CTAH4O Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Искам да разделя iso файла на San Andreas на 4 или 5 файла колкото е там,че да може да ги пиша на CD. Как става това? С WinRar знам , че е , но какво точно трябва да се направи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 десен бутон на исото, add to archive. Нa compression metod даваш store, за да стане максимално бързо, долу задаваш 700 МБ и даваш ок. Чакаш докато стане архива на няколко части по 700 МБ. После отваряш нерото и записваш всеки архив на отделен диск Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Айде, въпреки, че си от Ливърпул (бъзикам се) Десен бутон -> Add to archive -> Compression Method : Store -> Split to volumes, bytes : избираш на 700 MB и даваш ОК. EDIT : Botev1912 : Изпреварил си ме със секунди Поуст-а ми става излишен Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted July 20, 2005 Author Share Posted July 20, 2005 Благодаря много! Ама те излязоха 6 диска ве! Бати играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 ...Десен бутон -> Add to archive -> Compression Method : Store -> Split to volumes, bytes : избираш на 700 MB и даваш ОК. <{POST_SNAPBACK}> Над списъка "Split to volumes" има списък "Compression method"-> задай му Best (най-висока степен на компресия), защото по подразбиране е Normal, ако не се лъжа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Над списъка "Split to volumes" има списък "Compression method"-> задай му Best (най-висока степен на компресия), защото по подразбиране е Normal, ако не се лъжа. <{POST_SNAPBACK}> ...и ще му отнеме 500 млн. часа за компресията Затова съм написал Store Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.