Lord_Gudo Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Значи сложих най-новите драйвери пробвах с по-стари и пак не става имам още по-стари обаче те пък не поддържат видеото ми клиента на Ма3х-а не става защото не е модифициран като този на ГигаБит още при стартирането започва с ерори за несъответстващи фаилове и пр. иначе сега ще пусна да сваля клиента на Aliens-a и утре ще го пробвам ЕДИТ: И на ейлиънса не баца ... мизерията е пълна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bombe®man Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Какво стана със сървара GGBIT не мога да влезна вече 3 месеца.Някой знае ли.И моляте много KILLERINCHO ПУСНИ СЪРВАРА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 27, 2006 Author Share Posted December 27, 2006 Забравих да кажа, дам. Тъй като вече не работя за Гигабит, сървъра не съществува, няма и да съществува. Съжалявам за което. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bombe®man Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Забравих да кажа, дам. Тъй като вече не работя за Гигабит, сървъра не съществува, няма и да съществува. Съжалявам за което. Не може ли да направиш нов на твоя комп дори да не се казва GGBIT,да е със същото exp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 28, 2006 Author Share Posted December 28, 2006 Сега няма да е. Той и стария сървър си беше на мой компютър. Да не мислиш че гигабит са ми го дали да го правя. Както и да е. Нов сървър може да правя след нова година, но не знам точно кога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bombe®man Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 Не може просто ей така да го изтриеш и да ни цакаш.Нова година мина отдавна айде пусни едно сърварче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 17, 2007 Author Share Posted February 17, 2007 С какво точно ви цаках, че не разбрах ? Някой нещо да е платил за този сървър ? Някой нещо да е направил за него ? Искаш от мене да си губя времето за нещо което не вади пари ? Да си губя от времето през което се очаква да работя и да вадя пари ? Да си губя от почивката да поддържам сървър от който няма да изкарам пари ? Да купя компютър за да направя сървър които няма да вади пари ? Да плащам още една интернет връзка за да върви на нея сървър които няма да вади пари ? Някъде в името ми или в името на фирмата ми или пък на табелата на вратата да пише "Благотворително дружество" ? Когато бачках в Гигабит беше окей. Хем лека рекламка за фирмата, хем го поддържах в работно време, за което работно време получавах заплата. Сега се храня сам. Не очаквам ти или някой друг запален Му фен да ми плаща заплата за да поддържам сървъра. Да знам че повечето сървъри са меко казано некадърно направени, но какво да се прави приятелю, в нашенската действителност трябва да оцеляваме. Имам планове да пусна пак сървър, но в момента е невъзможно да го направя и поддържам на ниво без да си прецакам проектите от които си вадя хляба. Сървър ще има но преди лятото няма да го пусна. Ще е на най-новата версия, с много по-добра графика и с изключително подобрена база данни, което ще гарантира още по-голяма стабилност. Версия за която малко хора изобщо са чували че ще има. С нови карти и т.н. Ъптайма ще е по-добър отколкото на предишния сървър, който пък беше с най-добър ъптайм от всички български и с най-много регистрирани юзъри. Какво да ти кажа, трябва човек да помисли първо за прехраната си и тогава може да се захване с такива весели проекти за развлечение. Но не съм се отказал от проекта за един много добър български сървър и такъв ще има. Тази година По-конкретно не мога да дам дата Съжалявам, но така се получи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Опитах се да направя подобен сървар на стария ГГБИТ поне Монстерите са същите,мисля че се получи нещо и който иска може да заповяда !!! www.muonline.ggbit.free.bg Сърваре е пак същия,Drops: 90x Exp: 200x даже и монстерите са същите, направих го с цел забавление,остана само сайта да преведа на Български и да си купя някои хост,ако има желаещи да ми помогнат да ми пишат на пощата: vlqdo@abv.bg За съжаление сайта се отваря само с Internet Explorer това е някъв бъг и се надявам скоро да го изчистя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniobg Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Ах хубава новина навяват ме едни стари спомени в тоя сървър Ако се съберем всички от едно време дето го играхме ще е много весело предполагам,сега ще видя и сайта P.S.