asd Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Na men koga 6te mi dade6 5te miliona we?I az subiram za bronq a koito iska da zapovqda v guild Deamons <{POST_SNAPBACK}> Az 6a zapovqdam v guilda WE.I ne vijda6 li WE 4e ot nqkolko dena WE ne moga da svala celiq klient na igrata WE i ne moga da vlezna v igrata WE.Lord_guido az sam na selo i sam s nqkaf spapan net det svalqm s 6kb/sec.No 6te sam ti mnogo blagodaren ako mi prati6 igrata.Nicka v Skype mi e ivan4646.Aide PLS prati versiqta za cqla Balgaria i 6te sam ti mnogo blagodaren.6a prikazvame kfo 6a ti dam v igrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Искам да попитам кво ще рече Chaos item от де се намира такоа чудо ? Щот май само аз не съм наясно. <{POST_SNAPBACK}> Хаос итем се върти в машината даваш втората комбинация слагаш Джуел ъф Хаос, итеми с опшън и зен и въртиш, шанса за успех е 100% Абе не може ли някой да даде изчерпателна информация за начинаещи играчи. Какво да вдигат, къде да хпдят да бият най-вече. Разни hints, които са важни. Опитвам се да я играя тая игра ама ми се вижда много неориентирана. Не мога да проумея как такъв тип игра може да няма карта?!?! <{POST_SNAPBACK}> Аз съм дал ама няма кой да го гледа. Затова трябва да има специална секция за МУ, както имаше и за булфлийт Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Az 6a zapovqdam v guilda WE.I ne vijda6 li WE 4e ot nqkolko dena WE ne moga da svala celiq klient na igrata WE i ne moga da vlezna v igrata WE.Lord_guido az sam na selo i sam s nqkaf spapan net det svalqm s 6kb/sec.No 6te sam ti mnogo blagodaren ako mi prati6 igrata.Nicka v Skype mi e ivan4646.Aide PLS prati versiqta za cqla Balgaria i 6te sam ti mnogo blagodaren.6a prikazvame kfo 6a ti dam v igrata <{POST_SNAPBACK}> Че и през Skype да ти я пратят, и на пощата да ти я пратят пак ще си я дърпаш със 6-те килобайта на секунда Сваляй си я от сайта, там поне можеш да си resume-ваш свалянето. Gudo прати ми едно PM да ти дам нещата от моя акаунт, и без това не смятам да играя Edit: По-скоро проблема ти е в обясняването, мен ако питаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Че и през Skype да ти я пратят, и на пощата да ти я пратят пак ще си я дърпаш със 6-те килобайта на секунда Сваляй си я от сайта, там поне можеш да си resume-ваш свалянето.Gudo прати ми едно PM да ти дам нещата от моя акаунт, и без това не смятам да играя <{POST_SNAPBACK}> Emi ako pe6e pro4elo vnimatelno 6te6e da razbere6 4e imam problem sas svalqneto i,no tova e dryg vapros.To se vidq 4e 6e igraq sled kato se varna v Plovdiv na 14avgyst Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 искам да попитам защо ме няма в статиските на сайт-а ника ми е Pr3da7oR и сам 178левел dark wizard трябва да сам на 3-то място сред черните магиосници обаче ме няма ?!? ЕДИТ: открих защо аз вече сам soul master не dark wizard някой може ли да ми обясни каква е разликата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Ако някои знае де се продават Chaos Jewel-и да казва а ако някой има и не му трябват плащам добре бтв правя си крила като ползвам лъка който купувам от Йода ама все за ел стават некви идеи ? И как се правят Chaos Item-и ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Ако някои знае де се продават Chaos Jewel-и да казва а ако някой има и не му трябват плащам добре бтв правя си крила като ползвам лъка който купувам от Йода ама все за ел стават некви идеи ? И как се правят Chaos Item-и ? <{POST_SNAPBACK}> aZ Bih ti naprail edni krila s odovolstvie no nqma nqkoi dostata4no blagosklonen da mi prati klienta za igrata za cqla balgaria po Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Ако някои знае де се продават Chaos Jewel-и да казва а ако някой има и не му трябват плащам добре бтв правя си крила като ползвам лъка който купувам от Йода ама все за ел стават некви идеи ? И как се правят Chaos Item-и ? <{POST_SNAPBACK}> Нали ти казах как се правят Хаос итеми по-горе иначе аз може да имам някаф Хаос Джуел, ама ми трябва EDIT:Да се похваля-вече направих първия си рес Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Gugo prodavam ti edin chaos jewel za 2 mln ok ?? EDIT: nene za 3 a ako zima6 na edro togava 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Взимам колкото предлагаш сега влизам в Лоренция там да се намерим аз нема излизам от града щот с шефа пием Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Взимам колкото предлагаш сега влизам в Лоренция там да се намерим аз нема излизам от града щот с шефа пием <{POST_SNAPBACK}> Тоя