Jump to content
BulForum.com

Jedi Knight: Jedi Academy

AGENT_ORANGE

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

nasi tva nikoga nqaashe da go namerq cehsno obikolih sichki zgradi tq bila zgradata s dupkata uu ujas

sq zakasah na novo miasto det nqama kak da ne pomnite deto varvq s onia uchitelq v edin hram li kvo i toi prai nqakva glupost i pada edna traba s tok a nie sme v voda i vika da iztocha vodata nqakak ? tva ot kade se tochi ima 1 rychka det nemoje da se drypne v sashtoto pomeshtenie i kat se varna ima druga rychka det nishto ne prai

nasi tva nikoga nqaashe da go namerq cehsno obikolih sichki zgradi tq bila zgradata s dupkata uu ujas

sq zakasah na novo miasto det nqama kak da ne pomnite deto varvq s onia uchitelq v edin hram li kvo i toi prai nqakva glupost i pada edna traba s tok a nie sme v voda i vika da iztocha vodata nqakak ? tva ot kade se tochi ima 1 rychka det nemoje da se drypne v sashtoto pomeshtenie i kat se varna ima druga rychka det nishto ne prai

znachi tam deto e uchitelia deto durji trabata s tok obrushtash se tam ima mnogo trubi ima 3 4erveni niama kak da ne gi vidish davash push ili pull.Are dano sum ti pomognal.

• 2 weeks later...

Za REXS,B) za6toto mu close-naha topica - that is the answer of your question

System Requirements:

Win98/98SE/ME/2K/XP

Computer:

100% DirectX 9.0a compatible computer required

CPU:

Pentium III or Athlon class 450 MHz or faster required

Memory:

128MB RAM required. 256RAM recommented

Graphics Card:

32MB OpenGL 1.4 compatible PCI or AGP 3D Hardware Accellerator required

Taka e kazal 4i4o ti Lucas :sayjin

az imam problem ako nqkoi moje da mi pomogne pls da kaje imam upgreida na jkja no kato vleza i se opitam da se connectna kam servera na evrocom samo mi broi i ne me vkarva ako nqkoi znae kak se opravq da kaje pls :)

:blink: abe na men s evrocomskia server ne mi broi no s vsi4ki ostanali go pravi i az neznam ko da prava i se nerva mnogo nikade ne moga da vlezna drugade osven v na evrocom servera :angry1 :angry1 :angry1

men mi broi a pak otdolu mi pi6e srever uses protokol 25 pls help

da 1.01 mi e trqva li da e preinstalvam?

mi ti izpolzva6 protokol 26 na evrocom servera protokola e 25 i nqma da moje6 da vlezne6(pone taka mislq)no ima mnoogo serveri s 26 protokol v koito predpolagam nqma da moje6 da vlezne6(pri men e taka ) abe preinstalirai si q nai hubavo :woot :D

ami nqkvi crakcove za servera 6te trqbvat li?

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...