Jump to content
BulForum.com

Jedi Knight: Jedi Academy

AGENT_ORANGE

Recommended Posts

възможнило ли е ходенето по стната,а и страничното превъртане като на jedi outcast? и ако ги има тези трикове с каква комбинация се прави?

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply
възможнило ли е ходенето по стната,а и страничното превъртане като на jedi outcast? и ако ги има тези трикове с каква комбинация се прави?

vuzmoshno e hodeeto:pravi se kato da rechem stenata ti e ot dqsno natiskash nadqsno napred i skok i stava a stranichnoto prvurtene e kato se dobleshihs do stenata na tiskash na dqsno i skok istava ;)

кажете някакви трикове при боравенето с lightsaber.гледам ги другите(kyle katarn и dark knight),че правят някакви чудесии и се чудя дали и аз ги мога(особено с двата меча).понякога без да искам се получава нещо,но то е по-скоро плод на произволното натискане на калвиши отколкото на заученост.последното, което открих е да прилиташ бързо напред(без да се издигаш),но не знам с каква комбинация го направих.

... а, и мога ли да раздавам ритници?

играта е доста зарибяваща.създава усещането за непобедимист.

ima i drugo kato natisnesh napred skok i udar drugo nalqvo ili nadqsno skok i udar

drugo ticahsh natiskash klqkane i udar drugo klqkane+napred+uidar a za ritnicite moshe samo kogato si s staff to e sus desen boton

PS:aide uspehi v igrata :P

при натискане едновременно и задържане на двата бутона на мишката двата меча се въртят около теб :woot колкото до W+space+mouse1 трябваше да се досетя че е възможно да прави нещо,след като ми е известно страничното превъртане - A(ляво)/D(дясно)+space+mouse1

благодаря и на двамата за инфото :)

• 2 weeks later...

някой пази ли си saves на Jedi Outcast, защото преди доста време я играх и не съм стигал до края, а и не ми се минават отново всички нива(някои са особено изнервящи).

значи, бях стигнал до катакомбите в академията и гонех онзи гаден мутант джедай, с който предполагам ми е the final battle.

... и кажете как да стигна до него, защото помня че се лутах като гламав в онези коридори(затова и оставих самата игра) и открих само едни стени, които се бутат, но после ...

п.с. просто, след като приключих Jedi Academy ми стана интересно как завършва предишната серия.

• 3 months later...

Probwam da igraja MP-a, ama mi dava "Incorrect game folder" - kvo po djavolite e tva???

Desann e lesen za namirane - ima edna stena, prez kojato mozhesh da si minesh kato s cheat, ama bez cheat ( :tongue ). Posle ima nekvi ognjove i posle ne pomna :) (tva e sled stajata s padastija tavan - ima gore ena platforma - tam vljavo)

Dano ti helpvam

(mozhesh da pishesh v consolata map yavin_final i si tam)

Desann e lesen za namirane - ima edna stena, prez kojato mozhesh da si minesh kato s cheat, ama bez cheat (  ). Posle ima nekvi ognjove i posle ne pomna

аз съм след това. в момента, в който този Desann "става троен" т.е. един истински и две илюзии и всеки поема по един от трите коридора.

това е точно след огъня ....

• 3 weeks later...

така ... значи имам мерак да я пробвам тази игрица на multi, но уви възникна проблем. изобщо не стигам до менюто. играта просто си "заспива" на онова синьо лого в началото. не съм слагал nocd patch, защото разбрах, че за multiplayer е необходим disk-a. сложих и това, но все същата работа. дайте някой съвет. други "неща" трябва ли да прилагам към играта?

btw от forum-a на play.evrocom.net ми казаха да питам тук :rolleyes:

::edit::

ОПРАВИ СЕ! :woot

сега обаче пак зацепих:

http://free.techno-link.com/elko/Images/SnapShots/JKJA1.GIF

какво означава това - нито има ping, нито играчи вътре(а видях че има хора) .....

а и не ми излизат други сървъри :confused

Нали виждаш DataRate? Аз съм на достъпна и го направих на 56k.

Мисля, че от това ти е проблема :)

:woot

• 2 months later...

Bre gora imate li idea shto kato zaka4a cue-to na cd 1 i kato dam multiplayer mi iska parvi disk.

Ako nqkoj znae neshto da postva.

Shte mu bada mnogo blagodaren.

• 5 months later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

Ух ... откъде я изкопах тая тема :lol: . Има ли възможност да вкарам повече модели на герой в играта ? Става въпрос примерно за игра в мулти да цъкам с Вейдър-чо :P или някой от другите ? Ако има такива файлове :blink: кажете линк някъв :) едит : аз уж свалих някъв файл дръпни ама не знам в коя папка на играта да го сложа ;(

• 3 years later...

има ли навитаци да се съберем от форума да поцъкаме малко мултиплеър спомням си 2004 някаде как я зарибявах тая игрица във еврокома :) давайте да се съберем нещо 5 човека и да зарибяваме

Оох, припомних си добрите стари времена и мъчението да вкараш 200 с дюалки :bgrin:

Как бе, bs беше бая бъгаво и често вкарваше 200 :) Да не говорим, че и оня удар отдолу, когато превключиш само на 1 меч, правеше доста поражения. Имаше какви ли не начини с duals. :love

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...