earache Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Гледах филма "Операция Шменти Капели" горещо ви го препоръчвам. И аз неска го гледах, много е як. Много смях и горчивина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Излезе наскоро един филм по тракерите, ама нещо го изпуснах. Имаше някакво женско име вътре с Л (Лола, Лила...?!). Можете ли да се сетите как се казваше, а и също ако някой от вас го е гледал, ще се радвам да сподели впечатления. Мерси предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Казва се "Лора от сутрин до вечер", за това дали е хубав - не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Много приятно изненадан останах от него,напук на множеството негативни оценки и коментари,които се изсипаха по негов адрес.Определено си заслужава гледането ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 Много приятно филмче, гледайте го Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 Гледа ми се приятна българска комедийка от тези, които вървят в момента в рамките на Филипополските нощи. Чудех се между: "Корпус за бързо реагиране", "Операция Шменти-капели", "Миграцията на паламуда". Трейлърчета някакви изгледах, резюметата прочетох, но нещо не мога да реша още. Гледал ли ги е някой от четящите тук и харесали ли са му/й? И за "Кецове" се чудех, но виждам, че Снежко вече го е похвалила по-горе. На него му се кумя, само защото са го сложили в понеделник от 23:30. Идеално време, но за хора без работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niki1496 Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Много ми хареса "Кит"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Приятно забавно филмче, което ако беше с по-голям бюджет можеше да бъде направо супер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevito79 Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 вече и онлайн - link Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 24, 2012 Share Posted August 24, 2012 вече и онлайн - link Прекрасно, благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Събудих се с мисълта,че ми се гледа български филм...и и то смешен при това. мисля да започна с : Оркестър без име. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 28, 2012 Share Posted September 28, 2012 Love.net го гледах по телевизията и общо взето беше това, което очаквах. Има потенциал, но няма опит и средства. Дано това се оправи с времето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaho47 Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Имам филмът "По дирята на безследно изчезналите" (телевизионния вариант). Може ли някой да го качи в bt.wrzru.com? Пишете на имейл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Имам филмът "По дирята на безследно изчезналите" (телевизионния вариант). Може ли някой да го качи в bt.wrzru.com? Пишете на имейл. Пиши на pobeda1, той качва всички български филми там. Дори заради неговата дейност отворихме нов подраздел в P2P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.