Jump to content
BulForum.com

Продавам 2 GSM-a

Recommended Posts

SonyEricsson-a е на 10 месеца, в отлично състояние. Само капачето на порта за зареждане и handsfree-то малко се е издуло от много отваряне и затваряне ;). С БГ меню, купуван от М-тел, но не е кодиран. Комплект - кутия, ръководство на БГ, оригинални зарядно и stereo handsfree и диск със софтуер. Подарък от мен - още едно handsfree - mono.

Motorola-та е на 8 или 9 месеца (на баща ми е и затова не знам точно на колко е) в наистина перфектно състояние. С БГ меню, купувана от Germanos. Комплект - кутия, оригинални зарядно, stereo handsfree и кабел за връзка с PC и диск със софтуер.

Цена - по 260 лева на парче

EDIT: И двата апарата са с една година гаранция от купуването

Ето и дългоочакваните снимки:

S3000011.JPG

S3000012.JPG

Ми пич.Аз съм заинтересован от SonyEricson-a.Ще говоря с наще и може да ти ги взема.Дай pic и малко повече инфо.И най-важното:цената подлежи ли на договаряне.

Снимки ще постна в близките няколко дена и на двата GSM-a, щото апарате сега не е в мен. Цената в какъв смисъл дали подлежи на договаряне? Ти колко даваш? По принцип смятам че тази цена е разумна и по-малко ще е вече прекалено ;)

Снимки ще постна в близките няколко дена и на двата GSM-a, щото апарате сега не е в мен. Цената в какъв смисъл дали подлежи на договаряне? Ти колко даваш? По принцип смятам че тази цена е разумна и по-малко ще е вече прекалено ;)

Ми де да знам.Ти навит ли си на Nokia3200+100лева ;) .Ако искаш пари кажи може да си продам телефона ама то е едно и също.Колко държи батерията :confused .И тфа капаче много ли е издуто,има ли дефекти по телефона,одраскан ли е,колко пъти е изпускан и така нататък.Айде дай pic и днеска ще се реши дали да го зема или не.

Ще се опитам да постна снимка днес. Иначе капачето не е много издуто - около 4мм по-надоу слиза ;). Изпускан е 1-2 пъти, но на балатум и е без видими последици за него. Дефекти до сега не ми е давал никакви. Нокиата не ми трябва :) Искам да си взимам по-добър от моя телефон, по възможност smartphone...

• 5 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...