Гудо е бати алкохолика облегнал са на оградата и само пии тц тц Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Тоя Гудо е бати алкохолика облегнал са на оградата и само пии тц тц <{POST_SNAPBACK}> Ем шефа черпише па и имах празник "ден на системния администратор" и поляхме случая а са бях излегнал на оградата за да чакам PRD да дойде да му купя Chaos Jewel-ите Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 hah gudo следващия пат ще те закарам там кадето продават chaos jewels че ме заболя сърцето буквално да те ограбвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 hah gudo следващия пат ще те закарам там кадето продават chaos jewels че ме заболя сърцето буквално да те ограбвам <{POST_SNAPBACK}> Къде ги продават уа ? Баси аз са чудя и мая ама йок ... ни моа намеря такоа место ... а да и кач пара ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Къде ги продават уа ? Баси аз са чудя и мая ама йок ... ни моа намеря такоа место ... а да и кач пара ? <{POST_SNAPBACK}> po malko ot milion4e spok 6te ti pokaja samo da se sre6nem v servera Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 po malko ot milion4e spok 6te ti pokaja samo da se sre6nem v servera <{POST_SNAPBACK}> Кажи и на мен аз как ви казах за ония бъг Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Кажи и на мен аз как ви казах за ония бъг <{POST_SNAPBACK}> С бъго ве е супер тъпо да се играе(мейдо другото се обръщам към админите на сървъра:в нори преди да тръгна имаше бъг при един от лъковете които се продават при оня пич дет прилича на ьода .Ако още не сте го оправили оправете го). Иначе Jelwel of Chaos veso се продава при един пич извин града.Отива се при него като минеш през западната порта(сиреч портата между Passi the Wizzard и ковача)и след тфа цепиш само напред.Трябва да стигнеш реката,след като я стигнеш минаваш през нещо като мостче(натрупан пясък) и след тфа пак само направо.Не е много сложно.И да не го намериш веднага следвай "инсртукцийте" и ще го видиш.Междо другото при тоя пич се продава и перо за големи крила .Сега мисля че ми дължиш нещо повече от показване на бъг Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 С бъго ве е супер тъпо да се играе(мейдо другото се обръщам към админите на сървъра:в нори преди да тръгна имаше бъг при един от лъковете които се продават при оня пич дет прилича на ьода .Ако още не сте го оправили оправете го). Иначе Jelwel of Chaos veso се продава при един пич извин града.Отива се при него като минеш през западната порта(сиреч портата между Passi the Wizzard и ковача)и след тфа цепиш само напред.Трябва да стигнеш реката,след като я стигнеш минаваш през нещо като мостче(натрупан пясък) и след тфа пак само направо.Не е много сложно.И да не го намериш веднага следвай "инсртукцийте" и ще го видиш.Междо другото при тоя пич се продава и перо за големи крила .Сега мисля че ми дължиш нещо повече от показване на бъг <{POST_SNAPBACK}> Мен ми го показа един пич вече точно 5 минути след поста, ама ма мързеше да влезна и да си го едитна, че съм намерил Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Мен ми го показа един пич вече точно 5 минути след поста, ама ма мързеше да влезна и да си го едитна, че съм намерил <{POST_SNAPBACK}> Няма нищо.Все пак заслужавам награда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Еййй за ония си мислех да го проверявам ама забравих сега ще отида да си взема 10-20 парчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Няма нищо.Все пак заслужавам награда <{POST_SNAPBACK}> Добре бе ше ти кажа EDIT: Неска ше прая втори рес, вече съм 306 левел Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Никъде не пада нещо дет да е Excellent ... некви предложения за нискък левел (200) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 ele pak me disconnect-na tukmo bqh v bloon castle на мен ми паднаха 2 екселент предмета от сърцата Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 ele pak me disconnect-na tukmo bqh v bloon castle на мен ми паднаха 2 екселент предмета от сърцата <{POST_SNAPBACK}> Да бе с гарнитура от петна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 1, 2005 Author Share Posted August 1, 2005 Excelent items от сърца не падат. Дропило те е от сървъра, щото днеска оправихме вратата към Стадиум от Таркан. Вече може да се влиза оттам стига да си 200 левъл. 2-ма души вече изгоряха поради игра с бот, което знаете е забранено. На този етап сървъра полека лека се насочва към финалните промени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.