The AnGeL Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Не вярвам да се намерят хора. Правени са много безуспешни опити. Тази игра умря отдавна Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 е то двама да се навият и други ще дойдат след тва пък то на вечер 1 час някаде да разцъкваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 на теория винаги съм навит за малко JA за разпускане, на практика напоследък рядко имам време за игрички Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 сега инсталирам играта направо като изкочи онова меню със звука на лайтсейбъра и се върнах 2004 имаше сайтове с аддони за нови мечове и такива работи цветове и глупости дайте сайтовете ако може че не ги помня Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 каквото беше не ще се върне иначе играта къртеше мифки преди около. . . 4 -5 години , с дуалки е бъгаво, стронг стайл фиичъринг поук рулз :D :D контра рулз и още много техники дето ги няма в опшънс рулз ! като цяло играта беше уникална и още си е ама просто много остаря вече...споооооооооомени споооооооооооооооооооооооооменииииииииииииии Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 ей хора вижте ле легопчо ангела снооп и аз ако се съберем 4 човека кво вече се инсталира ааееаеееааееааеае не ще се разцепа от кеф само влязох направих две кръгчета и ми се напълни душичката тея новите игри майна не могат да стъпят на малкия пръс на тази и както на други също така дърти игрици Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 strong с поук е най-скучното нещо в тая игра, друго си е да помпаш диагонални ножици с дюалките afd ще я сваля, евентуално може още тая вечер да спретнем нещо, не знам иначе кога ще мога Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 strong с поук е най-скучното нещо в тая игра, друго си е да помпаш диагонални ножици с дюалките afd ще я сваля, евентуално може още тая вечер да спретнем нещо, не знам иначе кога ще мога Толкова е скучно че само с дуел може да се реши я дайте един линк , след 3 дни ще съм си в пловдив да напраим едно Ек без модове и лайна. дюал сък смисъл не сък ама са бъгави едно време само момичетата играеха с тях и всички останали като се разлигавят ! (KoD)Baby_Born(Jk) харабия ми дайте линк с всичко необходимо и да почваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 freak спомняш ли си го какво ви правеше с дюалки доста късно я започнах играта, ама съм му падауан, ай гат да скилз както и да е, добрата новина е, че свалих играта, лошата новина е, че на 37% инсталацията бъгва и просто спира. така че ако имате идеи казвайте, ако не... ами честно казано няма да загубите много от липсата ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 аз я свалих от замундата едва едва издирих japlus_clientPlugin_v1.2Beta1 и поцъках малко с ботове ама мисля че не сложих джаплус където трябва някфи спомени някой каде се слагаше ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 и аз от замунда я свалях, значи при мен е проблемът май е съдено тая игра да остане в миналото Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 мм спомням си че преди и на мене правише подобен проблем ама не помня как го оправих чакай ще се поровя из нета и ще видя като намеря нещо ще го сложа ето ги и работите за сваляне http://play.evrocom.net:4/jk-jedi-academy/ където трябват първо виж коя си свалил аз свалих ето тая версия не тая версия ми този торент както и да е http://zamunda.net/details.php?id=1281 (сори ако нещо пиша още по криво от обикновеното ама нещо ми се е*а майка вие ми се свят и нз кво става може кръвно да съм дигнал нз) та прочетох и малко от коментарите пише да спреш бит комета и всякви шитове свързани с бин файловете и със самите свалени файлове и пак пробвай Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 freak спомняш ли си го какво ви правеше с дюалки доста късно я започнах играта, ама съм му падауан, ай гат да скилз както и да е, добрата новина е, че свалих играта, лошата новина е, че на 37% инсталацията бъгва и просто спира. така че ако имате идеи казвайте, ако не... ами честно казано няма да загубите много от липсата ми С "чичо" митко колко бира сме изпили. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.