само миналото на Сидеров и Пламен Воденичаров например - единият преди години пишеше в Демокрация за онеправданите цигани и турци,а другият основа комитет за защита правата на човека ! Извинете ме за грешката - Румен Воденичаров . Link to comment Share on other sites More sharing options...
xsakex Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 МОже да бъркам, но ми се стреува, че говориш за Румен Воденичаров. (може и аз да греша). Съгласен съм с теб, защото за мен мълчанието не е начин. Ако хората си мълчат уи чакат някой да се сети... няма да стане. И не е Атака тази сила, която ще реши проблема! В друга тема четох, че Коалиция За България направили предателство срещу Родината, но просто при това положение на НЕгласуване няма друг начин! Както казах по-горе, ако бяха гласували 80% от имащите право на глас - картинката щеше да е по-друга. И малко оффтопик - какво мислите за томболата на НДСВ с раздаването на шоколадчета и солетки на който гласува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Крайният резултат от негласуването е двойно повече процента за турците, вицепремиер, петима министри, девет области управители и зам.областни във ВСИЧКИ области в държавата. Кьорав ли си, мама му стара! Негласуването било решение. Е, решение е и да метна една граната в препълнено кино, ако няма места, ама не го правя, щото мисля за последствията! <{POST_SNAPBACK}> Не виждам отговор на директния въпрос, който зададох... Но всъщност и не чакам такъв - ти не отговаряш, когато не ти оттърва. А относно повечето проценти за тоя и оня - горе вече казах. Ама кой да чете... Важното е ти да си кажеш, каквото имаш да си кажеш. Говориш си сам - не знам дали се усещаш, но по начина по който комуникираш диалог не се получава. То диалог не ти и трябва де. Очевидно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 абсолютно олицетворение на положението сме и ние - вие като хората, които уважавам във този форума показвате абсолютно единомислие, че даже на бой отиваме... а, хората всъщност се интересуват защо яджеба мъжете имат зърна на гърдите... и дали целувката е изневяра или може да си го мушкаме целия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 след това - ТУК - според мен това правителство ще мине ,колкото и да е жалко за България.До сряда манговци и комуняги ще имат време да вдигнат мизата под масата и все ще излажат някои беден депутат от опозицията. И ако това стане трябва да се прекрасти и България във Българистан. P.S. ако има шивачи във форума,не е зле да си приготвят материали за фесове,че с такав парламент може и закон за феса да прокарат.И без туй вече има новини на цигански Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted July 26, 2005 Author Share Posted July 26, 2005 Отговорът на въпроса "Какъв ще бъде крайният резулат от това гласуване" (това май попита) е - в нашия случай - по-малък процент гласове за ДПС. ДПС е опасност, а пред опасността умните хора се съюзяват. Ти педлагаш протест и негласуване, бойкот на изборите, нали така! ДЗа се обявят за невалидни поради ниска активност, както стана в Сърбия преди време. Е, ако ти и другите негласуващи си бяхте дали труда да прочетете ЗИНП (Закон за избора на народни представители), щяхте да разберете, че в него НЯМА праг, който задължително да се прескочи, за да бъдат валидни изборите! Изборите са валидни и ако гласуват 100 (сто) души. И 10 (десет) да гласуват, пак са валидни! Обяснявам - ако всички българи дружно ви бяхме послушали и се бяхме нацупили в ъгъла си, и бяха гласували само турците, сега щяхме да имаме изцяло турски парламент. Хубаво е човек да протестира по начин, който му подскаже акълът, но трябва да се мисли и за последствията! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xsakex Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 НИкой не е винове на българина, че не гласува и турците го цакат! Абсолютно! Гласуващите турци са да речем 1,5млн. И те са константа. Променливата са така наречените "българи". Щом разликата в процентите се изравнява ==> виновна е променливата. Не съм математик, ама сметката ми се вижда ясна Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted July 26, 2005 Author Share Posted July 26, 2005 Пропуснах да добавя нещо! Блестящата идея за задължителното гласуване преди да скимне на Кошлукав , е скимнала на нашите южни комшии, гърците. И според мен това е едната от причините ние да ходим да берем зеленчуци и да метем къщи при тях, а не те при нас ! А за процентите - честна дума, ov3rm4n , не разбрах какво искаш да кажеш! Моля да поясниш! ov3rm4n написа - (Runner - събуди се... ДПС събрали 10% на тези избори... 10% от кое?!? От 50-40% от имащите право на глас... Хайде смятай колко реални гласа са това. Има данни колко са имащите право на глас, имаш данни колко са гласували от тях, имаш и данни кой колко е спечелил - смятай, можеш вярвам да смяташ. Сметни колко прави това като част от цялото - сигурно прави 2 милиона... Ще държат мушмули. Зомбират ви, че и някои така са се запалили, че наричат всички останали идиоти и малоумници... Лъжат ви в очите, а вие молите за още даже.) P.S. Напомням на всички бойкотаджии да седнат и да прочетат някой закон в тая държава!