NightWolf Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Не знам дали е бъг ама.....та нчи блъскам си аз едни риби и Валкирита , връщам се в града да продам итеми отивам до една от стените (ДА СТЕНИТЕ) и после се озовах на някво място дето с по 2 удара ме бутат..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Кажете си никовете да се засечем де.Аз съм си още в 1 град.Айде някой ако минава да се обажда,nick-a ми е anarxiq_99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Кажете си никовете да се засечем де.Аз съм си още в 1 град.Айде някой ако минава да се обажда,nick-a ми е anarxiq_99 <{POST_SNAPBACK}> liTTle G 's the name Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREBNIA Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Ми..не знам как е в другите сървъри аз съм играл само в ма3х.Там ехр. rate-тът беше много по нисък и блессовете и най-скъпите камъни се падаха рядко,а не можеше да си ги купиш в първия град;предмети +12 +luck-също.Не знам как са свикнали останалите играчи ама на мен само това са ми упреците към сървъра.Общо взето ме кефи . <{POST_SNAPBACK}> Ами да ти кажа идеята ми беше да се помогне на новите играчи да дърпат по-бързичко, щото сега в началото няма кой знае колко яки герои да помагат, и сам знаеш че е бая зор докато се закрепи героя до някакво положение. Малко е улеснено просто. Като набере скорост ще може вече да се помисли за леко усложняване, без това да скапва геймплея, и за нови работи и добавки. Имаме много идеи за разработки по сървъра, просто изискват време и ще станат някой ден и тези замисли Пак казвам докладвайте бъгове и давайте идеи. Всичко което може да подобри сървъра е добре дошло. Не говоря за предложения от сорта... Аре такъв и такъв сет да пуснеш и еди колко си пари да даваш и т.н. Последното инфо е, че днеска пуснах Embroidered и Storm сетовете, както и пооправих итемите които падат от боксовете, щото малко беха омотанки. Намалих цените на камъните, като новите цени са: 1.Chaos jewel - 210 000 2.Soul jewel - 4 000 000 3.Bless jewel - 4 000 000 4. Life jewel - 5 000 000 5. Creation jewel - 12 000 000 Шанса при правене на итеми +10 +11 е както следва: 1.За +10 итем без Luck --> 50% 2.За +11 итем без Luck --> 45% 3.За +10 и +11 итеми с Luck --> 75% Това е засега от мене. Утре се надявам да намеря място където да инсталирам официалния форум на сървъра и евентуално да довърша превода на сайта. Очаквайте историята на MU Continent, след като бъде преведена от вашия любим модератор TAZ Btw KILLERINCHO съм, просто не забелязах, че съм с акаунта на брат ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 В играта съм Tomahawk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ice_kill Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Хора не знам що о ба4е като дам да свалям играта от http://muonline.ggbit.net/ и ми дава някав ерор и не мога да си я сваля опитах и от другите линкове но не знам нещо не става помогнете ми плс Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 В играта съм Tomahawk <{POST_SNAPBACK}> Още си в 1град нали?Ай да са срещем и да цъкаме парти.Аз сега ще съм онлине до към 10 часа.Ако не съм в града ще съм някъде в околностите,ако не ме намериш драсни PM да са видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
ice_kill Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Хора не знам що о ба4е като дам да свалям играта от http://muonline.ggbit.net/ и ми дава някав ерор и не мога да си я сваля опитах и от другите линкове но не знам нещо не става помогнете ми плеасе??????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ice_kill Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 НЯКОИ ЗНАЕ ЛИ ЗАЩО КАТО СИ ВКЛУЧА МУ-ТО И МИ СЕ РЕСТАРТИТА КОМП-А НЯКОИ ЗНАЕ ЛИ ЗАЩо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 21, 2005 Author Share Posted July 21, 2005 Това е супер странно. Как така ще се рестартира компа от Му-то Провери си драйверите на видеокартата. Преинсталирай ги най-добре. Клиента съм го пробвал на поне 50 различни машини и досега не е имал никакъв проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
