mi6o_ Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Tursq kalkulator no s tezi s pove4eto funkcii tehni4eskite koito sa.Da ima integrali mai bqha i tn.. predlagaite kato ne zabravqte da spomenete i cena Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Защо не провериш в подлеза на гарата или някоя книжарница. Има ги по 5-6 лева. Не са много скъпи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 20, 2005 Author Share Posted July 20, 2005 Защо не провериш в подлеза на гарата или някоя книжарница. Има ги по 5-6 лева. Не са много скъпи. <{POST_SNAPBACK}> ами трябва ми да работи повече от няколко дни а нещо им нямам доверие Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Tursq kalkulator no s tezi s pove4eto funkcii tehni4eskite koito sa.Da ima integrali mai bqha i tn.. predlagaite kato ne zabravqte da spomenete i cena <{POST_SNAPBACK}> Защо не провериш в подлеза на гарата или някоя книжарница. Има ги по 5-6 лева. Не са много скъпи. <{POST_SNAPBACK}> Тези от по 5-6 лева могат ли да пресмятат интеграли А колкото до качеството - кво ти пука вземи си два. Имам един приятел, които си купи калкулатор HP с 4 или 5 реда (нямам много добър спомен), който може да чертае графиките на функции с асимптотите и всичко. Обаче е кихнал бая пари... но все пак с такъв калкулатор можеш да вземеш 1-2 изпита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 20, 2005 Author Share Posted July 20, 2005 Тези от по 5-6 лева могат ли да пресмятат интеграли А колкото до качеството - кво ти пука вземи си два. Имам един приятел, които си купи калкулатор HP с 4 или 5 реда (нямам много добър спомен), който може да чертае графиките на функции с асимптотите и всичко. Обаче е кихнал бая пари... но все пак с такъв калкулатор можеш да вземеш 1-2 изпита. <{POST_SNAPBACK}> emi na mene nqma da mi trqbva za bg a za franciq kadeto puskat samo s obiknovena a na men mi trqbva za vku6ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 emi na mene nqma da mi trqbva za bg a za franciq kadeto puskat samo s obiknovena a na men mi trqbva za vku6ti <{POST_SNAPBACK}> А те и в България не пускат, но кой ще се занимава да гледа кой с къв калкулатор е. А щом ти е за вкъщи - по добре си свали програмата Mathematica 5 на Kernel. Смята определени, неопредлени интеграли, прави графики на 2D и 3D функции. Супер е Само, че графиките на 3D функциите ги изчертава малко особенно, но все пак са вярни Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 21, 2005 Author Share Posted July 21, 2005 zakupen e kalkulator ako iskate zatvorete temata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.