tedy Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Комплект в кутийката, дискетата с драйвери за всички уиндоуси, и Линукс (под Федора ред хат тръгва без никаква намеса за драйвери или каквото и да е), хартийка с кратко указание за инсталиране . Windows XP я разпознава и сам, и за него не е нужен допълнителен драйвер. Причина: Преди време ъпгрейдвах и дъното ми е с ЛАН и картата не ми трябва, но чак сега се сещам да я продам. 5 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 aide da te otarva,garantirai mi na dumi 4e raboti i q vzimam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mic Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Комплект в кутийката, дискетата с драйвери за всички уиндоуси, и Линукс (под Федора ред хат тръгва без никаква намеса за драйвери или каквото и да е), хартийка с кратко указание за инсталиране .Windows XP я разпознава и сам, и за него не е нужен допълнителен драйвер. Причина: Преди време ъпгрейдвах и дъното ми е с ЛАН и картата не ми трябва, но чак сега се сещам да я продам. 5 лв. <{POST_SNAPBACK}> И аз сам готов да те оттърва.Ако се откаже star_net драсни един ПМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 21, 2005 Author Share Posted July 21, 2005 И аз сам готов да те оттърва.Ако се откаже star_net драсни един ПМ. <{POST_SNAPBACK}> В случая едва ли става въпрос за отърваване, ланката е достатъчно малка за да не ми пречи из шкафовете , star_net 100% каза, че ще я вземе, днес вероятно ще стане, но ще те имам предвид в останалия 1% до 101% Продадена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.