The_DeViL_F Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 И в двете 100% влизам сега на 2-рото класиране, но се колебая в кое да се запиша . В Хр. Данов паралелките са Туризъм и соп. мениджмънт, а в Константин Кирил Философ инф. технол. И двете училища ми харесват.. сега сам 50 на 50 и незнам каде да се запиша.. Кажете вашето мнение.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Това... Същия св Константин Кирил Философ ли е... Бившето "Васил Коларов"?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted July 18, 2005 Author Share Posted July 18, 2005 Да Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Щом не са те приели в Английската, Руската или МГ-то - ходи на майната си :Р (бъзикам се) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 СОУ "Хр.Г. Данов" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 и двете са бая калпави да ти кажа,но по-добре запиши това с компютрите.Или най-добре изчакай трето класиране,ако има такова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 и двете са бая калпави да ти кажа,но по-добре запиши това с компютрите.Или най-добре изчакай трето класиране,ако има такова. <{POST_SNAPBACK}> Има , обаче мястото вече не е сигурно ... тоест , ако не те изберат на 3то класиране някой може да е взел мястото ти в другите училища и да хванеш метлата ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 И двете са супер смотани така че избираш ези тура и където дойде!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Дори не съм ги чувал тея училища , трябваше през годината да се напънеш малко и да си научиш за да те приемат в по елитно училище(ЕГ , ФЕГ , Иконома , ЕГ Иван Вазов,ОМГ) , въпреки че не ти препоръчвам ОМГ , или ЕГ , щото ша та скъсат от учене там...Според мене оптималните училища по отношение елит/учене/айляк са ФЕГ , Иконома и ЕГ Иван Вазов. И все пак изчакай трето класиране , тази година са много малко кандидастващите , а и половината са скъсани на изпита по математика, може да ти се отвори по яко училище....Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 и в двете съм учил,и двете не са нещо особено...Във Васила информатиката не е на ниво,по-цял час Q2 цъкаме с групата(понеже класа е разделен на 2).+тва ся сте подготваци и ще имате 281371280731 часа английски на ден и се слагат някфи прости даскали(студентки)дето незнаят що е да си учител,едва минах в 8 клас по английски(като ни шибнаха точно такава даскалка).Но сега значително се подобриха нещата с даскалите като мина 9 клас,но за мен остана 1 дразнещ момент,че часовете в понеделник,четвъртък и петък са по 45 минути.За Данов не мога да говора учил съм до 7 клас,когато бях там не беше лошо,нямах оплаквания от даскалите,но няма специалност Информатика.Така,че сам избери. ЕДИТ:Null vote от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Според мен по-добрия вариант е Данов, защото в К.К. Философ няма да те научат на инофрматика и само ще си изгубиш времето. За разлика от Данов където имаш по-големи шансове да научиш нещо Все пак аз съм учил 7 години в Данов, а сега уча в Руската без да ходя на допълнителна подготовка за изпитите Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Абе засега се насочи към това, което по ти харесва като специалност а следващата година се пробвай пак за Иконома! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 uchil sum v Filosofa...gola voda... zatova...begai v Danov... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Според мен изчакай 3-то класиране. Макар че някой може да ти вземе мястото (3-тото не е сигурно и мястото не се пази) пробвай в някакво друго по-елитно училище. Едва ли ще има някой , който да иска да влезе в някое от тези училища . А ако не искаш 3-то класиране - Данов Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Тия и двете са супер зле, изчакай трето, пък след това ако няма къде да отидеш - Седмочисленици в тракия, или пък Вапцаров Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Тия и двете са супер зле, изчакай трето, пък след това ако няма къде да отидеш - Седмочисленици в тракия, или пък Вапцаров <{POST_SNAPBACK}> Мда. Освен това можеш да останеш в 8-ми клас в досегашното си училище (ако може де ) и след 8-ми клас да кандидатстваш в Търговската или в някой техникум ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 И двете не струват Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Дори не съм ги чувал тея училища , трябваше през годината да се напънеш малко и да си научиш за да те приемат в по елитно училище(ЕГ , ФЕГ , Иконома , ЕГ Иван Вазов,ОМГ) , въпреки че не ти препоръчвам ОМГ , или ЕГ , щото ша та скъсат от учене там...