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Не разбра?! Ами то по-ясно от това как да го каже човек... Цифрите са пред очите ти. Те отговарят и на очевидната лъжа по-горе - гласуващите за ДПС били били 1,5 милиона - моля??! Нямат и половин милион. Хайде сигурно сам ще си отговориш какво бъдеще би имал парламент избран от 400 000 човека (6% от имащите право на глас - та кое е повече, викаш - 12 или 6?!). Никакво. Да си гласуват турците. Ще кривнат някому шапката. Въпроса е, че другите идиоти, българите, използват ДПС като плашило с което плашат такива като тебе, интелигентни и четящи Достоевски. И тичкате да гласувате за потомствени династични крадци и спецове по национални катастрофи или за преподаватели по политикономика, женени за партийни секретарки, или за психопати и лунатици, бутате им властта в ръцете и им давате неограничена свобода да се налапат до девето коляно, да плякат всички, само и само да не били турци... А най-лошото е, че се самозаблуждавате, че като давате свобода на действие на такива пунгаши да рушат, си мислите, че видите ли спасявате България. Дали? Отговора на въпроса е - резултатът от твоето гласуване е още 4 години възможност за групичка кретени да си правят кефа на твой гръб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted July 26, 2005 Author Share Posted July 26, 2005 Първо - човекът по-горе написа, че турците са "да речем 1.5 млн." Примерно го написа и сбърка. Общо взето само това му е грешката. Иначе за константата и променливана е прав. Учудвам се, че не проумяваш факта че ДПС не е плашило. ДПС е ОПАСНОСТ !!!!! Превземат ни бе, мама му стара, не го ли виждаш ???? И това ли аз съм си го измислил ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Виждам - виждам как 84 човека за които са гласували хора като тебе (с идеята да не спечели другия, царя, костов,мозер,баба й...) дават възможност на ОГРОМНАТА "опасност" да се наяде и тя на гърба на всички - без разлика турци или българи. ДПС е опасност чушки. Докато не проумееш, че ДПС е балон, изкуствено раздухван и крепен от всички политици у нас без изключение, с една единствена цел - да служи за плашило, докато не си избиеш от главата това което са ти набили рушителите на България в нея и не помислиш малко сам върху това, не ми е ясно как изобщо може да твърдиш, че не си сляп. Защото след следващите избори, тези дето днес тръбят на ляво и на дясно, че ДПС превзема България и турците ни превземат, точно те - ще се прегърнат с ДПС и ще се "коалират" - така, както винаги до сега са правили. Кажи ми една партия в България, която да не е разчитала на ДПС и да не е прибягвала до подкрепата му. Няма. И какво излиза, дарги ми Смехурко?! Коя е ОПАСНОСТТА за България - ДПС или тези дето се "коалират" с тях? А кой вкарва в парламента тези дето се коалират?!? Ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted July 26, 2005 Author Share Posted July 26, 2005 Брато, тоя балон е пълен с пари! Нали сам Доган си призна за обръча от фирми? Нали хванаха сина на Рамадан Аталай да изкупува земя около София например? Създаването на турски анклави в България също ли са балон? Що не се пробваш да си купиш земя в Кърджалийско, Разградско или Шуменско? Не ми говори, че не ДПС не е пасност и че не са опасност изнаглели и забогатели турци, защото съм от Асеновград и съм виждал и чувал неща, дето и да ти ги кажа, няма да ми повярваш. А по въпроса за това кой е разчитал и кой не на ДПС, припомни си когато НДСВ дойде на власт, с кого първо се опита да прави коалиция и кой отказа да участва, та се наложи да се викат турците ! И тогава имаше едни, дето се нацупиха и отидоха в ъгълчето си, обявявайки, че няма да си играйкат с никого. А Доган и компания можехме още тогава да ги приключим. Жалко ... Пропуснахвме тогава, пропуснахме и сега. Баси ... ДПС били балон и не били реална заплаха... Ти окончателно ме шашна ! Чао,приятна вечер, отивам да пия една мастика, защото на бистра глава не мога да осмисля това твърдение ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Абсолютно си прав - за да се осмисли е необходимо да се мисли с непромит мозък - твоят явно доста е промит. На Болен Сидеров би му се харесало да си поприказва с теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted July 26, 2005 Author Share Posted July 26, 2005 Ти остави мозъка, да видиш краката как ми миришат ... Айде, яхвам балона на ДПС и изчезвам! А ти вземи си почини малко! Чухте ли вскички - който не иска да му е промит мозъкът, да пие мастика! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xsakex Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Както в Пазарджик имаме цигани, така и в Асеновград е фраш с турци. Дали са реална опасност аз не мога да твърдя. Нямам към никого расови предубеждения. реалната опасност в момента е че не може да се направи РАБОТЕЩО ПРАВИТЕЛСТВО, за да може да се свърши някаква работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Е, ако ти и другите негласуващи си бяхте дали труда да прочетете ЗИНП (Закон за избора на народни представители), щяхте да разберете, че в него НЯМА праг, който задължително да се прескочи, за да бъдат валидни изборите! Изборите са валидни и ако гласуват 100 (сто) души. И 10 (десет) да гласуват, пак са валидни! Обяснявам - ако всички българи дружно ви бяхме послушали и се бяхме нацупили в ъгъла си, и бяха гласували само турците, сега