predatora Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 10x ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 25, 2005 Author Share Posted July 25, 2005 Сървъра имаше прекъсвания защото правихме профилактика на мрежата и нямаше връзка към него Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Хора никой ли не играе Blood Castle 3.Айде да са саберем и да играем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Skyo4 Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Hora na4e instaliram si igrata vlizam i si pravq geroi no imam samo dva geroq-dark knight i elf.A kato trepa gadini imi davat itemi za drugi geroi koito gi nqmam.pls kajete ot kade da igraq s drugi geroi. Mejdo drugoto moq geroi e FroZEnBLd-52 lvl-dark knight. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Добре ке одя в dungeon ама къде се намира ... аз съм Църен Магьосник и идея си неам <{POST_SNAPBACK}> Hora na4e instaliram si igrata vlizam i si pravq geroi no imam samo dva geroq-dark knight i elf.A kato trepa gadini imi davat itemi za drugi geroi koito gi nqmam.pls kajete ot kade da igraq s drugi geroi. Mejdo drugoto moq geroi e FroZEnBLd-52 lvl-dark knight. <{POST_SNAPBACK}> В инфото, което съм дал пише всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Не знам при вас как е но при мен с ЛанГаме в залата не ще да ме свърже още когато го стартирам и ми дава You were been disconnected from server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Не знам при вас как е но при мен с ЛанГаме в залата не ще да ме свърже още когато го стартирам и ми дава You were been disconnected from server. <{POST_SNAPBACK}> Да ве Пак са срина сървъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Да ве Пак са срина сървъра <{POST_SNAPBACK}> Ми на мен и без т`ва ми е наказан героя Иначе идвайте в гилдия Deamons (лидер-Аз ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 @Tomahawx поради что ти е наказан ? И защо кат ми даде онея айтъми ма утрепа Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 ЕЕ KILLERINCHO кфо срава тука фе.Неска за 2-ри път се срива сървара.За какво така. П.П.Хора кога е подходящо да си напрая 1-я рес(175левл съм) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 @Tomahawx поради что ти е наказан ? И защо кат ми даде онея айтъми ма утрепа <{POST_SNAPBACK}> Наказали са го щото е Фономан! Като направиш 3 убийства и ставаш Фономан, което ще рече, че не можеш да използваш командата /мове и да купуваш от търговците EDIT: asd рес можеш да направиш между 340-350 левел EDIT2: KILLERINCHO що не направите секция в Геймс за МУ, както направиха за булфлийт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Наказали са го щото е Фономан! Като направиш 3 убийства и ставаш Фономан, което ще рече, че не можеш да използваш командата /мове и да купуваш от търговците EDIT: asd рес можеш да направиш между 340-350 левел EDIT2: KILLERINCHO що не направите секция в Геймс за МУ, както направиха за булфлийт <{POST_SNAPBACK}> Gudo , Veso ти отговори А Весо как ти се казва героя и искаш ли да се присъединиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Abe napravih si acc i sled tva kat vleza izbiram si si4ko kakto trqbva i mi kazva 4e accto mi ne sa6testvuva.....help? az sam na EC Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Gudo , Veso ти отговори А Весо как ти се казва героя и искаш ли да се присъединиш? <{POST_SNAPBACK}> Героя ми се казва veso, ама аз вече си направих гилдия BoTeV Abe napravih si acc i sled tva kat vleza izbiram si si4ko kakto trqbva i mi kazva 4e accto mi ne sa6testvuva.....help? az sam na EC <{POST_SNAPBACK}> Ми значи си объркал нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 WALLLLLLLLLLLLLLLLL 4ESTNO LI WE! hah saita si kaza ve4e ste regnat ili ne6to ot toq rod....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 EDIT2: KILLERINCHO що не направите секция в Геймс за МУ, както направиха за булфлийт <{POST_SNAPBACK}> Подкрепям напълно в играта има много хляб така че няма да е лошо тъкмо и повече хора ще влизат като видят че има такава чудесия Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 WALLLLLLLLLLLLLLLLL 4ESTNO LI WE! hah saita si kaza ve4e ste regnat ili ne6to ot toq rod....... <{POST_SNAPBACK}> Не трябва да се слага празно място между буквите на ника ти. Предполагам, че това е проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Какъв е тоя Personal ID number и къде да го намеря При регистрацията писах такъв подобен номер, ама 12 цифрен, а тоя, който ми го иска в играта е 6 цифрен Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Само на мен ли не ми тръгва и не ми отваря сайта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Не си единствен и от ЛанГаме не го отваря ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 26, 2005 Author Share Posted July 26, 2005 ЕЕ KILLERINCHO кфо срава тука фе.Неска за 2-ри път се срива сървара.За какво така.П.П.Хора кога е подходящо да си напрая 1-я рес(175левл съм) <{POST_SNAPBACK}> Сървъра не се е сривал изобщо. Не е спирал да работи. Имаше профилактика на мрежата и нямаше връзка до него от Пловдив, за това не сте го виждали. Надявам се проблема да е отстранен. Рес се прави след 330 левъл. Секция като на Булфлийт може да се направи предполагам, но малко няма смисъл от тая работа според мене. Пуснал съм форум на сайта на играта, така че при наличието на цял отделен форум, май няма смисъл от отделна секция тука. Но ще видим де, има време Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Сървъра не се е сривал изобщо. Не е спирал да работи. Имаше профилактика на мрежата и нямаше връзка до него от Пловдив, за това не сте го виждали. Надявам се проблема да е отстранен. Рес се прави след 330 левъл. Секция като на Булфлийт може да се направи предполагам, но малко няма смисъл от тая работа според мене. Пуснал съм форум на сайта на играта, така че при наличието на цял отделен форум, май няма смисъл от отделна секция тука. Но ще видим де, има време <{POST_SNAPBACK}> То никой не пише в ония форум Незнам дали е от мен или е бъг, но когато се опитам да влезна в Blood Castle ми забива за 2-3 минути след тва влизам в Blood Castle и веднага ми дава You are disconnected from the server Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Ами аз си я свалих, регистрирах се и от снощи се опитах 578345893478 пъти да вляза, но всеки път когато ми зареди ми дава You have been disconnected from the server. Какъв е проблема? Освен това в онова първоначалното менюми излизат някви йероглифи... Избирам си звук и разделителна, сървъра на Гигабит и пускам. Да не пропускам нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 26, 2005 Author Share Posted July 26, 2005 Регистрирай се наново, стария ти акаунт е изтрит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Регистрирай се наново, стария ти акаунт е изтрит. <{POST_SNAPBACK}> Ама защо е изтрит? А за йероглифите по менюто сигурно шрифтове нямам нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.