Jump to content
BulForum.com

Интересна статия за мръсни хватки по изборите

cheese

Recommended Posts

Абе Сирене, що не вземеш да емигрираш от "гъза на географията" в някоя "нормална" страна и да си останем тук само дебилите.  :wir

Ще е най-добре за всички.  :bgrin:

Ами то вече ви е добре, бе! К`во ти пречи Сиренето? И по-добре ще ти става :)

Сидеров може много да говори(почти всеки журналист е така), може да казва много истини, но той просто не е зрял за политиката-държи се недопустимо за ръководител на четвъртата сила в парламента. Това е моето мнение. Той хубаво ги приказва всичките тези неща, но как смята да ги реализира е важният въпрос. Каракачанов се държи десет пъти по-адекватно. Може да не лае толкова много(и не е толкова краен), но пък се държи доста по-цивилизовано и на място...

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Eхоооооооооооооооооооооооооооооооо....

Какво подгонихте сиренцето да се маха :confused

Тези, които не гласувате и ви боли к**а за държавата се махайте :angry:

karaman-е , не ме разочаровай! Сидеров освен да ни подпали чергата, друго не може да направи. Около нас се изтрепаха на етническа основа, ние до момента все сухи от водата излизахме. Помисли, прочети малко за историята на тоя тип конфликти и ще видиш, че съм прав.

lord Gudo, това да не станеш нечия провинция, се предотвратява с ВИСОКА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ. Иначе, щом сме оставили някой друг да решава вместо нас, няма защо да се оплакваме, че е решил не както ни харесва.

velvet, ако обичаш - дефиниция за мрънкащ коментатор !!!!

Аз лично, не гласувах *за* никого.

Гласувах *против* някого.

Иначе, никой не заслужаваше глас на тези избори...

Приемаме, че съм мрънкащ коментатор. Е, явно поне добре мрънкам, щом ви накарах да джафкате по мене с пяна на устата :D По-спокойно, не се ядосвайте, ще вземете да си докарате по някой инфаркт !

За финал ще ви кажа само едно - който не признае, че благодарение на четиридесет и осемте процента инертна маса, дето не отиде да гласува, турците имат ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ проценти от преди, е или лицемер, или глупак. Както се казва, изборът е ваш :D

Живи и здрави! Дано някой ден ви порастне гръбнак, и дано имате мнение по въпроси по-сериозни от това кой точно и как точно си е лиснал пикнята на тавана във второто издание на Биг Брадър !

Живи и здрави !

Явно си доста ограничен щом разделяш хората на мекотели,гледащи биг брадър и такива като теб-загрижени и всеотдайни.И за да се успокоиш малко-аз гласувах,но гласувах като weasel,защото не чакам някой да ми помага,а го правя сам;)

cheese,ти за кой гласува???щото имам чувството,че само говориш,ама нищо не казваш.дай да си говорим по същество---> за кой гласува? нито се познаваме,нито ще се познаваме,така че мисля,че можеш да споделиш.

Друго.кво бачкаш?щото аз имам висше образование,работя си по специалността, но ако не бяха родителите ми,да са живи и здрави,до сега да живеех в кашон в покрайнините на Пловдив и да ядях ябълки,кредени от овошните градини на хората.И то не защото не съм кадърен,не ми излизай с този лаф.На достатъчно години съм,за да съм имал "възможността" да гласувам няколко пъти.Е и?Никой не изпълни това,което обеща досега.Вярно,ти си по-стар с 7-8 години от мен,може би имаш нещо да добавиш?!? :huh:

Ти просто не си разбрал какво иска да каже човека. Идеята не е да гласуваш за някой, защото то си е пределно ясно, че никой няма да си изпълни обещанията. Идеята е да гласуваш против турците, които с всеки избори взимат повече и повече, и накрая наистина ще сме една турска провинция. Заради такива като теб.

Ти просто не си разбрал какво иска да каже човека. Идеята не е да гласуваш за някой, защото то си е пределно ясно, че никой няма да си изпълни обещанията. Идеята е да гласуваш против турците, които с всеки избори взимат повече и повече, и накрая наистина ще сме една турска провинция. Заради такива като теб.

