The_DeViL_F Posted July 20, 2005 Author Share Posted July 20, 2005 jozo said: И двете са супер смотани така че избираш ези тура и където дойде!! <{POST_SNAPBACK}> TETA ruleZz Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted July 20, 2005 Author Share Posted July 20, 2005 не смятам да чакам трето класиране .. от второто и се записвам в Данов.. За сега то ми допадна най-много.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 аз уча информатика и инф технологии в Симеона и да ти кажа не е никак лесно ако тва търсиш иначе е супер як предмед Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 The_DeViL_F said: не смятам да чакам трето класиране .. от второто и се записвам в Данов.. За сега то ми допадна най-много.. <{POST_SNAPBACK}> Ами дано ти хареса . Успех в новото училище . Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted July 21, 2005 Author Share Posted July 21, 2005 vas90 said: Ами дано ти хареса . Успех в новото училище . <{POST_SNAPBACK}> мерси, нужен ще ми е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 The_DeViL_F said: TETA ruleZz <{POST_SNAPBACK}> Много ясно Турбо ТЕТАаааааааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 The_DeViL_F said: не смятам да чакам трето класиране .. от второто и се записвам в Данов.. За сега то ми допадна най-много.. <{POST_SNAPBACK}> Слушаи кво бе пич по-добре да си останеш ся в старото си даскало и от 8-ми клас да си напънеш малко за*ника и давлезеш в някои техникум(ПГЕЕ,ПГМТ).Е все пак ти си решаваш така, че ако искаш да отидеш ся в Данов УСПЕХ. YO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 The_DeViL_F said: не смятам да чакам трето класиране .. от второто и се записвам в Данов.. За сега то ми допадна най-много.. <{POST_SNAPBACK}> Еми щом така си решил и си се записал ... dakela1 said: Слушаи кво бе пич по-добре да си останеш ся в старото си даскало и от 8-ми клас да си напънеш малко за*ника и давлезеш в някои техникум(ПГЕЕ,ПГМТ).Е все пак ти си решаваш така, че ако искаш да отидеш ся в Данов УСПЕХ. YO <{POST_SNAPBACK}> Чети малко ! Виж какво е написал човека, че се е записал . Това означава , че няма оставане в 8-ми клас ... => няма смисъл от SPAM @jozo, a твоя пост е много смислен , а !?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 dakela1 said: Слушаи кво бе пич по-добре да си останеш ся в старото си даскало и от 8-ми клас да си напънеш малко за*ника и давлезеш в някои техникум(ПГЕЕ,ПГМТ).Е все пак ти си решаваш така, че ако искаш да отидеш ся в Данов УСПЕХ. YO <{POST_SNAPBACK}> 1.Тва F след ника значи че това е момиче ако незнаеш да ти кажа. 2.Ако си прочел хубаво темата а явно не си е прочел аз много ясно написах че момичето сега е завършило 8-ми клас а ти и даваш съвети се едно е ся била 7-ми клас!!Чети преди да пишеш!! dunata said: Еми щом така си решил и си се записал ...Чети малко ! Виж какво е написал човека, че се е записал . Това означава , че няма оставане в 8-ми клас ... => няма смисъл от SPAM <{POST_SNAPBACK}> И ти като даваш съвети да чете чети и ти по същия начин където съм написал че момичето кандидатсва след 8-ми клас!!Сега ти спамиш!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.