dorina Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Здравейте, искам да попитам дали някой днес е имал някакви проблеми с интернета, защото аз сутринта имах нет, но към 12 часа спря и нямаше до 3 следобед (като модема си работеше нормално през цялото време- вс мисъл всички лампички си светеха както когато има нет) . Обадих се на Евроком, но оттам не ми казаха за някакъв проблем при тях или профилактика. След това рестартирах компа и после дойде нета, за около час някъде и пак спря преди малко- този път директно рестартирах пак компа и нета пак дойде...това може ли да е случайно съвапдение или нещо проблема ми идва от компютъра ? Затова реших да пусна тема да видя дали някой случайно е имал такъв пробелм или поне дали имате идея от какво може да произлиза това... Живея в Кючук Париж между дургото само да уточня ! Благодаря предварително ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Да да..продължавайда пускаш теми всеки път когато имаш проблем с интернета.Имаш късмет, че не си на Визио, понеже тогава имаше да пускаш по 2-3 такива теми на ден. http://www.evrocom.info/invision/index.php...topic=30355&hl= http://www.evrocom.info/invision/index.php...topic=25829&hl= http://www.evrocom.info/invision/index.php...topic=18850&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorina Posted July 19, 2005 Author Share Posted July 19, 2005 Има някакъв проблем ли или какво...не казвам, че Евроком са ми виновни, просто питам, защото днес имаше странно съчетание с това, че интернета идваше след като рестартирах, както вече казах, което ме наведе на мисълта, че е възможно да е нещо от компютъра, както ми каза служителя на телфона от Евроком... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 dorina, в статистиките не виждам някакви проблеми, което значи, че е изолиран случай. Съпорта предполагам е проверил нивото на сигнала, но все пак ако това продължава ще е добре да се обадиш пак на съпорта да им потвърдиш, че проблемът продължава и да видят дали има причина да правят екип да провери. Все пак изключи си модема за около 3 минути (от контакта) и виж след това дали ще се стабилизира връзката. Става дума за пълно изчезване на връзката, нали? Няма български, външен и дори връзка до тук? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorina Posted July 19, 2005 Author Share Posted July 19, 2005 Да, за пълно изчезване на връзката - значи от съпорта ми дадоха един адрес на който да проверя сигнала, но не иска да зареди адреса незнам защо, дори сега като имам интернет пак не може да го зареди. Иначе ще направя това, което казваш с рестарт на модема, аз го рестартирах и него 2 пъти докато нямаше нет, но за около 15 секунди, от което не се оправи, но за повече не съм, така, че благодрая за съвета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Нет-а от сутринта е за 10 минути има 10 няма...някой друг да има проблеми днес ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Да отврат, от сутринта само спира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Аз IRC не можех да си пусна..нито тук можех да влизам..Никакъв го няма нета, а лошото е когато клиентите ти се качват на главата..дано се пооправи вече, че от 8 часа до сега при мен спря около 3 пъти или 4... А не си държа записани IP-тата на флиртчета и десетки други сайтове ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Обаждах се на съпорта и ми каза пича, че имат проблеми от снощи в сървърното помещение. Каза, че е глобален проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 А каза ли, кога ще го оправят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Обаждах се на съпорта и ми каза пича, че имат проблеми от снощи в сървърното помещение. Каза, че е глобален проблема. значи няма смисъл и аз да се обаждам дано го оправят скоро, че само прекъсва. аз 1 ден ще имам да се поровя в интернет и то няма да има.. най-лошото е че google е долу Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Нет-а от сутринта е за 10 минути има 10 няма...някой друг да има проблеми днес ? <{POST_SNAPBACK}> Същият съм и аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 На мен ми е така от снощи,тъкмо сега ми го пуснаха пак нета ама гледам цяла сутрин си е играло на тука има тука нема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.