DELUXe Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 GF2 MX400 64MB/128bit продавам я за 25лв преди време имах същата беше прилична Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBlaST Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 20 лв?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 21, 2005 Author Share Posted July 21, 2005 20 лв?? <{POST_SNAPBACK}> ми за сега немога да я дам за 20 но ще те имам в предвид Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 24, 2005 Author Share Posted July 24, 2005 цената вече наистина е 20лв но при полужение че човека който ще я закупи доиде до тракия. По-точно пред Фенси или някаде в там Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 15лв. и идвам насякяде кадето кажеш (в пловдив естествено) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 24, 2005 Author Share Posted July 24, 2005 15лв. и идвам насякяде кадето кажеш (в пловдив естествено) <{POST_SNAPBACK}> ако искаш да ти я подара и дa те черпа една бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
ala-bala Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 TV-Out ? ako ia iskam Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 25, 2005 Author Share Posted July 25, 2005 TV-Out ? ako ia iskam <{POST_SNAPBACK}> няма ТВ запазена за Tool...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 27, 2005 Author Share Posted July 27, 2005 отново е в продажба понеже пича нещо се загуби Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Аре да постнеш шотче на тва което показва еверест.4е се навих в известна степен за тая карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 28, 2005 Author Share Posted July 28, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colombo Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 цената вече наистина е 20лв но при полужение че човека който ще я закупи доиде до тракия. По-точно пред Фенси или някаде в там <{POST_SNAPBACK}> 20 лв. - при доставка на място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 29, 2005 Author Share Posted July 29, 2005 20 лв. - при доставка на място. <{POST_SNAPBACK}> в смисъл нещо не разбрах ако искаш да ти я донеса цената е 25лв и нито стотинка по-малко се пак карти 64мб/64бит се продават на тея цени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colombo Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 в смисъл нещо не разбрахако искаш да ти я донеса цената е 25лв и нито стотинка по-малко се пак карти 64мб/64бит се продажат на тея цени <{POST_SNAPBACK}> Все ми е тая за колко се продават - продават се за колкото им вземеш. Всъщност цената ти е добра ама не ми се разкарва пък и нямам зор. Евентуално след 7-ми , 8-ми август , ако ми трябва още и не е продадена ще ти пусна ПМ. Между другото с вентилатор ли е картата и ако да - на какво дередже е вентилатора, в смисъл трака ли много? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 29, 2005 Author Share Posted July 29, 2005 Все ми е тая за колко се продават - продават се за колкото им вземеш.Всъщност цената ти е добра ама не ми се разкарва пък и нямам зор. Евентуално след 7-ми , 8-ми август , ако ми трябва още и не е продадена ще ти пусна ПМ. Между другото с вентилатор ли е картата и ако да - на какво дередже е вентилатора, в смисъл трака ли много? <{POST_SNAPBACK}> Няма Fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
d-r ivanov Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 продаваш ли я още, навит съм за 20лв, щедоида да си я взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 4, 2005 Author Share Posted August 4, 2005 продаваш ли я още, навит съм за 20лв, щедоида да си я взема <{POST_SNAPBACK}> разбира се ай ша ти пиша ПМ каде да доидеш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Ако д-р Иванов се откаже аз я искам за тест Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 8, 2005 Author Share Posted August 8, 2005 картата е бартирана Close! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.