asd Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 KILLERINCHO какво стана със сайта.Айде че вече има много хора за рес.Кажи какво става най-накрая Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient_Evil Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Pone autoresa da rabote6e Edit:tyrsq exc arch angel staff ako nqkoi ima d api6e tuka ili da tyrsi Death v igrata razmenqm go za kundum staff ili pfantom mace moje i za zen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LinkinPark-16m Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 az tursq exl FF itemi ako nqkoi ima da pishe nicka v igrata mi e [LP]ruless Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 За рес трябва да отидеш на сайта...като го оправят....рестартиране.Иска ти поне 330 левъл,но ти губиш ако не качиш още... и 50 мил.И аз съм за рес бтв..купувам Сторм Сет или Дарк exll. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 За рес трябва да отидеш на сайта...като го оправят....рестартиране.Иска ти поне 330 левъл,но ти губиш ако не качиш още... и 50 мил.И аз съм за рес бтв..купувам Сторм Сет или Дарк exll. <{POST_SNAPBACK}> Е как 50милиона Нали беше 20.А пък и нали уж имаше ауторес и героите трябваше вече сами да са реснати .Олееееее и аз не знам вече кво става.Направо Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREBNIA Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 20 милиона иска за рес Link to comment Share on other sites More sharing options...
LinkinPark-16m Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 значи се разбра колко се иска за рес но не се разбра най важното : кога ще може да се ресва ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 значи се разбра колко се иска за рес но не се разбра най важното : кога ще може да се ресва ????? <{POST_SNAPBACK}> И аз това питам вече за четвърти път.KILLERINCHO айде поне пиши кога ще е готов новия сайт,или поне пиши нещо.Преди една седмица писа че новия сайт ще е готов до 2-3дена . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 И аз това питам вече за четвърти път.KILLERINCHO айде поне пиши кога ще е готов новия сайт,или поне пиши нещо.Преди една седмица писа че новия сайт ще е готов до 2-3дена . <{POST_SNAPBACK}> Какъв е смисала да пуснат сайт с бъгове и отново да се появят "хакери" Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Какъв е смисала да пуснат сайт с бъгове и отново да се появят "хакери" <{POST_SNAPBACK}> Аз нали питам кога ще пускат новия сайт.Преди да пишеш ми прочети внимателно поста ако обичаш Edit:Хора най-накрая Има светлина в тунела .Ще може да се ресва...но чак другата седмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 OMFG!Кога ще оправите сайта?!@Не можем да ресваме вече от 1 седмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 OMFG!Кога ще оправите сайта?!@Не можем да ресваме вече от 1 седмица <{POST_SNAPBACK}> Виж ми предния пост ако обичаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient_Evil Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Mai i syrvara sprq ve4e........ Edit:imalo be moq e gre6kata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LinkinPark-16m Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 e дано поне сървара да bачка ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Знам че се повтарям,но поне орентировачно някой админ няма ли да каже кога ще можем да ресваме.. edIT: Тук само аз ли не мога да се логна,при положение,че в играта се логвам нормално? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Аз си делнах Му-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Хора някой играе ли я още тая игра защото сървъра става все по ппазен Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Аз играя.Даже повече от преди.ама понеже не мога да ресна и почнах с нови герои... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Аз пуцам чат-пат ама сайта отново ... "Fatal error: Using $this when not in object context in c:\wamp\www\config.php on line 2" тва съобщение ми го вади Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Аз играя.Даже повече от преди.ама понеже не мога да ресна и почнах с нови герои... <{POST_SNAPBACK}> Да фе и аз така.Soul Mastera ми е 320левел,Blade Knight-a ми е 260 и ся кат стане 320 ппочвам с MG.А иначе да питам как да си изчиста убийствата щото праихме дуелче с един пред Lorencia и аз пускам магия,и през тфа време мина и един герой малък лвл та без да искам го пречуках,а нали като си убиец не може да купуваш от магазините.А фе с две думи:КОФТЕЙШЪЪЪННН Edit:Направих гилдия.Казва се GrEbCiTе,който иска да ми пише в играта и да са joinne.Ника на новия ми герой е anarxiq_13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fostar Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Аз пуцам чат-пат ама сайта отново ... "Fatal error: Using $this when not in object context in c:\wamp\www\config.php on line 2" тва съобщение ми го вади <{POST_SNAPBACK}> и на мен ми го вади т'ва Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 и на мен ми го вади т'ва <{POST_SNAPBACK}> Ми то на всички ни го вади...за жалост Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoT|Demandred Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 MU-то не съм го изтрил, но всизам само чат-пат. Само да качваш левели писва много бързо. Няма нищо интересно за правене. Само бой, бой и ами пак бой Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Направих канал в irc -#MuonGGbit.Ако има желаещи да лафим да влизат,вместо да флъдим форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 то нямали няква новина от админите кога шаго пуснат да може се играе пълноценно :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.