asd Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Та не сименсчето му работят всички части с изклучение на някакъф прегорял чип.Панела е читаф и ОРИГИНАЛЕН,дисплея не е лош,оригинална батерия и т.н. Ако ви трябва някоя част кажете.Цена по договаряне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Та не сименсчето му работят всички части с изклучение на някакъф прегорял чип.Панела е читаф и ОРИГИНАЛЕН,дисплея не е лош,оригинална батерия и т.н.Ако ви трябва някоя част кажете.Цена по договаряне. <{POST_SNAPBACK}> ми на мен ми трябва за един приятел задния капак на панела? ако го даваш драсни едно лс да се разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 ДИСПЛЕЯ ще бъде купен от мен ! Може да има и още нещо което ще ми треа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 така като съм почнал я дай една цена за ЦЕЛИЯ ТЕЛЕФОН па да видим дали ще се съглася да ти го купя целия телефон , че и аз имам сименс (даже е пак ц60) и ми треат някой части , че от толкова изпускания един ден ми изписа " аве много ме даваш на тая гравитация и няма ти работа вече " и аз ся викам да го поремонтирам малко ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.