predatora Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 значи видео картата ми е GeForce 4 mx440 64mb 128bit-a в момента сам с ето такав дривер: 66.93_win2kxp_international в датата открих по нова версия: 77.72 win2kxp international да вапроса ми е става ли този 77.72 за моята видео карта ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Еее PRD излагаш се мой човек. Тва тука да не ти е форума на play.evrocom.net ? Горе има бодната тема drivers. Питай там. И въпреки това ще ти отговоря на въпроса. Първо винаги си сваляй най-новите драйвери от сайта на nvidia. Всички драйвери там подържат тази както и всички други nvidia видео карти. Всеки драйвер, който излезе там можеш да си го сложиш без проблем. Винаги ще подържа видео картата ти ако е на nvidia. Не приемай по горния ми коментар като заяжадане, просто подчертавам. Тъй като предполагам, че тази тема скоро ще бъде затворена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted July 20, 2005 Author Share Posted July 20, 2005 ахум 10х :Д аз онази тема за специално за дривери не е бях видял :} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.