danio_bg Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Аре ако може някои да ми каже заради какво може да ми исписва "Run time error 13" като си пускам всеки път компа.Тва ми го прави от няколко седмици и като дам "OK" се маха.Нямам вируси сигурен съм в това.С XP сам.10x предварително. YO Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Спомни си дали си слагал напоследък нови програми, които да се стартират в началото? При мен се беше случвало много отдавна на Win98 SE, но програмата, която ми правеше този прблем не помня. Ако не се сещаш, пробвай да махаш една по една програмите, които се стартират в началото и виж кога ще се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted July 20, 2005 Author Share Posted July 20, 2005 Ще го пробвам.Дано да се получи нещо.10x YO Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Ами и аз на времето имах този проблем. Да не би да си инсталирвал Принца на персия. И сигурно ти изписва също това type mismatch. Значи, отиваш на старт бутона/Programs/Startup/ и изтриваш от там което не е нужно (гледай да си сигурен. по принцип трябва да изтриеш това което е с името на играта). И с риск да стана нахален, ще кажа че понякога и сърча помага. ЦЪК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted July 21, 2005 Author Share Posted July 21, 2005 Ами и аз на времето имах този проблем. Да не би да си инсталирвал Принца на персия. И сигурно ти изписва също това type mismatch. Значи, отиваш на старт бутона/Programs/Startup/ и изтриваш от там което не е нужно (гледай да си сигурен. по принцип трябва да изтриеш това което е с името на играта). И с риск да стана нахален, ще кажа че понякога и сърча помага. ЦЪК. <{POST_SNAPBACK}> Принца на персия че не съм го инсталирал не съм ама за сметка на това бях инстлнал bugs bunny и blood 2 които не можеха да ми се унинсталнат(фаиловете за унинстал бяха прецакани) и поради това изтрих всички папки които съдържаха нещо от игрите.Пробвах и със search но нищо свързано с игрите не можа да ми намери а от start/programs/setup ми излизат само четири работи и те са: "FlexType 2k", "Microsoft office", "Ubisoft register", и "VIA RAID TOOL".Също така когато натисна на тва "Ubisoft register" ми излиза точно тва "Run time error 13".Ako пробвам да го махна ми исписва че трябва да отида в "Add or remove programs", ама проблема е там че не мога да разбера коя програма да унинстална ако въобще проблема е в тва "Ubisoft register".Може би ще трябва да пробвам това, което ме посъветва оня пич преди теб но незнам.Съвет????? YO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 svali si Regcleaner.... razgledai si s nego registura i iztrii vsichko svurzano s tozi Ubisoft... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted July 21, 2005 Author Share Posted July 21, 2005 Благодаря ви пичове но аз измислих нов начин.Всъщност отивате в start/programs/startup и изтривате Ubisift register като го триете и от папката кадето ви е инсталнато (на мен ми беше в: C/program files/ubisoft) без да го унинсталвате от никаде.След това всичко ми се оправи и повече не се и появявя.Все пак благодаря ви пичове за полезните съвети. YO Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Еми нормално да изтриеш и папката в която е уж инсталирано. Принца на персия също е правена от Ubisoft. Явно тази фирма прави проблеми заради нещо, което още не мога да си обясня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted July 21, 2005 Author Share Posted July 21, 2005 И на мен ми казаха същото за Принца на персия но за Ubisoft не знам много.Важното е че всичко се оправи. YO Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 И на мен ми казаха същото за Принца на персия но за Ubisoft не знам много.Важното е че всичко се оправи. YO <{POST_SNAPBACK}> Уф някоя игра или програма като не може да се изтрие полудявам . Ако я изтрия от папката пък остават разни регистри , грешки и т.н ... ужас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.