Според мене оптималните училища по отношение елит/учене/айляк са ФЕГ , Иконома и ЕГ Иван Вазов.И все пак изчакай трето класиране , тази година са много малко кандидастващите , а и половината са скъсани на изпита по математика, може да ти се отвори по яко училище....Успех <{POST_SNAPBACK}> Какво разбираш под комбнацията елит/учене/айляк, защото учене и айляк не се връзват много едно с друго. Аз тъкмо завършик МГ-то и мога да ти кажа, че късане на гъзове не съм виждал. От моя клас има хора дет без въобще да са се напъвали имат повече от 5 в дипломата за средно образование. Най-зле е един с 4 и 90 и нещо дет също рядко са вясваше в часове. Верно има и часове дет са много гадни но зависи и от учителя. А ако имаш сериозни проблеми ставаш малко "спонсор" и директора оправя всичко. Кофтито е че въведоха униформи, ма аз тогава бях 11 клас и само дет седи в шкафа. Дадох 90 лв на вятъра. Иначе зайците бая ги носят. Харесва ли им незнам. Уж било задължително ма никой не ти прави проблем. Така че за мен тва е училището. Доста готини даскали, някой смотани и 5 много яки години от моя живот Иначе по темата - К.К. Философ е в моя квартал, но нищо незнам за него. Както и за другото. Що не изчакаш за нещо по-хубаво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Дори не съм ги чувал тея училища , трябваше през годината да се напънеш малко и да си научиш за да те приемат в по елитно училище(ЕГ , ФЕГ , Иконома , ЕГ Иван Вазов,ОМГ) , въпреки че не ти препоръчвам ОМГ , или ЕГ , щото ша та скъсат от учене там...Според мене оптималните училища по отношение елит/учене/айляк са ФЕГ , Иконома и ЕГ Иван Вазов.И все пак изчакай трето класиране , тази година са много малко кандидастващите , а и половината са скъсани на изпита по математика, може да ти се отвори по яко училище....Успех <{POST_SNAPBACK}> ЕГ = езикова гимназия => не може да има училище , което да се казва само "ЕГ". Ако говориш за Английската , тя се казва ЕГ "Пловдив" Освен това - как така хем айляк , хем учене. Според мен айляга (както ти казваш) не трябва да бъде с ученето. Това са антоними Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Мда. Освен това можеш да останеш в 8-ми клас в досегашното си училище (ако може де ) и след 8-ми клас да кандидатстваш в Търговската или в някой техникум ... <{POST_SNAPBACK}> Ми този вариант отпада,защото тя кандидатсва сега след 8-ми клас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Е па точно след 8-ми клас има техникуми ако ни знаеш просто тогава не се учи език както ти си учил толкоз ... иначе Данов е по-добре от онова па и ми е на 3 мин Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Според мен избери Данов...по ''елитно'' е Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Според мен айляга (както ти казваш) не трябва да бъде с ученето. Това са аноними <{POST_SNAPBACK}> антоними е думата.или може би анонимни Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 антоними е думата.или може би анонимни <{POST_SNAPBACK}> Упс. Да де , изпуснах "т"-то ... Сега у нас дойде един мой приятел, който са го приели миналата година в Данов, и каза , че там не било добре, така че ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 ако не те изберат на 3то класиране някой може да е <{POST_SNAPBACK}> Според мен изчакай 3-то класиране. <{POST_SNAPBACK}> Трето класиране едва ли ще има изобщо ........ аз сия на второ гледам , че има няма 40 човека ...... сички са се записали още от първо и ......... на второ класиране сичко е същото в смисъл няма промяна .... на първо бях в ЕГ ''Иван Вазов'' с Испански и на второ и да ви се похваля даже неска вече се записах в Ег ''Иван Вазов'' айде да ми е честито Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.