AGENT_ORANGE Posted September 13, 2003 Share Posted September 13, 2003 A we hora moi li mi kai kak da si opraq JK:JA multiplayer-a kat zapo4ne igrata igrata igraq maksimum 5-10 minuti i mi izhvurlq i mi kazva 4e ima problem nekoi znae li kak da fix-na Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted September 13, 2003 Share Posted September 13, 2003 i na mene mi go dava tva predi ne go davashe neznam sega sto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 13, 2003 Share Posted September 13, 2003 Какво ти пише? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted September 13, 2003 Share Posted September 13, 2003 Като инсталирам Jedi Academy ми вади грешка : http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/nervi.jpg . Помогнете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 13, 2003 Share Posted September 13, 2003 Shade, има голяма вероятност да ти се наложи да свалиш въпросния диск отново... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokok Posted September 13, 2003 Share Posted September 13, 2003 Znachi i na men mi go pravi tozi problem, no ako ti se igra e v multiplayer ispolzvai multiplayera na beta- te na men ne mi praveshe problemi. Dano sum pomognal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted September 13, 2003 Share Posted September 13, 2003 ne nego svaliai nanovo izpolzvai Flash SFV za da vidish koi rar e precakan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 13, 2003 Share Posted September 13, 2003 The_Devil, а ако ги е изтрил вече? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted September 13, 2003 Share Posted September 13, 2003 The_Devil, а ако ги е изтрил вече? togava nemoga da mu pomogna negov problem sry Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIPPER Posted September 13, 2003 Share Posted September 13, 2003 na men mi sipisva niakva gre6ka Error:CL_ParsePaketEntitieseno tazi versia deto e na wareza varvi li i multito Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted September 13, 2003 Author Share Posted September 13, 2003 I na men mi dava to4no sa6tata gre6ka kato RIPPER Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIPPER Posted September 14, 2003 Share Posted September 14, 2003 na men edin poznat mi kaza 4e tva bivo ot igrata no imala i varvia6ta versia s multi no neznam kade e ima. AGENT_ORANGE ako ti se igrae mnogo multi svali si betata tam multito varvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEsko Posted September 15, 2003 Share Posted September 15, 2003 PICHOVE, gleite kvo otkrih : NOTE: the multiplayer patch will not work with the jamp.exe that came along with the GAME release. They fucked the CRC checksum. If you got a unmodified 100% original jamp.exe the loader should work - if not you WILL get a cl_Parse_Package_Entities error Taka, znaete angliiski.. taka che niama da go prevejdam. VUPROSA : Ima li niakoi da go uploadne tozi jamp.exe ot BETA-ta ? okolo 1,5MB e.. taka che shte se tochi burzo i niama nujda da se downloadva cialata BETA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEsko Posted September 16, 2003 Share Posted September 16, 2003 Prevurtiah ia za 4 igralni dni.. super e igrata. Malko po-lesna ot Outcasta.. ama e mnogo po-krasiva. Moga da pomagam ako niakoi se zapune niakude. " Will meditate on this ... I will! " Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted September 16, 2003 Author Share Posted September 16, 2003 da ako nekoi ima da upload-ne jkmp.exe ot beta-ta 6e e mn got a kolkoto do igrata mn e qka no e lesna dano da izlezne skoro nova igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEsko Posted September 17, 2003 Share Posted September 17, 2003 Onxi den namerih faila.. Kajete kude da go uploadna.. ? approx. 2 MB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[WANTED] Posted September 18, 2003 Share Posted September 18, 2003 I pri men taka az svalih pyrvo betata 6toto sym fen na star wars i nqmah tyrpenie no mejdu betata i full nema razlika osven bygovete v igrata i az taka nqmah multyplayer na betata i svalih crack za MP i SP i e cracknah otnovo 6toto v nfo pi6e6e 4e multyplayera ne e cracknat vse o6te i se opravi cracka go svalih ot megagames.com sq 4akam Star Wars Knights of the Old republic Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted October 12, 2003 Share Posted October 12, 2003 veche ima server za Jedi Academy : http://play.evrocom.net/?a=details&g=jk za da ne vi dava greshkata obsyjdana po gore slojete si tva : http://play.evrocom.net/dl/jk-jedi-academy.../gruswjkacd.rar servera izliza v internet games spisyka, ot tam mojete da si go dobavite kato favorite, syshto moje da se vliza i po IP Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted December 20, 2003 Share Posted December 20, 2003 tai kato post-a mi beshe zatvoren sha pitam tuk : "a we nachi sled onia 1vite 5 niva det sa tama poizbor posle 6toto det e edno snejno varvq varvq po faklite tam i stigam do edno kato zgrada det nqama vrata i daje oniq kazva : how can thay get in. ta ot kade se minava che neshto nemoa da namerq " a inache posta beshe : http://warez.ru/invision/index.php?showtopic=4988 P.S. za vaprosa na JESUS ( koito e v moq post ) as mu otgovorih samo che v IRC shtoto veche nemojeh da otgovarqm tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted December 20, 2003 Author Share Posted December 20, 2003 ako e tfa mqsto za koeto az se se6tam deto ima metalna gadina na dva kraka i postoqnno te strelq to tam otiva6 do stenata deto e sgradata i e preska4a6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted December 20, 2003 Share Posted December 20, 2003 Ale ne moga da go mina tova nivo.Triaba da slojish 5 bombi v edni julti vareli i sled tova da se vurnesh v samoleta si.Slagam gi obache ne moga da se vurna pri samoleta si.Obikaliax 3 chasa ama ne moga da nameria putia.Niakakvi idei Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted December 20, 2003 Share Posted December 20, 2003 ako e tfa mqsto za koeto az se se6tam deto ima metalna gadina na dva kraka i postoqnno te strelq to tam otiva6 do stenata deto e sgradata i e preska4a6 ne ne sled tva minavam ot vytre tama pravq kvoto pravq posle izlizam prez edna druga vrata posle pak biagam navynka tama na studa po fenirite daje onia kazva " do sega sledvah fenerite moje bi e dobre da prodaljavam " ili neshto podobno tam ima mass feneri btw ima 1-2 ot onia letiashtite nakraq stigam edna stena bukvalno det nqama nishto na neq ima 2ma samo guard-eri obivam gi i onia vika che nqama vrata kak li te vlizat vatre e do tam sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted December 20, 2003 Author Share Posted December 20, 2003 am probvai s edno ot umeniqta ima seen i vijda6 kade ima skriti vrati i kop4eta ako i s tfa ne stane 6e go potarsq kade e to4no Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted December 20, 2003 Share Posted December 20, 2003 a namerih go prosto to tva as sam otishal mnogo nadolo pak to nazad imalo edna dupka ( det ne se vijdashe izobshto ) kakto i da e sq drug vapros ima edna misia det se zriviavat ops bombandirat razni zgradi i ednata zgrada mai 3ta se pada neshto q izpusnah det bila ush po trudna i zabraih kak izglejda i nemoga i nemoga da q namerq gledam s seen obikalqm sichki pokrivi det moga da se kacha i nqama brat4e p.s. kak da vidq brefing-a ili kak izglejdashe zgradata na film4eto Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted December 21, 2003 Author Share Posted December 21, 2003 hmm... brifnga ne moje6 da go vidi6 pone az taka i ne razbrah kak am taq misiq za koqto govori6 v edin grad li e az sq pak e po4nah igrata i do dva dena 6e sa q prevartql i 6e imam pove4e info po vuprosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.