Jump to content
BulForum.com

Help за драйвари на 9000pro

Recommended Posts

Преди с тази карта ... амд 1500+ на 1.2 гхц и 512 рам ддр400 на 3д марк 2001се вадих по 6400 то4ки .. но след като почнах да базикам драйварите заради тв-аута (оказа се проблема в телевизора, а не в картата) по4нах да вадя неповече от 5900 .. пробвах какви ли не драйвери (омега .. каталист) .. ама не е както преди .... сега съм с ATI CATALYST 5.4 дори с тях вадя 5600 .. ама съм ги оставил 4е не ми се занимава още .. ако има хора с такава карта ... ще се радвам да споделят с кви драйвари са :) и кви резултати вадят .. миси предварително

Предполагам под 'какви ли не' си имал предвид и по-стари, защото новите действат обратно и забавят. Все пак никога съм нямал карта на ATi и говоря от опита с тези на конкуренцията :).

Най добре си сложи оригиналните драивери или тези с които си вадил повече точки...или както ти казаха направи формат и инсталираи всичко на ново...пък може и от виндоуса да е с времето се скапва и машината ти се забавя значително...не знам

Изключи изхода за телевизора в драйвера, и пак би трябвало да вадиш многото точки. Т.е. вероятно си настроил драйвера винаги да дава сигнал на ТВ с настройка от сорта на Clone или Dual Pane.. При това положение съм забелязъл, че леко спада производителността (с нвидиа съм). Затова включвам тв-аута само когато гледам филми, иначе не.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...