asd Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Та ако може някой да ми даде линк към сайт на който има хубави графити.Трябват ми шаблони,защото на село правихме довар и е много грозен само в бяло та искам да го изрисувам малк .Ако може кажете и някакъв магазин от който мога да си купя спрейове.И още нещо:трябват ли ми някакви специални приставки за спрейовете.10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Та ако може някой да ми даде линк към сайт на който има хубави графити.Трябват ми шаблони,защото на село правихме довар и е много грозен само в бяло та искам да го изрисувам малк .Ако може кажете и някакъв магазин от който мога да си купя спрейове.И още нещо:трябват ли ми някакви специални приставки за спрейовете.10х предварително <{POST_SNAPBACK}> Аз съм тука... Линкове: http://www.kiam77.de/ http://www.graffiti.org/ http://www.cantwo.de/cantwo.htm http://www.seenworld.com/html/main.html Много още знам ,но няма смисъл. Магазин:Там са 5лв спрейовете.По-скъпи не ти трябват.Те са си хубави.значи магазина е един със зелени врати и е голям.Намира се като свиеш от В.Априлов към Лайпциг.От лявата страна е. Приставки(капачки) от Skate Shop или от 18GShop.Ти им обясни какво точно ти трябва и ще ти дадат.Skinny е най-тънкото, fat е най-дебелото. Защо в Pictures? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 One Two Three shops:Книжарницата на Джумаята,малко по-надолу-18G shOp там има и кепчета-"преставки".Шаблони само съм си правил не знам дали продават eN_joY Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 20, 2005 Author Share Posted July 20, 2005 OneTwo Three shops:Книжарницата на Джумаята,малко по-надолу-18G shOp там има и кепчета-"преставки".Шаблони само съм си правил не знам дали продават eN_joY <{POST_SNAPBACK}> Еми хора много благодаря за инфото.Може админите да затварят темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talibana Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Tova e saita za qkite grafiti koito sa praini prez 1999 godina - COPPRIGHT 1999 BG CAN2 - pobarzai da vleze6 6te te razcepi ot kef Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Ако ти трябват по-евтини спрейове има и други места ама ако не си драскал досега едва ли ще успееш да изрисуваш нещо викни WriteR4e да ти нарисува той е професионалист Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 28, 2005 Author Share Posted July 28, 2005 Ако ти трябват по-евтини спрейове има и други места ама ако не си драскал досега едва ли ще успееш да изрисуваш нещо викни WriteR4e да ти нарисува той е професионалист <{POST_SNAPBACK}> Xa ok 6e go vikna Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Ако ти трябват по-евтини спрейове има и други места ама ако не си драскал досега едва ли ще успееш да изрисуваш нещо викни WriteR4e да ти нарисува той е професионалист <{POST_SNAPBACK}> Ти юркаш ли ма нещо... asd направи ли нещо по въпроса?Откъде купи, какво?Я кажи че ми е интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 29, 2005 Author Share Posted July 29, 2005 Ти юркаш ли ма нещо... asd направи ли нещо по въпроса?Откъде купи, какво?Я кажи че ми е интересно. <{POST_SNAPBACK}> Купих там некфи спрейове,напраих някаф графит,ама си стана якичко.Кат за първи път Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Купих там некфи спрейове,напраих някаф графит,ама си стана якичко.Кат за първи път <{POST_SNAPBACK}> ахах Графит вика и кво написа Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 29, 2005 Author Share Posted July 29, 2005 ахах Графит вика и кво написа <{POST_SNAPBACK}> Ха.Вече не помна точно кфо пишеше ама кат са пребера в Пловдив ша постна линкче .Еми как да му кажа фе veso стенография ли .Иначе според мен стана яко като за първи път Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Ха.Вече не помна точно кфо пишеше ама кат са пребера в Пловдив ша постна линкче .Еми как да му кажа фе veso стенография ли .Иначе според мен стана яко като за първи път <{POST_SNAPBACK}> Ще му кажеш лай*но или мацаница или пийс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.