ACHE Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 SonyEricsson-a е на 10 месеца, в отлично състояние. Само капачето на порта за зареждане и handsfree-то малко се е издуло от много отваряне и затваряне . С БГ меню, купуван от М-тел, но не е кодиран. Комплект - кутия, ръководство на БГ, оригинални зарядно и stereo handsfree и диск със софтуер. Подарък от мен - още едно handsfree - mono. Motorola-та е на 8 или 9 месеца (на баща ми е и затова не знам точно на колко е) в наистина перфектно състояние. С БГ меню, купувана от Germanos. Комплект - кутия, оригинални зарядно, stereo handsfree и кабел за връзка с PC и диск със софтуер. Цена - по 260 лева на парче EDIT: И двата апарата са с една година гаранция от купуването Ето и дългоочакваните снимки: Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Ми пич.Аз съм заинтересован от SonyEricson-a.Ще говоря с наще и може да ти ги взема.Дай pic и малко повече инфо.И най-важното:цената подлежи ли на договаряне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted July 19, 2005 Author Share Posted July 19, 2005 Снимки ще постна в близките няколко дена и на двата GSM-a, щото апарате сега не е в мен. Цената в какъв смисъл дали подлежи на договаряне? Ти колко даваш? По принцип смятам че тази цена е разумна и по-малко ще е вече прекалено Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Снимки ще постна в близките няколко дена и на двата GSM-a, щото апарате сега не е в мен. Цената в какъв смисъл дали подлежи на договаряне? Ти колко даваш? По принцип смятам че тази цена е разумна и по-малко ще е вече прекалено <{POST_SNAPBACK}> Ми де да знам.Ти навит ли си на Nokia3200+100лева .Ако искаш пари кажи може да си продам телефона ама то е едно и също.Колко държи батерията .И тфа капаче много ли е издуто,има ли дефекти по телефона,одраскан ли е,колко пъти е изпускан и така нататък.Айде дай pic и днеска ще се реши дали да го зема или не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted July 20, 2005 Author Share Posted July 20, 2005 Ще се опитам да постна снимка днес. Иначе капачето не е много издуто - около 4мм по-надоу слиза . Изпускан е 1-2 пъти, но на балатум и е без видими последици за него. Дефекти до сега не ми е давал никакви. Нокиата не ми трябва Искам да си взимам по-добър от моя телефон, по възможност smartphone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarandaliev Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 запази ми СЕ-то за ден някъде. ще ти се обадя,както се разбрахме на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted July 21, 2005 Author Share Posted July 21, 2005 Качих снимките за които помолихте Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted August 20, 2005 Author Share Posted August 20, 2005 Motorolata замина. Остава к700. Нова цена 250 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Motorolata замина. Остава к700. Нова цена 250 лева <{POST_SNAPBACK}> pusnal sam ti pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.