LaN Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Продава се следната видео карта : GAINWARD PowerPack! Pro/1480 TV-DVI AGP 8x Nvidia GeForce 6200A 256MB/64bit DDR, 300MHz(core), DVI,Video-OUT. Картата е на 1 ден.Няма забележки.Да не се чудите: продава се защото моят познат който си я купи изобщо не се съобрази с дъното си .Картата е с 3 години гаранция. цената е 80$ (за сравнение цената на нова такава е 90$ без ДДС-то). инфо : http://www.it4profit.com/ecatalog/userend/...=170414&LANG=bg Ако някой се интересува ,направо може да се обади на 0898782112 - Жельо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 4e kakvo e dunoto na voq poznat PCIX ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 ми или ПЦИ-Експресс или АГП 1х(ако има такава де ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Продава се следната видео карта :GAINWARD PowerPack! Pro/1480 TV-DVI AGP 8x Nvidia GeForce 6200A 256MB/64bit DDR, 300MHz(core), DVI,Video-OUT. Картата е на 1 ден.Няма забележки.Да не се чудите: продава се защото моят познат който си я купи изобщо не се съобрази с дъното си .Картата е с 3 години гаранция. цената е 80$ (за сравнение цената на нова такава е 90$ без ДДС-то). инфо : http://www.it4profit.com/ecatalog/userend/...=170414&LANG=bg Ако някой се интересува ,направо може да се обади на 0898782112 - Жельо. <{POST_SNAPBACK}> Не слъгваш ли малко с при4ината за продажбата ? Според мен истинската при4ина за продажбата е съвсем друга - КАРТАТА Е МНОГО СЛАБА( би трябвало да е доста по- зле от Х600, Р9550, 5700, вси4ки модели 6200 с 128/128 ...и т.н. ) , ако е 64-битова е изклю4ително куца не става за нищо и тези 256 МБ , по - скоро влошават нещата отколкото да помагат, тази карта по принцип не се държи на склад , ако е била на склад в някоя пловдивска фирма , то за един ден щеше да може да си я върне и да си вземе друга , но "твоят приятел" най - вероятно си я е поръ4ал , при което никой не му я иска назад ! А щом си я е поръ4вал от Асбис , едва ли е пропуснал АГП8Х , ПЦИ-Е ....защото при поръ4ка винаги те питат , 4е и по- няколко пъти ПЦИ-Е или АГП !!! Цената няма да я коментирам , за да не противоре4а на правилата ...а и какво да и коментирам то се вижда на сайта на Асбис колко струва картата , а при тях найстина трудно се бяга от ДДС - то ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted July 20, 2005 Author Share Posted July 20, 2005 Вижте,не ме интересува какво мислите точно вие.Никой от нас не би си позволил да мами за такова нещо като причината за продажба .Дъното му поддържа 4X ,което не става за тази карта,но той не разбира много от тия работи и сам си взе картата без да иска съвет от никого.Както казах картата е на 1 ден ,какво очаквате да има че не ми е ясно ? Подобни глупости от подобен род които сте написали по-горе: слаба била в сравнение с еди коя си,не била това причината за продажба , не искам да виждам повече.Всяка карта си има предимства и недостатъци в сравнение с други,зависи за какво точно ви трябва.Некомпетентни отворковци не желая да си дават мнението. Ако някой се интересува : дал съм телефон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Вижте,не ме интересува какво мислите точно вие.Никой от нас не би си позволил да мами за такова нещо като причината за продажба .Дъното му поддържа 4X ,което не става за тази карта,но той не разбира много от тия работи и сам си взе картата без да иска съвет от никого.Както казах картата е на 1 ден ,какво очаквате да има че не ми е ясно ? Подобни глупости от подобен род които сте написали по-горе: слаба била в сравнение с еди коя си,не била това причината за продажба , не искам да виждам повече.Всяка карта си има предимства и недостатъци в сравнение с други,зависи за какво точно ви трябва.Некомпетентни отворковци не желая да си дават мнението. Ако някой се интересува : дал съм телефон. <{POST_SNAPBACK}> Тука вече се оплеска тотално!Аз сумати време използвах ФХ 5500 на АГП4х Дъно и никва разлика така че......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted July 20, 2005 Author Share Posted July 20, 2005 Така че ....... както казах като нямаш интерес : не виждам смисъл да задаваш тъпи въпроси.Няма да ти разяснявам сега как точно си използвал това дето казваш и до каква степен си успявал да си ползваш възможностите на видеото. Ако някой не е запознат : в този раздел има правила които май не знаете ? Ако имате интерес: пишете,като нямате - празни приказки само да чета нямам желание.Мрънкалници от общ характер не харесвам и нямате място тук,както и разни фирмаджий дето се опитват да взимат разни неща на безпрецедентно ниски цени и после да ги пускат същите отново за продажба(този за който е това си знае че е за него ). mod: всички получиха warn съвсем заслужено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Така че ....... както казах като нямаш интерес : не виждам смисъл да задаваш тъпи въпроси.Няма да ти разяснявам сега как точно си използвал това дето казваш и до каква степен си успявал да си ползваш възможностите на видеото.Ако някой не е запознат : в този раздел има правила които май не знаете ? Ако имате интерес: пишете,като нямате - празни приказки само да чета нямам желание.Мрънкалници от общ характер не харесвам и нямате място тук,както и разни фирмаджий дето се опитват да взимат разни неща на безпрецедентно ниски цени и после да ги пускат същите отново за продажба(този за който е това си знае че е за него ). mod: всички получиха warn съвсем заслужено <{POST_SNAPBACK}> Явно не разбирате от намеци , тогава ще карам по правилата Зна4и предлагам ти 45 $ , защото тази карта е поне 20% по- слаба от всеки Радеон 9550 , както знаете цените на тези радеони е 60-70$ ...от тях махам ~20 % колкото разликата в пройзводителноста и разни други недостатъци и за тва ти предлагам 45$ ...при което те уверявам 4е няма да си сложа нито цент над тази цена когато я слагам на 4овека който ще я ползва! Тва 4е твоя познат се е набутал , не озна4ава 4е и този който я купува трябва да се набута ... ...друг път ше знае да пита ... инормацията в наше време е една от най- ценните стоки .... тук се предлага без пари А тва кой е компетентен и кой - не , аз няма да коментирам .... щото ще настане як спам и ще има ворн яко от тук нантатък по4вам да ставам примерен и да пиша само по- правилата и по темите Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted July 20, 2005 Author Share Posted July 20, 2005 @Foxy : ок,това вече е нещо друго.Както споменах преди обаче: картата не е моя,нито е в мен а си е в собственика, не мога да ти кажа дали предлаганата цена от теб го устройва,дал съм в първият пост телефон,ако искаш - обади се. За други които евентуално могат да се заинтересуват : по-горе е описано всичко което предполагам би ви било интересно да знаете,за повече инфо : на посоченият телефон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HDT Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 46$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 след като ще ми давате инфо на телефон - CLOSED ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.