star_net Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Браво на вас, бесите, колите, в газовите камери пращате. И с какво е по-различен тоя случай от всичките хиляди катастрофи, които стават всяка година? С убити и тежко ранени, не с натъртени и уплашени. Колко пияни,дрогирани, че и без книжки убиват случайни минувачи ? Насочете си на там злобата.Ако беше български дипломат блъснал примерно туркиня какво щяхте да кажете ? Мани я тая патка, кой я знае къде е гледала, той човека не е виновен. Ама щом е чужденец, че и либиец - на бесилот! <{POST_SNAPBACK}> gospodin deputat,neznam otkade si natrupal nad 2000 posta,da minem na po lek primer,ako tvoita kola bade blasnata ot mazen tziganin koito estestveno e bez zastrahovka i ti smeli voziloto naprimer za 6000 euro ili pove4e ,kakvo pravim,kazvam kakvo pravim za6toto darjavata ni6to nqma da napravi,i v tozi moment idva udovoletvorenieto ,zamenqm moita 6teta za edin qk perdah varhu mangoto i dano ima nqkoi naokolo za6toto 6te go prebiq.da ne govorim ako mi zgazi deteto,gazovata kamera 6te mu se stori kato kurort. abe ti da ne si tziganin? P.S. ako trqbva i v 10-ti vek 6te se varnem no tzigani i podobna svola4 nqmat mqsto v BG Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Няма какво да се връщаме, ние сме си там, заради такива неандерталци като теб Моята кола си има пълно каско и изобщо не ме интересува кой ще ме блъска, а детето си ще науча да си отваря очите на 16 като пресича, и то не заради цигани, турци, либийци и други , а заради тъпите български шофьори. Айде сега напъни си мозъчето и пак си помисли какво съм искал да кажа с постовете си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Няма какво да се връщаме, ние сме си там, заради такива неандерталци като теб Моята кола си има пълно каско и изобщо не ме интересува кой ще ме блъска, а детето си ще науча да си отваря очите на 16 като пресича, и то не заради цигани, турци, либийци и други , а заради тъпите български шофьори. Айде сега напъни си мозъчето и пак си помисли какво съм искал да кажа с постовете си. <{POST_SNAPBACK}> pi4 ti si bolen fanatik,ne mi otgovori na edin vapros i nqma nujda ,az si namerih otgovora.da si jiv i zdrav i dano ne ti se slu4i podobno ne6to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Добре де, какво ще спечелиш като го набиеш, убиеш или каквото ще го правиш ? Ще си върнеш колата ли ? Затова има правосъдие, което за съжаление при нас не работи както трябва. Но ако си упорит ще получиш възмездие. А като го пребиеш и "има някой", както каза веднага ще ти лепнат я хулиганство, я побой и то по бързата процедура. И единственото, което ще спечелиш от цялата работа е осрано свидетелство за съдимост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 gospodin deputat,neznam otkade si natrupal nad 2000 posta,da minem na po lek primer,ako tvoita kola bade blasnata ot mazen tziganin koito estestveno e bez zastrahovka i ti smeli voziloto naprimer za 6000 euro ili pove4e ,kakvo pravim,kazvam kakvo pravim za6toto darjavata ni6to nqma da napravi,i v tozi moment idva udovoletvorenieto ,zamenqm moita 6teta za edin qk perdah varhu mangoto i dano ima nqkoi naokolo za6toto 6te go prebiq.da ne govorim ako mi zgazi deteto,gazovata kamera 6te mu se stori kato kurort.abe ti da ne si tziganin? P.S. ako trqbva i v 10-ti vek 6te se varnem no tzigani i podobna svola4 nqmat mqsto v BG <{POST_SNAPBACK}> Нека минем на друг лек пример.Случайно ти блъскаш мазния цигънин,нямаш застраховка и неговата кола е по-хубава.И какво правим?А представи си че ти блъснеш неговото дете....Като си расист,поне недей да изкривяваш нещата както на теб ти е удобно с примери,които напълно препокриват и двете страни на спора! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Специални отряди,бесилки и убииства...