ice_kill Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Това е супер странно. Как така ще се рестартира компа от Му-то Провери си драйверите на видеокартата. Преинсталирай ги най-добре. Клиента съм го пробвал на поне 50 различни машини и досега не е имал никакъв проблем <{POST_SNAPBACK}> ще пробвам ама наи добре утре 6а си преинстал лидолса Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Още един бъг с Дарк Найта ....Начи пускам играта пускам си героя и ХОП изкарва ме от играта ...пускам другия Дарк НАйт и той си бачка нормално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 21, 2005 Author Share Posted July 21, 2005 Това и аз го забелязах че се получава ще го отстраня този проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Още си в 1град нали?Ай да са срещем и да цъкаме парти.Аз сега ще съм онлине до към 10 часа.Ако не съм в града ще съм някъде в околностите,ако не ме намериш драсни PM да са видим <{POST_SNAPBACK}> В първия съм ама искам да се махам от там вече , защото съм силен за чудовищата там Един път влезнах в някво подземие дет имаше и по-силни, ама повече не можах да намеря входа (сега го търся де)Та ако може някой да ми каже как се ходи в други градове ще съм му много благодарен П.С. Как да напиша съобщение до определен играч? EDIT:Само на мен ли не ми отваря форума на сайта или той още не е готов? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 EDIT:Само на мен ли не ми отваря форума на сайта или той още не е готов? <{POST_SNAPBACK}> Ако имаш предвид zone.ggbit.net, във Вторник ми го отвори. Вчера и днес обаче не ще и това е. Явно в момента го няма по някаква причина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Ако имаш предвид zone.ggbit.net, във Вторник ми го отвори. Вчера и днес обаче не ще и това е. Явно в момента го няма по някаква причина. <{POST_SNAPBACK}> Този на сайта , не знам как се казва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 21, 2005 Author Share Posted July 21, 2005 Форума на сървъра вече работи, можете спокойно да се регистрирате Link to comment Share on other sites More sharing options...
ice_kill Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 В първия съм ама искам да се махам от там вече , защото съм силен за чудовищата там Един път влезнах в някво подземие дет имаше и по-силни, ама повече не можах да намеря входа (сега го търся де)Та ако може някой да ми каже как се ходи в други градове ще съм му много благодарен П.С. Как да напиша съобщение до определен играч? EDIT:Само на мен ли не ми отваря форума на сайта или той още не е готов? <{POST_SNAPBACK}> начи пи6е6 /move и които иска6 град примерно /мове лоренциа или /мове давиас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 В първия съм ама искам да се махам от там вече , защото съм силен за чудовищата там Един път влезнах в някво подземие дет имаше и по-силни,ама повече не можах да намеря входа (сега го търся де)Та ако може някой да ми каже как се ходи в други градове ще съм му много благодарен П.С. Как да напиша съобщение до определен играч? EDIT:Само на мен ли не ми отваря форума на сайта или той още не е готов? <{POST_SNAPBACK}> .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Killerincho Искам да питам кога ще пуснете нови оръжия за Dark Warior че имам пари и вече си зех най-хубавото оръжие.Няма да е лошо да сложите и малко бронички де . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Направих клан Warez_ru Който иска да се присъединява PM в играта на Tomahawk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 22, 2005 Author Share Posted July 22, 2005 То не е клан, ами гилдия Нови и по-яки оръжия се намират като се трепят златни дракони по инвазийте От там падат Excelent items, които са доста по-сериозни от обикновенните Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 То не е клан, ами гилдия Нови и по-яки оръжия се намират като се трепят златни дракони по инвазийте От там падат Excelent items, които са доста по-сериозни от обикновенните <{POST_SNAPBACK}> На кой левъл се бият тия дракони? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 22, 2005 Author Share Posted July 22, 2005 Желателно е да имаш поне един два реса на героя и тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoT|Demandred Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Лол!!! Тоя сървър маже. Сарца на кило, и exp с тонове. За 3 часа станах 130 левел. Само една молба. Намерете още хора бре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.