veseo Posted September 21, 2003 Share Posted September 21, 2003 Не мога да го разбера тва с warn-а, ти се оптваш да помогнеш на хората, а те те warn-ват. Примерно днес си отварям форума и гледам 20%, цъкам да видя за кво, ама нищо не пише. Пращам PM na veno, с въпроса "защо", отварям форума ей ся и гледам 40%, пак без обяснение, само щото съм питал. На много важни се правим май-май. Все едно съм приритал за тоя форум и без тва влизам, за да помогна евентуално на някои... Незнам но моя уарн беше основателен.Та Рънър можеш да видиш причината за уарн-а като натиснеш върху числото където пише колко процента е.Вади един java прозорец и там пише(обикновено) причината за уарн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 21, 2003 Share Posted September 21, 2003 Вади прозорец, ама не пише нищо, нали ти казвам, правим се на важини.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 21, 2003 Share Posted September 21, 2003 Хмм при мен вади червен кръст Аз пък дърпам на 6,ама флаш-а ми прави други мизерии Искам да питам дали скоро ще излиза пълна версия(съдейки по заглавието тва трябва да е бета.Ако съм в грешка soBry) @Runner Обикновено warn-a си е напълно основателен и ако протестираш само си режеш главата(ако мога така да се изразя) Дайте и системните изисквания на играта,щото про4етох доста противоре4ива информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 21, 2003 Share Posted September 21, 2003 @Runner Обикновено warn-a си е напълно основателен и ако протестираш само си режеш главата(ако мога така да се изразя) А необикновенно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne3nam Posted September 22, 2003 Share Posted September 22, 2003 a moga li da popitam samo kakvi iziskvaniq ima taq igra ???????? igraq q na athlon 1700+ GeForce FX5200 64ddr vram 256DDR ram na ma6inata i mi dava samo 4erno i ot vreme na vreme prisvetva. ako nqkoi moje da mi kaje kyf i e problema na taq igraaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted September 22, 2003 Share Posted September 22, 2003 a moga li da popitam samo kakvi iziskvaniq ima taq igra ???????? igraq q na athlon 1700+ GeForce FX5200 64ddr vram 256DDR ram na ma6inata i mi dava samo 4erno i ot vreme na vreme prisvetva. ako nqkoi moje da mi kaje kyf i e problema na taq igraaa... po iaka mashina Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne3nam Posted September 23, 2003 Share Posted September 23, 2003 po iaka mashina XA!! ti si "silen" pri tazi videokarta predpolagam 4e pone trqbva6e da nasi4a poradi lipsa na processor i ram. kaji mi kakvo ob6to ima ram-a i processor-a s vcartata (e...ima razbira se no vliqnieto ne e tolkoz golqmo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted September 23, 2003 Share Posted September 23, 2003 XA!! ti si "silen" pri tazi videokarta predpolagam 4e pone trqbva6e da nasi4a poradi lipsa na processor i ram. kaji mi kakvo ob6to ima ram-a i processor-a s vcartata (e...ima razbira se no vliqnieto ne e tolkoz golqmo) ti neshto ne me razbra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted September 23, 2003 Share Posted September 23, 2003 QUOTE (ne3nam @ Sep 22 2003, 22:34 PM) a moga li da popitam samo kakvi iziskvaniq ima taq igra ???????? igraq q na athlon 1700+ GeForce FX5200 64ddr vram 256DDR ram na ma6inata i mi dava samo 4erno i ot vreme na vreme prisvetva. ako nqkoi moje da mi kaje kyf i e problema na taq igraaa... po iaka mashina ne3nam izobshto ne go slushai JESUS.Igrata ima nqkav problem s procesori na AMD. PR. Na edin s athlon xp 32000+ s Radeon 9800 s 128 ddr i 512DDR operativna v 1024 na HIGH details na prazni mesta mu varvi s 15fps. Shte trqbva da se 4aka za pulnata versiq(nqma da e dulgo). Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 23, 2003 Share Posted September 23, 2003 PR. Na edin s athlon xp 32000+ s Radeon 9800 s 128 ddr i 512DDR operativna v 1024 na HIGH details na prazni mesta mu varvi s 15fps. Поправка - може би имаше предвид 3200+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne3nam Posted September 23, 2003 Share Posted September 23, 2003 ti neshto ne me razbra JESUS ne sym iskah da te obidq ama mislq 4e tova pc vaob6te ne e lo6o i pri polojenie 4e imam takava vcarta bi trqbvalo da vyrvi pa 4e moje da e bavno tova ve4e zavisi ot "ma6inata". kakto i da e to se e vidqlo 4e 6te se 4aka pylnata versiq. iskam samo za edno ne6to da popitam... Struva li si da svalqm Metal Gear Solid 2 ? 6toto 5 diska HIIII4 ne e malko dori i za zlatna tarifa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted September 24, 2003 Share Posted September 24, 2003 JESUS ne sym iskah da te obidq ama mislq 4e tova pc vaob6te ne e lo6o i pri polojenie 4e imam takava vcarta bi trqbvalo da vyrvi pa 4e moje da e bavno tova ve4e zavisi ot "ma6inata". kakto i da e to se e vidqlo 4e 6te se 4aka pylnata versiq. iskam samo za edno ne6to da popitam... Struva li si da svalqm Metal Gear Solid 2 ? 6toto 5 diska HIIII4 ne e malko dori i za zlatna tarifa. a za Metal Gear 2.si zaslujava ako imash zlatna vrujka oshte po hubavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne3nam Posted September 24, 2003 Share Posted September 24, 2003 ami JESUS mersi togava....o6te 2 diska sym gotov... dano naistina si struva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 26, 2003 Share Posted September 26, 2003 Най-накрая Full: http://www.nforce.nl/index.php?do=nfo&id=44014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.