Jump to content
BulForum.com

Интересна статия за мръсни хватки по изборите

cheese

Recommended Posts

Граждани негласуващи!

Прочете това - http://www.dnevnik.bg/show/Default.asp?sto...163695&rubrid=4 !!!

Дано ви впечатли дотолкова, че другия път (на другите избори) да си размърдате мързеливите, безотговорни и безполезни задници и да направите нещо за бъдещето си и за бъдещето на държавата !

Благодаря за вниманието !

P.S. Ограничете се само върху факта за двойно и тройно гласуване на турците и комунистите, за което няколко души тук ви приказвахме от сутрин до вечер. Недейте да четете коментарната част от статията. От нея нищо няма да разберете.

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply
Граждани негласуващи!

Дано ви впечатли дотолкова, че другия път (на другите избори) да си размърдате мързеливите, безотговорни и  безполезни задници и да направите нещо за бъдещето си и за бъдещето на държавата !

a to kakto e tragnalo 6te sa scoro drugite izbori

и още 10 такива статии да ми приложиш-пак няма да отида да гласувам както направих на тези избори.

Граждани негласуващи!

Прочете това - http://www.dnevnik.bg/show/Default.asp?sto...163695&rubrid=4  !!!

Дано ви впечатли дотолкова, че другия път (на другите избори) да си размърдате мързеливите, безотговорни и  безполезни задници и да направите нещо за бъдещето си и за бъдещето на държавата !

Благодаря за вниманието !

P.S. Ограничете се само върху факта за двойно и тройно гласуване на турците и комунистите, за което няколко души тук ви приказвахме от сутрин до вечер. Недейте да четете коментарната част от статията. От нея нищо няма да разберете.

Знаеш ли колко искам да гласувам. И на предишните и на тея избори. Ама съм на 15. На другите избори твърдо за Атака, макар че ако продължат така нещата и да не гласувам пак Атака ще спечели :D .

Вари го, печи го, на тиква мирише ...

Ти LPFC, и тия като тебе, въобще проумявате ли какво става около вас ? Хвърли за малко вестник Спорт и прочети нещо смислено!

Заради негласуващи зазравати като ДПС направиха от 6 процента 12 ! Малко ли ти се вижда?

Пак нямало да гласува. Бахти вдебилената самомнителност и хроничен инат, маа му стара ! :angry1

Ами, cheese, к`во да им пука? На 20 на теб пукало ли ти е за нещо? Всъщност отговорът на този въпрос не е важен. Всеки си носи кръста.

Аз друго не мога да разбера. Защо всички тикви в парламента се натиснаха и не нулираха изборите. Нали уж, ако има и едно сведение за фалшификация, всяка една партия може да нулира изборите. Те какво ли не доказаха-двойно гласуване, купуване на гласове. Хубаво го правят и ми е съвсем ясно, че без фалшификации не може, но бива ли толкова явно! Бати! На маймуни вече ни направиха :angry1

Вече ? Ние сме маймуни от край време, ама сега вече стават нагли и не им пука, защото си знаят, че каквото и да правят - хвърлят малко обелки на овцете от долния етаж и всичко е 6. Най-много се ядосвам като гледам колко е нагъл доган, и как дърпа конците кажи речи на цялата държава. Сега ще лапне големите пари от европейските фондове, а ние пак ще духаме супата. Ама сами сме си виновни.

На 20 на теб пукало ли ти е за нещо?

Ние затова сме на тоя хал... Кво като е на 20, той не живее ли тук, не го ли касае, няма ли да му повлияе :blink: :angry: Аз пък съм на 17 и ми пука...

Ся някой ша каже че всички са нещастници, ми и тва е вярно ама поне преценявайте кое е по-малкото зло ;) :excl:

Ние затова сме на тоя хал... Кво като е на 20, той не живее ли тук, не го ли касае, няма ли да му повлияе :blink:  :angry: Аз пък съм на 17 и ми пука...

За това хората казват, че живеем в "шарен свят". Хора има всякакви, с различни характери. На 18 или 19 май бях, също гласувах ама беше по-скоро от това че знаех че царя ще управлява следващите 4 години, а не исках. Обаче за президент и кмет не съм гласувал, защото не ми пука кой ще е. Някои пък изобщо не им пука за каквото и да е и така, до като не се пенсионират (после започват да гласуват от грижа за младото поколение).

не съм нито на 18,нито на 19,нито на 20.НО не гласувам и няма да гласувам.плюс това агитирам всички около мен да не гласуват и имам известен успех.Който има малко мозък в главата не гласува.

------------------------>bgns.net<---------------------------

Ако видя промяна след някое правителство и видя как някое правителство се задържа 2 мандата подред(доказвайки, че всъщност не си разпределят баницата подред - следващите избори ще се "спечелят" от СДС) може и да гласувам. Когато навърша нужните години. Засега не виждам ползата от това

Ей, побеснявам някой като ми каже, че не е гласувал. Всеки от моите познати, който не е гласувал съм го направил на гъз. Говоря такива неща, че просто чак ме досрамява понякога да се карам на хората толкова жестоко....абе всъщност не ме досрамява. БЕСЕН и умопомрачен ставам. :angry1

Незнам дали знаете, ама също друга измама беше, като хора, починали преди време са гласували :blink: :blink: :blink:

И аз незнам как са се озовали в избирателните списъци, пък и са станали от гроба, да идат да гласуват. А как ли са се и подписали :unsure:

Абе, комунист до гроб (та и след това) :wacko:

Докато има такива негласуващи, така ще сме. Ние сме си виновни, че ни управляват мангалите.

