VeSo Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 аре ве майна аз искам но теб се те нама имам един въпрос KILLERICHO : тва май е бъг майна от два дни мачкам само за сърца и си харесах един сет но така и не ми падна "Sphinx Helm" нито +7 нито +11 и не ми казвайте че такъв ми бил касмета неможе от повече от триста сърца нито веднъж да не се появи <{POST_SNAPBACK}> Sphinx Helm пада аз имах такъф ти е късмета просто, нямах време да играя последните дни, но сега като се опитам да влезна и не бачка сървъра Някой в момента може ли да влезне в сърър-а ???? <{POST_SNAPBACK}> аз не От почти 2 дена номога да влезна, а и не само аз като гледам между другото, можеше ли да има хаос брадва + скил <{POST_SNAPBACK}> може да има Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 От почти 2 дена номога да влезна, а и не само аз като гледам между другото, можеше ли да има хаос брадва + скил <{POST_SNAPBACK}> може да ти стане от машината със скил или ако не ти стане купувай лайфчета (ония големите жълти кристали кадето струват 40 000 000 zen но в действителност струват по 6 000 000 май ) и ги слагаш на оръжие и ли на бронята или на крила и ти става скил ако имаш касмет де щом пада "Sphinx Helm" купувам такава каска за 4 блеса +2 сола много ми трябва но да е +11(за предпочитане) или +10 и да е със всичките опцици ника ми е ma6inata1 а и още купувам стаф но да е убав да же ако е ехселент ще е по добре за него вече ще се пазарим и аз не мога да влезна в сървара от 22:00 вчера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient_Evil Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 imam excelent Sphinx Helm whisp na Nosferatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 може да ти стане от машината със скил или ако не ти стане купувай лайфчета (ония големите жълти кристали кадето струват 40 000 000 zen но в действителност струват по 6 000 000 май ) и ги слагаш на оръжие и ли на бронята или на крила и ти става скил ако имаш касмет де щом пада "Sphinx Helm" купувам такава каска за 4 блеса +2 сола много ми трябва но да е +11(за предпочитане) или +10 и да е със всичките опцици ника ми е ma6inata1 а и още купувам стаф но да е убав да же ако е ехселент ще е по добре за него вече ще се пазарим и аз не мога да влезна в сървара от 22:00 вчера <{POST_SNAPBACK}> С лайфчетата се слага опшън, а скил няма начин да се сложи опрайха ли го тоя сървър най после? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoT|Demandred Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 иска ми се, ама просто съм ядосан. Защо профуках над 40мил и предмети за поне още толкова а накрая хаос брадва +3 с опшън Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient_Evil Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Kvo stana s toq syrvar...... nikoi ni6to ne kazva..... mn kofti taka ,samo da ne resnat.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 според мен сарвара го няма поради това сме неделя и времето по точно обстановката но ако е реснат аз много ще се разочаровам :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Не сървъра го няма, защото гигабит нямат 24/7 поддръжка. Пък и ситуацията в Пловдив още не е както трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Не сървъра го няма, защото гигабит нямат 24/7 поддръжка. Пък и ситуацията в Пловдив още не е както трябва <{POST_SNAPBACK}> Дано няма рес ... и да се оправи по-бързичко де Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Не сървъра го няма, защото гигабит нямат 24/7 поддръжка. Пък и ситуацията в Пловдив още не е както трябва <{POST_SNAPBACK}> Те изобщо имат ли подръжка един приятел са обади преди 6 месеца да му прекарат интернет на ггбит, още не са отишли Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 аа имат след като има напомняш от време на време то и аз така бях дал заявка някъде октомври 2004 и ми го прекараха към април абе варшат си работата ама сичко става бавничко важното че рано или късно я вършат :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Те изобщо имат ли подръжка един приятел са обади преди 6 месеца да му прекарат интернет на ггбит, още не са отишли <{POST_SNAPBACK}> На мен пък ми го прекараха веднага.