Jump to content
BulForum.com

Jedi Knight: Jedi Academy

AGENT_ORANGE

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

на теория винаги съм навит за малко JA за разпускане, на практика напоследък рядко имам време за игрички :(

сега инсталирам играта направо като изкочи онова меню със звука на лайтсейбъра и се върнах 2004 :D имаше сайтове с аддони за нови мечове и такива работи цветове и глупости дайте сайтовете ако може че не ги помня

каквото беше не ще се върне :) иначе играта къртеше мифки преди около. . . 4 -5 години , с дуалки е бъгаво, стронг стайл фиичъринг поук рулз :D :D :D :D контра рулз и още много техники дето ги няма в опшънс рулз ! като цяло играта беше уникална и още си е ама просто много остаря вече...споооооооооомени споооооооооооооооооооооооооменииииииииииииии :D

ей хора вижте ле легопчо ангела снооп и аз ако се съберем 4 човека кво

вече се инсталира

efe08ac2b27ca47d.JPG

:punk :punk :punk :punk :punk

ааееаеееааееааеае не ще се разцепа от кеф само влязох направих две кръгчета и ми се напълни душичката тея новите игри майна не могат да стъпят на малкия пръс на тази и както на други също така дърти игрици :D

strong с поук е най-скучното нещо в тая игра, друго си е да помпаш диагонални ножици с дюалките ;)

afd ще я сваля, евентуално може още тая вечер да спретнем нещо, не знам иначе кога ще мога

strong с поук е най-скучното нещо в тая игра, друго си е да помпаш диагонални ножици с дюалките ;)

afd ще я сваля, евентуално може още тая вечер да спретнем нещо, не знам иначе кога ще мога

Толкова е скучно че само с дуел може да се реши :D я дайте един линк , след 3 дни ще съм си в пловдив да напраим едно Ек без модове и лайна. дюал сък :D смисъл не сък ама са бъгави едно време само момичетата играеха с тях :D и всички останали като се разлигавят ! :D (KoD)Baby_Born(Jk)

харабия ми дайте линк с всичко необходимо

и да почваме :D

freak спомняш ли си го какво ви правеше с дюалки :P доста късно я започнах играта, ама съм му падауан, ай гат да скилз :punk както и да е, добрата новина е, че свалих играта, лошата новина е, че на 37% инсталацията бъгва и просто спира. така че ако имате идеи казвайте, ако не... ами честно казано няма да загубите много от липсата ми :lol:

аз я свалих от замундата

едва едва издирих japlus_clientPlugin_v1.2Beta1

и поцъках малко с ботове ама мисля че не сложих джаплус където трябва някфи спомени някой каде се слагаше ?

мм спомням си че преди и на мене правише подобен проблем

ама не помня как го оправих чакай ще се поровя из нета и ще видя като намеря нещо ще го сложа

ето ги и работите за сваляне http://play.evrocom.net:4/jk-jedi-academy/ където трябват

първо виж коя си свалил аз свалих ето тая версия не тая версия ми този торент както и да е http://zamunda.net/details.php?id=1281 (сори ако нещо пиша още по криво от обикновеното ама нещо ми се е*а майка вие ми се свят и нз кво става може кръвно да съм дигнал нз) та прочетох и малко от коментарите пише да спреш бит комета и всякви шитове свързани с бин файловете и със самите свалени файлове и пак пробвай

freak спомняш ли си го какво ви правеше с дюалки :P доста късно я започнах играта, ама съм му падауан, ай гат да скилз :punk както и да е, добрата новина е, че свалих играта, лошата новина е, че на 37% инсталацията бъгва и просто спира. така че ако имате идеи казвайте, ако не... ами честно казано няма да загубите много от липсата ми :lol:

С "чичо" митко колко бира сме изпили. . .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...