Jump to content
BulForum.com

Нов Сървър на MuOnline !!!

Killerincho

Recommended Posts

• Replies 541
  • Created
  • Last Reply

За рес трябва да отидеш на сайта...като го оправят....рестартиране.Иска ти поне 330 левъл,но ти губиш ако не качиш още... и 50 мил.И аз съм за рес бтв..купувам Сторм Сет или Дарк exll.

Bogdancho said:
За рес трябва да отидеш на сайта...като го оправят....рестартиране.Иска ти поне 330 левъл,но ти губиш ако не качиш още... и 50 мил.И аз съм за рес бтв..купувам Сторм Сет или Дарк exll.

Е как 50милиона :blink: Нали беше 20.А пък и нали уж имаше ауторес и героите трябваше вече сами да са реснати ;).Олееееее и аз не знам вече кво става.Направо :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

LinkinPark-16m said:
значи се разбра колко се иска за рес но не се разбра най важното : кога ще може да се ресва ????? :cry

И аз това питам вече за четвърти път.KILLERINCHO айде поне пиши кога ще е готов новия сайт,или поне пиши нещо.Преди една седмица писа че новия сайт ще е готов до 2-3дена :confused :blink: .

asd said:
И аз това питам вече за четвърти път.KILLERINCHO айде поне пиши кога ще е готов новия сайт,или поне пиши нещо.Преди една седмица писа че новия сайт ще е готов до 2-3дена :confused  :blink: .

Какъв е смисала да пуснат сайт с бъгове и отново да се появят "хакери" :huh:

fon_tomov said:
Какъв е смисала да пуснат сайт с бъгове и отново да се появят "хакери" :huh:

Аз нали питам кога ще пускат новия сайт.Преди да пишеш ми прочети внимателно поста ако обичаш :)

Edit:Хора най-накрая :excl: Има светлина в тунела ;) :D .Ще може да се ресва...но чак другата седмица :cry

Знам че се повтарям,но поне орентировачно някой админ няма ли да каже кога ще можем да ресваме..

edIT: Тук само аз ли не мога да се логна,при положение,че в играта се логвам нормално?

Аз пуцам чат-пат ама сайта отново :) ... "Fatal error: Using $this when not in object context in c:\wamp\www\config.php on line 2" тва съобщение ми го вади :)

Bogdancho said:
Аз играя.Даже повече от преди.ама понеже не мога да ресна и почнах с нови герои...

Да фе и аз така.Soul Mastera ми е 320левел,Blade Knight-a ми е 260 и ся кат стане 320 ппочвам с MG.А иначе да питам как да си изчиста убийствата щото праихме дуелче с един пред Lorencia и аз пускам магия,и през тфа време мина и един герой малък лвл та без да искам го пречуках,а нали като си убиец не може да купуваш от магазините.А фе с две думи:КОФТЕЙШЪЪЪННН

Edit:Направих гилдия.Казва се GrEbCiTе,който иска да ми пише в играта и да са joinne.Ника на новия ми герой е anarxiq_13

Lord_Gudo said:
Аз пуцам чат-пат ама сайта отново :) ... "Fatal error: Using $this when not in object context in c:\wamp\www\config.php on line 2" тва съобщение ми го вади :)

и на мен ми го вади т'ва :(

MU-то не съм го изтрил, но всизам само чат-пат. Само да качваш левели писва много бързо. Няма нищо интересно за правене. Само бой, бой и ами пак бой

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...