DREBNIA Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Следващата седмица ще има сайт за да се ресва и да се играе спокойно Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Следващата седмица ще има сайт за да се ресва и да се играе спокойно <{POST_SNAPBACK}> Афе кфо спокойно фе.То от 2 седмици няа сървър.Е бат'и и спокойното.Преди около 2 седмици килеринчо каза че ще има сървър до 2-3 дни Edit:Tomahawx ми извинявай пич ама неска 3 пъти влизам и никой няма в тоя канал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 вие пък стига сте мрънкали! Като че ли няма на какво да играете...Както каза Bogdancho влизайте в канала и стига сте флуудили Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 29, 2005 Author Share Posted August 29, 2005 Имам проблеми с подкарването на новия сайт. Не мислех че ще отнеме толкова време. Другата причина за забавянето е, че съм в отпуска и ходих по почивки наляво надясно и ме нямаше тука изобщо. Така че за тази седмица ще направя всичко възможно за да подкарам сайта и да може да се ресва. Ако не подкарам ще обявя ден в който ще пусна стария сайт, за да реснете и после пак ще го спра, докато стане новия. Съжалявам за забавянето, но отпуска мога да взема само сега и се нуждаех от почивка. До края на седмицата сървъра трябва да работи нормално вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 вие пък стига сте мрънкали! Като че ли няма на какво да играете...Както каза Bogdancho влизайте в канала и стига сте флуудили <{POST_SNAPBACK}> То в тоя канал никой няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Хора някой играе ли я още тая игра защото сървъра става все по ппазен <{POST_SNAPBACK}> не е плазен аз играя чат-пат То в тоя канал никой няма <{POST_SNAPBACK}> Ае спрете с малоумния флууд а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Еми само едно мога да кажа:браво за сървъра на KILLERINCHO.Килеринчо,докато те нямаше имаше бъгове на поразия:бяха ми изчезнали големите крила от гърба,докато преместиш един итем от твоето inventori в съндъка можеш да ида до главната да изпия едно кафе и да са върна,а за къпъване на айтеми от магазина да не говорим.Така че брао килл Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Добре,Килл защо не пуснеш стария сайт?Не само,за да можем да реснем,а и да го държиш UP докъто е готов за качване новият? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Добре,Килл защо не пуснеш стария сайт?Не само,за да можем да реснем,а и да го държиш UP докъто е готов за качване новият? <{POST_SNAPBACK}> Абе той да го пусне за да може да се ресне пък другото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 2, 2005 Author Share Posted September 2, 2005 Щото стария сайт е лесно пробиваем и при ресване от друг сайт, може да си направиш героя с много точки да го направиш гейм мастър и разни такива боклуци. Имаше достатъчно проблеми със стария сайт и за това ся се мъча да подкарам новия. Запъва се нещо, но ще тръгне няма де да иде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 2, 2005 Author Share Posted September 2, 2005 Сайта вече работи и може да се ресва. Все още няма форум,(стария отиде по дяволите), сайта не е преведен, но важното е че могат да се правят регистраций и да се ресва. До два три дена ще го преведа и ще изчистя леките бъгове. Поради проблем с ресовете има вероятност да се върне базата данни с някоя седмица назад но не мисля, че това ще е голям проблем. Сега по-важното. Ресването е малко сложно на този етап. Трябва да се логнете с акаунта си в сайта и там отивате на USER. Намира се в лявото меню. След това по средата са изброени героите ви и до името на всеки герой има една стрелкичка надолу. Кликате на нея и излиза падащо меню. Слагате отметка на Character Reset и после кликате на Go Bebe. След ресването на героя можете по същия начин да ползвате Stats Addera, който е изключително удобен Сайта работи благодарение на неоценимата помощ на моя приятел DeZoeker. Жоро.. благодарско брат Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Само аз ли не мога да се логна? : Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Брао КИЛЛ.