mi6o_ Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Tursq da kupq organaizer do 25 leva.Nqmam predpo4itaniq kum marka.O4akwam predlojeniqta wi,suputstvani i ot cena i site na proizvoditelq ako moje Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 az imam edin! canon! ama vudvi sus disk za po4isvane na cd-ta! ako si navit pi6i da se razberem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Имам един, който не ползвам: MBO DB 1280. В нета успях да открия една доста мътна картинка, на всичкото отгоре с описание на немски: http://www.dooyoo.de/organizer-pdas/mbo-db...tenbank/635869/ Почти не съм го ползвал, но няма перфектен външен вид, понеже го купих от Айвън-7. Вътре (под капака) си е ОК. Тогава струваше 16 лв, ако това има значение. Ако проявиш интерес, съм готов на бартер за онова зарядно, което продаваш (ако не е продадено вече, де). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelimsm Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Tursq da kupq organaizer do 25 leva.Nqmam predpo4itaniq kum marka.O4akwam predlojeniqta wi,suputstvani i ot cena i site na proizvoditelq ako moje <{POST_SNAPBACK}> mbo 512kB pamet Germany 15 lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.