Тва да не ти е САЩ и Ирак в едно...тука хорицата ги е страх да се пребират сами вкъщи посред нощ пък те ми мислят някви революции.Държавата ни е такова деридже че по зле от тва просто не може...а после искали да задържат младите хора тук...е как ще стане тая работа при всичкото това насилие,извращения и то голяма част от малолетни деца...Това с тази катастрофа е един наистина ужасен случай,но просто няма ние какво да направим понеже всичко вече е решено...цялата ни работа е такава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 ako tvoita kola bade blasnata ot mazen tziganin koito estestveno e bez zastrahovka i ti smeli voziloto naprimer za 6000 euro ili pove4e ,kakvo pravim,kazvam kakvo pravim za6toto darjavata ni6to nqma da napravi <{POST_SNAPBACK}> Веднага ти казвам какво правим - съдим те за дискриминация, защото си засякъл пътя на циганина Ако трябва да съм сериозен - колкото и да ненавиждам мургавите, мнения като твоето ме отвращават супер много. Както и да е. По темата: добре че момичето е живо и се е оттървало само с охлузвания. Пича не само че е отказал кръвния тест, но има и хора, които твърдят, че опитвайки се да му попречат да избяга, са надушили миризма на трева в колата му. Не ми пука че е либиец. Дразни ме това, че се крие зад ш*бания имунитет. Дразни ме арогантното поведение което той и колегите на баща му са имали към полицаите(поне според пресата). ОК, едно е да имаш имунитет и да си натискаш парцалите като си виновен, съвсем друго е да крещиш че ще уволняваш хора и да им записваш номерата на колите. Ей това ме дразни в цялата случка. Другото за което се сетих сега е че "приятели на пострадалата" са се опитвали да се саморазправят с виновника, което е тъпо и при едно евентуално дело, може донякъде и да е в полза на либиеца. ПП:карамане айде по леко с шокиращите заглавия де Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Лелеее, Стефане, аз те мислех за разбран човек, а пък ти си бил фанатик, маа му стара! Брех, в грешка съм бил значи в мнението си Оттук насетнехне ща да те зам, че току-виж се окаже прилепчиво и взема и аз да се фанатизирам. star-net , върни се в праисторически времена при презумпцията за виновност и членовредителните наказания, твоя си работа. Но мен там не ме връщай, защото не ми е там мястото. Как пък едно разумно аргументче не каза, мама му стара, как пък не се постара да прочетеш какво се опитват да ти кажат ... Ама така е , когато доминира първата сигнална система ! С какво е по-лош или по-добър тоя разглезен пикльо от разглезения пикльо на някой нашенски "бизнесмен", от сина на Филип Боков, дето го съдиха за изнасилване, от всичките тия мутри с джипове колкото среден танк, дето карат все едно са сами на пътя, от Кирил Маричков, дето преди няколко години кьор-кютук пиян уби една жена по пътя Асеновград-Пловдив и после му смениха кръвната проба и го отърваха ? А ???? С какво? Хукваш да го бесиш , защото е "либийско копеле". Е, щом имаш такова специално отношение, бъди готов да приемеш специално отношение и към себе си, когато тълпа пийнали румънци (примерно), ти хвърлят един бой, защото си "гаден българин", а те са бесни на българите, че правят конкурентна атомна централа, че качамакът е по-вкусен от мамалигата, или че "гадна българка" на име Айше е обзавела някого от тях с трипер на Дунав Мост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Дразни ме това, че се крие зад ш*бания имунитет. <{POST_SNAPBACK}> Има имунитет - ползва го. Полага му се и точка. И ти да имаш имунитет, и ти ще го ползваш. Много праволинейно гледате на нещата. Опитайте друга гледна точка, за да видите, че нещата на света не се делят на черно и бяло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.