> не мога да изтегля клиента, но предолагам това е само моментно Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 daniobg героя ти как се е казвал ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniobg Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 daniobg героя ти как се е казвал ? dakela Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Ахахах няма да правя втори Halloween, че да има конкуренция ако някой помни. Отдавна се отказах от тая игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 P.S.> не мога да изтегля клиента, но предолагам това е само моментно Има два линка от единия неможеше но вече може. П.С. Мисля и аз да се зарибявам да играия,като се сетя колко е играехме едно време таия тапа игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
lqlqlq Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Име на сървър: FragFactory Версия: 97d+99i Exp: 100% IP Адрес: 62.213.181.206 или mu.cs-ff.com Порт: 44405 Сайт: mu.cs-ff.com Рестарт левел: 350 Рестарт Zen: 20 mil Точки на рес: 350 Точки на левъл: 5/7 Предмети в магазините: Box+1,2 (в Lorencia и Noria само), Bless, Soul, Life, Chaos Максимум левъл: 350 Максимум рестарти: 40 Изтриване на инвентара след рес: Да! Изтриване на уменията след рес: Да! Добавена е /post команда в сървъра! Компютърна конфигурация: Процесор: E2200 @ 2.4ghz 1MB L2 Cache Дънна платка: Gigabyte GA-945GCM-S2L Рам памет: 2GB A-data @ 800mhz CL5 + 1GB Patriot @ 800 mhz CL5 Хард диск: Exelstore 250gb @ 8mb Cache Операционна система: Windows XP Service Pack 3 Интернет скорост: Малко информация: Преди всичко този сървър е Български, всеки чужденец ще бъде директно баннат. Не го рекламирайте в чужди сайтове! В сървъра няма никакви бъгове, можете да си помислите ха..нямало бъгове..но сами трябва да се уверите в това! По сървъра се работи всеки ден прави се защита и остават още няколко козметични неща да се оправят по клиента и gameserver-а. Blood Castle бъга е фикснат DevilSquare Работи нормално Макс левъла е 350 както виждате по-горе, рестарт също се прави на 350 левъл. В сървъра има работеща /post команда има и боксове в магазините +1 и +2 (В lorencia и noria само) Сървъра е отлично балансиран, малко ескпириънс, но за сметка на това имате с какво да започнете (боксовете). Чудовищата не са на дупки, като в стария "DangerLink" който го помни. Сървъра работи 24/7 и не сме от онези които се задържат по 5 дни Просто трябва да се пробва, няма да съжалявате! За повече информация на сайт: http://www.mu.cs-ff.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoop-dogg Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Сървъра работи 24/7 и не сме от онези които се задържат по 5 дни Просто трябва да се пробва, няма да съжалявате! За повече информация на сайт: http://www.mu.cs-ff.com Дам..не сте от тия по 5 дни, и толкова не издържахте . :angry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lqlqlq Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Сървър: FragFactory / [Classic] Версия: 97d+99i Експириънс: 15x Макс ресове: В този сървър няма рестарти! Макс левъл: 350 Точки на левъл: bk/sm/elf: 30 / mg: 37 Точки на 350 левъл: bk/sm/elf: 10500 / mg: 12950 Макс онлайн: 100 Сървър Uptime: 24/7 1+ до +3 боксове в магазините (+4 и +5 са добавени за 1 седмица след 1 седмица ще бъдат изтрити) Jewel of soul, bless, life, chaos в магазините * Всички чудовища са променени * Всички магазини са в Lorencia * Ходене в "stadium" на 50-ти левъл Сайт: http://mu.cs-ff.com * Пожелавам приятна игра на всички които започнат да играят. ПП: сървъра беше хакнат, съжелявам, в момента имаме и нужния хардуер и времето и т.н. за да продължим развитието му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlqdo Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 http://plovdivmu.free.bg Server: PlovdivMu Server is From: Plovdiv, Bulgaria Version: 97d+99i Experience: 600x Drops: 80% Mobs HP: 100% Bless Bug: Off Reset Level: 350 Bonus Points (* Resets) : 500 Items in shops: Bless ,Life, Chaos, Sets Maximum Level: 350 Maximum Resets: 60 Level Reset: 350 Clear Stats: Yes Clear Inventory: No Clear Skills: No Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.