заради такива като мен??? :angry: виж кво,мойто момче,не ми казвай такива неща,защото ставаш смешен!като си против турците гласувай за АТАКА,друг начин няма.аз за кой да гласувам като тъй или иначе винаги всеки се коалира с турците?!?и винаги ще е така,ама ти не си достатъчно умен да се усетиш за какво изобщо става дума.ДПС е партията,която винаги ще е в играта.и с такива като мен и без тях. :lol:

Не съм ти твоето момче колега, така викай на сина си(ако имаш) или на съседа. Аз напълно споделям мнението на cheese, но за разлика от него вече съм вдигнал ръце и не се и опитвам да обяснявам защо така трябва, сигурно по-голям ефект ще има, ако взема да говоря на стената. Знайте си своето, недейте да гласувате, ама после да не се оплаквате, че официалния език вече е турски, а българския е забранен. А начини да се гласува против ДПС има много, като най-просташкия е да се гласува за АТАКА. Ама нали сме си прост народ...

Не съм ти твоето момче колега, така викай на сина си(ако имаш) или на съседа. Аз напълно споделям мнението на cheese, но за разлика от него вече съм вдигнал ръце и не се и опитвам да обяснявам защо така трябва, сигурно по-голям ефект ще има, ако взема да говоря на стената. Знайте си своето, недейте да гласувате, ама после да не се оплаквате, че официалния език вече е турски, а българския е забранен. А начини да се гласува против ДПС има много, като най-просташкия е да се гласува за АТАКА. Ама нали сме си прост народ...

рано ми е за син,а съседи нямам,живея в кашон,така че не ми остава друго освен на теб да викам мойто момче :D та исках да кажа,че пак нищо не каза,дай някъв вариант,бе колега,нали за това е темата!кажи за кой да дадем гласа си,ако АТАКА е най-просташкия вариант.кой е най-интелигентния?колкото до това дали турския ще е официален или не,не мисля,че зависи само от управляващите.

Ами много просто. Гласуваш за някой, за който и да е, КБ, НДСВ, ако щеш за атака, ако щеш за партията на пенсионерите. Ако всичките 48 процента "протестиращи" направят същото, щяхме да имаме 2 пъти повече гласували българи срещу същия брой подкупени с кебапчета цигани и заплашени турци. Дпс взима 2 пъти по-малко места, никой няма да иска да се коалира с тях, защото ще имат прекалено малко места. И турците духат супата. А сега я духаме ние. Виж сега кои министерства ще вземат и колко пари ще налапат от фондовете. Пък стой и чакай принца на бял кон да дойде и да ни оправи.

Аз пък досега от всички пъти, които съм имал право да гласувам - било за кмет, президент или парламент, само сега отидох да гласувам. Ми как няма да отида, като ги гледам рейсове с олигофрени да се изсипват и да ми гласуват. Това ме издразни, няк'ви парцали, дето хич не ги е*е за нас тука, ще дойдат един път за 4 години и ще ми кажат кой ще ме управлява, при това Доган :angry1 Еми как да стане тая работа? Мен ако питате, трябва да се забрани, който е в чужбина да не гласува. Защо някой, който си е взел шапката, теглил е една майна на всички тука и няма намерение да гласува, ще ми определя той, кой ще ме управлява? Трябва да го направят да може да се гласува, само ако за последната година си бил поне 6 месеца в страната.Да ги видя тогава тия с автобусите дали ще дойдат.

... Защо някой, който си е взел шапката, теглил е една майна на всички тука и няма намерение да гласува, ще ми определя той, кой ще ме управлява? Трябва да го направят да може да се гласува, само ако за последната година си бил поне 6 месеца в страната.Да ги видя тогава тия с автобусите дали ще дойдат.

Тва ще бъде нарушение на конституцията... ;)

Абе то по конституция май и депутатите не трябва да гласуват от името на другите ама..

И защо да е нарушение на конституцията??? Отнемат се права на тези, на които явно вече не им пука за държата.Защо тогава на държавата да и пука за тях тогава?(Не че сега и пука де)

Не е нарущение на конституцията! Да не говорим, че твърде малко конституции допускат двойно гражданство (Преди време споменах интересния факт, че турската конституция не приема двойно гражданство , но прави само едно изключение, познайте за кого !!!!! Ама това бая народ го проспа, въпреки, че го повторих няколко пъти). Конституцията казва, че всеки пълнолетен български гражданин има право на глас, а допълнителни ограничения се правят съз закони. Например - според Конституцията всички български граждани са равни пред закона, но ако някой не е живял през последните пет години в България, няма право да се кандидатира за президент.