щяхме да имаме изцяло турски парламент. ov3rm4n, ето това се опитвам да ти кажа. Че ако никой от българите не гласува, а турците няма начин да не гласуват, сега щеше да ни управлява ДПС. А това, което ти искаш да разберат управниците ни, че така нещата няма да вървят, може да го направи единствено Сидеров. Днес гледах едно предаване, в него един каза: "един да грабне пушката, аз ще съм втория". Е Сидеров е този, който грабна първи пушката. И ако се интересувахте малко повече от Атака, щяхте да разберете, че те не искат да решават проблемите с танкове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Аз ще бъда максимално умерен и лаконичен в изказа си, защото няма смисъл от излишни емоции и непремерени волеизявления. Ами, cheese, к`во да им пука? На 20 на теб пукало ли ти е за нещо? Всъщност отговорът на този въпрос не е важен. Всеки си носи кръста. <{POST_SNAPBACK}> На мен ми е пукало и на 20, и на 25. Но си права, че това е по-скоро изключение. не съм нито на 18,нито на 19,нито на 20.НО не гласувам и няма да гласувам.плюс това агитирам всички около мен да не гласуват и имам известен успех.Който има малко мозък в главата не гласува.------------------------>bgns.net<--------------------------- <{POST_SNAPBACK}> Какво целиш да постигнеш чрез негласуването? като си против турците гласувай за АТАКА,друг начин няма.аз за кой да гласувам като тъй или иначе винаги всеки се коалира с турците?!?и винаги ще е така,ама ти не си достатъчно умен да се усетиш за какво изобщо става дума.ДПС е партията,която винаги ще е в играта.и с такива като мен и без тях. <{POST_SNAPBACK}> Това изказване е политически неиздържано. Атака са най- елементарното и наивно решение. И какво значи винаги всеки се коалира с турците? Освен БСП в момента никой не иска коалиция с Доган. Политическата ситуация вече е различна и партиите усетиха засилено недоволство срещу участието на ДПС във властта. Историята за ДПС като гарант за запазване на етническия мир вече не хваща дикиш. Като ми предложат реален избор - ще гласувам. Ще гласувам "ЗА", когато има за какво и за кого. <{POST_SNAPBACK}> Дано го доживееш някой слънчев ден. Дано всички го доживеем.Аз предпочитам по-активната позиция, но всеки си решава. Няма идеални политици,както няма и идеални неща по принцип. На всеки човек могат да се намерят кусури. Отговора на въпроса е - резултатът от твоето гласуване е още 4 години възможност за групичка кретени да си правят кефа на твой гръб. <{POST_SNAPBACK}> Има един фундаментален проблем - как да намерим честни и почтени, че да гласуваме за тях? Ти какво предлагаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Ти какво предлагаш? <{POST_SNAPBACK}> Ми не знам... какво ли предлагам... Ако го напиша отново, но на суахили, или фарси, или хинду, дали ще разбереш? Щото от това, че съм го написал на български май полза няма. HINT за размисъл: Естествения подбор действа навсякъде, дори и при политиците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Резултатът от политическите борби, независимо от това дали сме гласували или не е: СБОГОМ, ЕВРОПА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Както в Пазарджик имаме цигани, така и в Асеновград е фраш с турци. Дали са реална опасност аз не мога да твърдя. Нямам към никого расови предубеждения. ...<{POST_SNAPBACK}> предубеждения срещу българите-мюсулмани - никакви (срещу циганите кой няма) но категорично всеки който се опитва да бъде не-българин в България е опасност... пример - преди 15тина години в класа си имах Красимир Мишев от Борино - прекрасно момче - та той стана Бейхан Амишев мисля, че разликата е осезаема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted July 27, 2005 Author Share Posted July 27, 2005 Току-що трима мръсника от БНС се продадоха на комунистите и турците. Прието беше предложението на Станишев за тайно гласуване на кабинета. Ужас, ужас ... karaman-е , наистина ли си променил мнението си за гласуването ??? Ако е така, то приеми искрените ми поздрави !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giocco Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Така значи достигнахме до съществото на въпроса. Е какво ще кажете сега тези които не отидохте да гласувате. Да вас питам. Верно че досега всичко /е по голямата част/ от прослувутите предизборни кампании се оказва фарс, но питам по добре ли ще вие когато турците дойдат и кажат БЪЛГАРИЯ е турска провинция, защото така като гледам май натам сме тръгнали с големи крачки и "умните" ни политици ми заявяват че Атака била антиконституционна партия. Е нека така да е. Но щом тя е антиконституционна какво да кажем за ДПС нима те не са??? Цитирам КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ чл 11 ал 4 "Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт" Е нека сега да чуем вашето мнение всички твърдят че Атака е вън от закона какво тогава остава за ДПС ??? Незнам страх ме е че скоро ще се наложи да гледам по улиците как се разхождат наследниците на тези които са убили Левски, Ботев, Бенковски ще се разхождат с фесовете си и няма да има България. Аз не съм съглсен да се оставя така за това отидох и гласувах, на следващите избори пак ще ида да гласувам защото по този начин аз изразявам мнението си ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.