Ама сащо си сменил левела за рес Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 3, 2005 Author Share Posted September 3, 2005 Не съм го сменил на 330 се ресва Аз даже си реснах ЕЛФ-а И на още два три акаунта пробвах ресва се нормално Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Писал съм ти какъв е проблемът при мен...а инче още един не може да ресне,защото има "*" в ника,аз имам "`" може и от това да е...нз.. както и да е..не мога и не мога да ресна Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne3nam Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 abe razkarvah se iz stadium i po edno vreme stignah do edno mqsto kadeto qvno se minava v drug level i me izhvyrli ot igrata i sq kato se opitam da vlezna me izhvyrlq otnovo i otnovo ima li kakvo da se napravi ili otide geroq ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 @ KILLERINCHO тука се ******** малко ако може да го оправиш ще съм ти благодарен много , та какво стана след реса вместо на Energi си тряснах 2100 точки на Vitality ако може да го оправиш ще съм ти много благодарен иначе то е не човешко така 5 рес съм аре майна на теб разчитам иначе ще се мъча доста ника ми е същия каккто и във форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Kakvo stava s toq survur we???Za6to ne moga da si vlezna v accto?Kato se opitam i mi pi6e 4e parolata mi e nevalidna!Mnogo interesno za6toto se regnah i s novo acc no kato se opitam da vlqza vnego i mi pi6e 4e accto e bloknato? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Kakvo stava s toq survur we???Za6to ne moga da si vlezna v accto?Kato se opitam i mi pi6e 4e parolata mi e nevalidna!Mnogo interesno za6toto se regnah i s novo acc no kato se opitam da vlqza vnego i mi pi6e 4e accto e bloknato? <{POST_SNAPBACK}> и аз така Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 OH MY FUCKIN GOD?!!!!!!!!!!!?!?!!? КВО ПО ДЯВОЛИТЕ СТАВА?!!?ТРИТЕ МИ НОВИ ГЕРОЯ СА ИЗТРИТИ!!!! СЯ СА МИ SM-ЪТ ОТ ПРЕДИ 129381290310928 ДЕНА ДЕТО Е 214 ЛЕВЪЛ,ДНЕС СУТРНИТНА БЯХ СЪС СЪЩИЯ ГЕРОЙ 350 !?!?!?!!??!?!!? БК-ът И ЕЛФЪТ СА ДЕЛНАТИ?!!?!?БАХТИ ЯКИЯ СЪРВЪР.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Abe hora za6to ne vzemem da potursim drugi survari v koito se igrae taq igra?Az poneje neznam takiva za6to ne vzemete da mi kajete nqkoi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Abe hora za6to ne vzemem da potursim drugi survari v koito se igrae taq igra?Az poneje neznam takiva za6to ne vzemete da mi kajete nqkoi? <{POST_SNAPBACK}> Много добра идея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient_Evil Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Tva be6e basi prostotiqta..... pone itemite da sedqt ami i tqh gi nqma to za 1 mesec bqh sybral kvo li ne pove4e v toq syrvar ne igraq!Sq ako nqkoi kaje 4e o6te e v testov period i bla bla bla neka vidi nqkoi geroi deto sa na po 2-3 resa s kvi setove sa i togava da si govorim. Pove4e ot polovinata geroi sa vse priqteli na admini i edi kvo si a nie deto ne sme....... prepo4yv4am vi da igraete v toq syrvar http://193.151.82.82/mu/index.htm az tam 6te po4vam. Edit:spored men ve4e kato uj e opraven syrvara i saita da se napravi res na celiq syrvar a ne da se vry6ta bazata danni.Eto i o6te syrvarihttp://mu.aliensclub.com/ http://muonline.ma3x.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 KILLERINCHO, обясни моля ти се какво е станало със сървъра и ще има ли обезщетение, защото 1 месец и повече се оказва, че сме играли напразно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Dobre Ancient Evil, ama samo 6te te pomoq da mi kaje6(da mi dade6 link) ot kade da si q svalq tazi versiq za6toto v linka koito ti si dal (4e 6te po4va6 ot tam) nqma ot kade da si svalq versiqta!Mnogo 6te sam ti blagodaren! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.