Но не това ще реши проблемите ! С мошеничество турците взеха не повече от един-два процента отгоре. Другото ние сами им го дадохме. Благодарение на простата аритметика, дето със Стефан я дъвчем и предъвкваме от два месеца.

Без полза, както се видя, защото тук има хора, което не правят разлика между шест и дванадесет. Нещо, което синът ми правеше без усилия като беше на пет години.

С две думи - и многото турци, и Атака са само симптом на това, че държавата ни е много болна. И в нашия случай рибата далеч не се вмирисва само от главата.

Остава ни утехата, че еволюцията не може да бъде спряна, и неприятното чувство, че може да бъде забавена. Така че ... надежда има.

Така че ... надежда има.

Абе те нещата ще се оправят. Когато циганите и турците от ДПС вземат над 50% на изборите, надупят всички българи и се появят партии като Т(турско)СДС, ТНДСВ,ТБСП и една Б(българска)ДПС - тогава ще се сетят да се обединят. До тогава всеки ще вика "Що да гласуавм, да не съм луд" и другите там изказвания. Нас ни оправя само диктатура, защото българина разбира само като го бият и му бъркат в джоба. Тая "демокрация" при нас си е жив разграден двор и полу-анархия.

Едно време Левски каза, че България трябва да се управлява по Български! Затова, само Волен и България на Българите! Всеки е свободен да живее в България, но само Българи в Управлението!

Турци, Украинци и Испанци ВЪН!

:punk Ако може лично аз да ги изритам навън испанците ще е още по-добре.

cheese,абсолютно съм съгласен със теб.И не разбирам защо повечето хора критикуват.Еии голяма работа сте човека ви казва истини и веднага се намират няколко умника да се правят на интересни и да си чешат устата.Ако не друго като не гласуваш то ти обиждаш делото на много по-достойни от всички нас българи,който са дали живота си за това право.И за какво.За да може след 130 години България да се превърне отново в турска провинция.За да гледам гадната муцуна на Доган ,който постигна резултата си с незаконно гласуване.За да слушам как във всяко кафе се обсъжда поредната простотия на някой глупак от Big brother а има и такива,които даже не знаят кой е министър-председател на републиката.Да гледам как по новините на НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ отделят 3мин за репортаж за отбелязването на рождението на Апостола на което има няма 300 човека а в същото време хората да дрънкат кой аджеба ще спечели Star academy и да наливат по 1000смс на секунда.И същите тези хора после се оплакват че няма за кого да гласуват,защото никой не изпълнявал обещанията си като дори не знаят какви са били обещанията.

Евала за това мнение, както и за мнението на cheese и другите, които се опитват да убедят дървените глави, колко грешат като не гласуват. Мисля си, че просто не искате да си признаете, на инат, че това е истината, макар и да я осъзнавате. Няма човек, който след толкова много доказателства да не възприеме това, което му се говори. Но вие продължавайте да си знаете вашето, а пък ние ще се молим да не дойде деня в който ДПС ще ни управлява...

В проектоправителството има вицепремиер от ДПС, петима министри турци, във всяко министерство по един зам. министър, имат пет областни управителя и десетина зам. областни.

Справка - тук :

http://www.focus-news.net/index.php?focus=...=749&PHPSESSID=

Наслаждавайте се, граждани негласуващи! Това е ваше дело !

И стига с тавя "Той Волен ще ги оправи" ! Волен като начало оправи сина на гаджето си - направи го депутат и секретар на партията си.

Ей, сляп народ, мама му стара ... Ама като не се чете достатъчно и не се помни кой кой е, така става!

Брех, то било наистина простичко!

Ми да се молим на Добрия вълшебник да махне с пръчицата и ДПС да изчезне.

И ние ако може ПАК нищо да не правим, само да слушкаме и да папкаме и да чакаме наготово.

:angry1 :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...