Дочо, нали знаеш, акълът на тая планета е константа, а населението й постоянно расте...

Видно е от разговорите тук и другаде. Какво да се прави, докато има дебили, които повече се вълнуват от това кой коя ще на*** в Биг Брадър (виж колко страници е темата по въпроса) , отколкото от това кой ще води държавата, ще патим. Както е казал един велик българин преди години "Прост народ - слаба държава" .

Съболезнования молим да не се изказват.

не съм нито на 18,нито на 19,нито на 20.НО не гласувам и няма да гласувам.плюс това агитирам всички около мен да не гласуват и имам известен успех.Който има малко мозък в главата не гласува.

:punk

Добре, ще си формулирам обосновката по друг начин. Въпреки че не мога да гласувам, следях ситуацията около изборите и бях СИГУРЕН за това, че АТАКА ще спечелят, според това че поне 8 от 10 човека, които познавам, казваха че ще гласуват за тях. Какво стана, АТАКА само 7% взеха .. дори Петър Берон си призна, че са орязани. Какво означава това - преди изборите е решено, кой ще спечели и "печелившите" се въртят през по 1 мандат.

На печелившите, честито. Следващи са СДС, че от много време не са папали от баницата :laughing:

Извини ме. Не се заяждам. Просто те моля. Може ли да загатнеш поне някои аргументи от агитацията си. Стана ми интересно. Аз обещавам, че няма да ги коментирам. :) Защото знаеш ли какво разбирам от думите ти-направо да си ги улесним с фалшификациите-няма кой да гласува-нека се избият помежду си. Ще победи по-добрият в мушунгиите.

сирене,а замислял ли си се,че една част от хората,които ти наричаш дебили им е писнало вече да гласуват,защото промяна няма,те пак си скъсват задниците от бачкане,за да имат що годе нормален живот?Можеш ли да застанеш пред такъв човек и да го наречеш дебил и прочие квалификации,които даваш??Ако можеш-значи имаш някакъв проблем.Кандидатствай най-добре за Зелена карта и бягай

сирене,а замислял ли си се,че една част от хората,които ти наричаш дебили им е писнало вече да гласуват,защото промяна няма,те пак си скъсват задниците от бачкане,за да имат що годе нормален живот?Можеш ли да застанеш пред такъв човек и да го наречеш дебил и прочие квалификации,които даваш??Ако можеш-значи имаш някакъв проблем.Кандидатствай най-добре за Зелена карта и бягай

Практиката показа, че може да го направи. Затова предлагам на патриоти като сиренето да си направят една партийка и аз ще гласувам за теб, поне ще си нещо ново на политическата сцена.

P.S Ориентирай се по - бързо към създаването й, понеже май на предсрочни върви работата :D

Аз имам само един проблем, velvet - наричам картофите - "картофи", доматите - "домати" и дебилите - "дебили".

b0r3d, не претендирам, че съм патриот. Просто си ползвам главата не само да си слагам шапката на нея.

Аз имам само един проблем, velvet - наричам картофите - "картофи", доматите - "домати" и дебилите -  "дебили".   

b0r3d, не претендирам, че съм патриот. Просто си ползвам главата не само да си слагам шапката на нея.

Жалко значи съм се заблудил и искрено се надявах да покрепиш идеята ми да направиш партия, но явно ще останеш само в ролята на коментатор. Жалко наистина, а си такъв буден младеж. :D

Както се е тръгнало ке станем турска провинция ДПС ке станат на власт и после ке на либат мноу 5 века робство и сега без никаква сила ще се върнем при старите си познати ... май май ни е фърлен пъпа в турското и там ке си остане.

Аз гласувах. (Навърших 18 три дни преди изборите)

Като питах едни съученички от класа (от онея близначките дет ви кефят :D само че тези съм 100% сигурен, че могат да накефят най-много 1% от хората във форума :D ) гласували ли са и за кой те ми се хвалят "Ооо, гласувахме" и "За кой?" - "Ами ние до последния момент не знаехме за кой да гласуваме и по пътя решихме за Коалиция за България" и вече ми се размазват от кеф... И като питах защо точно за тях ми отговориха, че Станишев бил най-сладък :huh:

Вече се замислям за теорията за константата на интелигентност...

Абе Сирене, що не вземеш да емигрираш от "гъза на географията" в някоя "нормална" страна и да си останем тук само дебилите. :wir

Ще е най-добре за всички. :bgrin:

cheese, точно поради тази новина, която си постнал, смятам, че само с хора като Волен Сидеров тази държава има някакъв (над 1%) шанс за стабилизация! В момента имам чувството че живея в хаос след катаклизъм!

Баж пък Сидеров освен тези 1% шанс за стабилизация има 99% шанс за огромна дестабилизация... Ако това ти се струва хаос и катаклизъм не знам след управлението на Сидеров (не дай боже да има такова) какво ще ти се струва...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...