За подръжката незнам ама ми все едно дали 6те реснат 6тото играя от два дена пък и да реснат то бързо се ка4ват левели(пък и ще е хубаво вси4ки да по4нем отна4ало).Доколкото до сървара мен ме дразни много тва че не по4ва вече !!! EDIT:За изаказалия се под мен-не е нужно след всяко мое мнение да се опитваш да ме затапваш с нещо!!! Кво толкова ти правя!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 На мен пък ми го прекараха веднага.За подръжката незнам ама ми все едно дали 6те реснат 6тото играя от два дена пък и да реснат то бързосе ка4ват левели(пък и ще е хубаво вси4ки да по4нем отна4ало).Доколкото до сървара мен ме дразни много тва че не по4ва вече !!! <{POST_SNAPBACK}> Да ве да ... много ще е хубаво да го реснат , нали след 2 дни някой като се регне на ново и той ще е почнал след другите и какво тогава ? Рес ??? ... Никога няма да може всички да са започнали едновременно , това , че ти си се регистрирал след другите не означава , че сървър-а трябва да се рестартира и всички , които толкова са си играли да правят як герой да трябва да започват от начало :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Не е зле да спрете с излишния спам. Както ви се каза сървъра най-рано ще бъде стартиран утре сутринта, ако няма усложнения. Пък и какво толкоз ревете вече? 24ч без една игра няма да ви доведе до нервна криза, предполагам Едит: MititU за 1 час си постнал 3 почти безсмислени съобщения. Стига де. Не е нужно винаги последното мнение в темата да е твоето Остави и другите да се изкажат Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 според мен ако го реснат се чуствам много прецакан дето я играя от 3 седмици пак тия дето са от месеци незнам :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas4o Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Не е зле да спрете с излишния спам. Както ви се каза сървъра най-рано ще бъде стартиран утре сутринта, ако няма усложнения. Пък и какво толкоз ревете вече? 24ч без една игра няма да ви доведе до нервна криза, предполагам Едит: MititU за 1 час си постнал 3 почти безсмислени съобщения. Стига де. Не е нужно винаги последното мнение в темата да е твоето Остави и другите да се изкажат <{POST_SNAPBACK}> Сигурно ли е това, че ще я пуснат утре сутринта. Дано да я пуснат още тая вечер. Сигурен ли си в това, което казваш или просто така си чул от някаде ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 И да го рес-нат и да не го все ми е тая ако има по-нова версия на играта направо нея да пускат ... а изглежда в Стамболийски няма нет или връзка към Пловдив ... пък и Килъра не е влизал от 4-ти Август. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Верно ве!Пък и 6том килъра не е влизал от няколко дена явно може би сериозно ба4ка върху играта!Абе незнам според мен сигурно я ъпдейтват!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 KILLERINCHO е на почивка в момента. Сървъра ще се оправи от един друг човек. Кога точно ще стане немога да ви кажа. Но до няколко дена мисля, че ще е наред вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREBNIA Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Има сервър вече, временно са спрени регистрацийте, моля който иска нов юзър, пращайте ПМ-и, благодаря ви за разбирането, и дано скоро всичко влезе в релси Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 То тъй кат гледам тоя сървър от "Никога вече лаг" стана на "Никога вече сървър". Айде стегнете се де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 То тъй кат гледам тоя сървър от "Никога вече лаг" стана на "Никога вече сървър". Айде стегнете се де... <{POST_SNAPBACK}> Server ima,net nqma.Dosta porazii stanaha s gramotevicite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Server ima,net nqma.Dosta porazii stanaha s gramotevicite. <{POST_SNAPBACK}> Я разяснете малко кога спира сървър-а и по каква причина , защото хич не мога да разбера ... иначе тези дни наистина малко в повече идват прекъсванията едит : Сега се оправи ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Ъ...Ае всеки от Guardian да си напише ника та да знам горе долу кои влизат в ек форума...Аз съм psiHopaT4o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 LadyDeath ама не влизам често Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.