Jump to content
BulForum.com

kupuvam kalkulator

Recommended Posts

Tursq kalkulator no s tezi s pove4eto funkcii tehni4eskite koito sa.Da ima integrali mai bqha i tn.. predlagaite kato ne zabravqte da spomenete i cena

Защо не провериш в подлеза на гарата или някоя книжарница. Има ги по 5-6 лева. Не са много скъпи. ;)

Защо не провериш в подлеза на гарата или някоя книжарница. Има ги по 5-6 лева. Не са много скъпи. ;)

ами трябва ми да работи повече от няколко дни а нещо им нямам доверие

Tursq kalkulator no s tezi s pove4eto funkcii tehni4eskite koito sa.Da ima integrali mai bqha i tn.. predlagaite kato ne zabravqte da spomenete i cena

Тези от по 5-6 лева могат ли да пресмятат интеграли :confused А колкото до качеството - кво ти пука вземи си два. Имам един приятел, които си купи калкулатор HP с 4 или 5 реда (нямам много добър спомен), който може да чертае графиките на функции с асимптотите и всичко. Обаче е кихнал бая пари... но все пак с такъв калкулатор можеш да вземеш 1-2 изпита. :)

Тези от по 5-6 лева могат ли да пресмятат интеграли  :confused А колкото до качеството - кво ти пука вземи си два. Имам един приятел, които си купи калкулатор HP с 4 или 5 реда (нямам много добър спомен), който може да чертае графиките на функции с асимптотите и всичко. Обаче е кихнал бая пари... но все пак с такъв калкулатор можеш да вземеш 1-2 изпита.  :)

emi na mene nqma da mi trqbva za bg a za franciq kadeto puskat samo s obiknovena a na men mi trqbva za vku6ti

emi na mene nqma da mi trqbva za bg a za franciq kadeto puskat samo s obiknovena a na men mi trqbva za vku6ti

А те и в България не пускат, но кой ще се занимава да гледа кой с къв калкулатор е. А щом ти е за вкъщи - по добре си свали програмата Mathematica 5 на Kernel. Смята определени, неопредлени интеграли, прави графики на 2D и 3D функции. Супер е :punk Само, че графиките на 3D функциите ги изчертава малко особенно, но все пак са вярни :)

zakupen e kalkulator ako iskate zatvorete temata :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...