Pnevmotorex Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Ъ...Ае всеки от Guardian да си напише ника та да знам горе долу кои влизат в ек форума...Аз съм psiHopaT4o <{POST_SNAPBACK}> Аз съм Yogo, Pnevmotorex е с 11 букви, а героя може да е с мах. 10 И аз не влизам много често. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 ?!WTF?!Какво става със сървъра?!Не може да се говори с всичките продавачи или angel-ите...не може да се взима нишо,паднало?!Не може да се хилнеш или да се напълниш с мана?! EdiT:Няма и "move/warp" Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 ?!WTF?!Какво става със сървъра?!Не може да се говори с всичките продавачи или angel-ите...не може да се взима нишо,паднало?!Не може да се хилнеш или да се напълниш с мана?! EdiT:Няма и "move/warp" <{POST_SNAPBACK}> Тва не е от сървара, а от теб, убил си 3ма човека или повече и си станал Фономан спокойно трепи там 2-3 часа и ша са опрай аз имам два нови героя и ще играя повече с тях вече единия 12345six и другия FeHappy леко злобни са и двата, ако някой иска мой да са сбиим Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Тва не е от сървара, а от теб, убил си 3ма човека или повече и си станал Фономан спокойно трепи там 2-3 часа и ша са опрай аз имам два нови героя и ще играя повече с тях вече единия 12345six и другия FeHappy леко злобни са и двата, ако някой иска мой да са сбиим <{POST_SNAPBACK}> А как да се сбия с някой ... и има ли начин и двамата ако искаме да се хакнем това да не се счита като убийство или там к'вото е ... нещо като оговорена битка Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Има войни между гилдийте, иначе май друг начин няма EDIT:Ей ся напраих нова гилдия с другия герой Botev се казва, шефа е 12345six! Ей ся напрайх война срещу Evrocom бих ги 20-0 те играха 3ма аз един Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREBNIA Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Значи излизате от гилдийте ако го няма гилдмастъра, и си давате /war после пак се връщате в гилда Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Тва не е от сървара, а от теб, убил си 3ма човека или повече и си станал Фономан спокойно трепи там 2-3 часа и ша са опрай аз имам два нови героя и ще играя повече с тях вече единия 12345six и другия FeHappy леко злобни са и двата, ако някой иска мой да са сбиим <{POST_SNAPBACK}> Споко знам кво е да си фономан.Аз НЕ бях,ся сичко е 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Какво точно е guild war-a и ако има такава как точно се извършва по взаимно разбиране или когато дойде Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Ми..долкото знам двама GM-а трябва да си дадат /war и се почва битка м/у гилдиите до 20 май без да се броят убииствата като на фономания.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoT|Demandred Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Може да се трепете като задържите "ctrl" + Атака на избрания играч Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Може да се трепете като задържите "ctrl" + Атака на избрания играч <{POST_SNAPBACK}> UouOUoUOUOUouOU верно?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LinkinPark-16m Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 бахти като влизам в сайта http://muonline.ggbit.net/ и дам на регистрация ми изписва някакво си пророчество и никаде не пише да пиша user name и парола и там другите работи за регистрация плс някои да помогне . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 бахти като влизам в сайта http://muonline.ggbit.net/ и дам на регистрация ми изписва някакво си пророчество и никаде не пише да пиша user name и парола и там другите работи за регистрация плс някои да помогне . <{POST_SNAPBACK}> Има сервър вече, временно са спрени регистрацийте, моля който иска нов юзър, пращайте ПМ-и, благодаря ви за разбирането, и дано скоро всичко влезе в релси <{POST_SNAPBACK}> ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LinkinPark-16m Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 мерси , аз явно не сам го видял това защото прегледах на бързо Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 You were disconnected from the server... Иначе ето ви едно "злобно" меле Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 то и мен ме има на тая снимка а някой знаели що нема сървър Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 то и мен ме има на тая снимка а някой знаели що нема сървър <{POST_SNAPBACK}> Как няма те има като бяхме един до друг..мисля :Р.Идея си нямам защо няма сърв.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREBNIA Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Значи в последните дни имаме проблем с едни нахални хорица, които незнайно защо се мислят за големите хакери, не са открили топлата вода, но те си мислят друго. Така, сървъра е вече пуснат, но не може да се ресва, за момента, надявам се, че до утре обед или вечер ще решим проблема с ресването. Другата седмица админите на сервер ще решат проблема изцяло със сайта, защото от него се получават тия проблеми. Извиняваме се за създаденото неудобство на всички и Ви благодарим на всички за търпението. Акаунти ще продължават да се прават, приятна игра, всичко се прави в името правилата и играта да е честна и равна за всички юзъри!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 И мен ме има на снимката йееее Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 И мен ме има на снимката йееее <{POST_SNAPBACK}> True бе мажим яко сички :Р най вече Вескича...20к дмг...uoUzI Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Когато се опитам да се логна в акаунта, ми дава Your account is invalid акаунта ми е botev1912 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Аз па съм 1 левъл....с мойто си айтъми...може би първият soul master 1 level... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 На мен май са ми делнали акаунта ако е така аз са отказвам да играя повече ще играя в BBH Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Аз па съм 1 левъл....с мойто си айтъми...може би първият soul master 1 level... <{POST_SNAPBACK}> И аз бях така - 1 ниво, но със показателите и предметите от преди. Само живота ми беше паднал. Но вече съм 60+ ниво и горе-долу е на преднотo си ниво (преди бях около 80 ниво), А, да, и имам 400+/** extra points. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 И аз бях така - 1 ниво, но със показателите и предметите от преди. Само живота ми беше паднал. Но вече съм 60+ ниво и горе-долу е на преднотo си ниво (преди бях около 80 ниво), А, да, и имам 400+/** extra points. <{POST_SNAPBACK}> Ми радвай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.