azsum Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 azsum защо мислиш че не може да се печели от покер примерно и да се живее ? ти поне си в ония форум и си виждал някой хора какви суми са печелили... един приятел изкарва доста пари само с игра Чисто статистически, е много трудно да печелиш от хазарт. Още повече когато покер руума прибира от 3 до .. 5 % от всяка ръка. Сам знаеш, че това не е шах и колкото и да си добър за една две ръце може да изгубиш сепечеленото за цяла седмица ( Bad Beat ). Може да си на + от покер ( изобщо от какъвто и да е хазарт ), но не и да храниш семейство и да разчиташ на този доход. За тези които печелят големите суми ( турнири от по няколкостотин души ) - ми това е равносилно да спечелиш суперджакопта в ЕФ. И там аналогично на покера трябват някакви умения за познаването на срещите, но колкото и добър да си, нищо не може да ти гарантира печалба веднъж на три месеца примерно за да се храниш от това. На реалните маси с големи залози - да може да спечелиш четирицифрена сума в зелено, но също така може и да я загубиш. Няколко поредни Badbeat могат да нулират банката ти - а тогава накъде ? В сайта за съжаление хората постват само успехите си, но ако обърнеш внимание в една тема имаше изказване от рода "Slain, значи по въпроса от колко време играя съм писал във тази същата тема доста подробно - виж отговор номер 4. Реших да напиша и по колко часа играя щото тва е много важно - покера не е чисто игра на случайността както рулетката, а изисква придобиването на известни умения и следователно колкото повече време отделяш в игра толкова по добър ставаш. Аз не играя отдавна, но периодите през които съм играл направо съм прекалявал Сега относно победите в турнири, които ми се случиха напоследък... Първо искам да отбележа, че както се досещате има много турнири, в които завършвам като пич на 389 място например - е тях не ги поствам тук Така че не всичко е цветя и рози - въпреки, че разбира се баланса ми от покер в момента е положителен. " Едно е да изкарваш доста пари, съвсем друго е да са ти основен доход. И аз познавам много хора припечелващи от залагания, но кой държи кафене, кой магазин, трети отдава наеми на центъра ... и т.н. знейки, че сполети ли го лош късмет другата седмица ще си вземе наемите ( печалбата , заплатата ) и ще е отново в играта Slain запитвал ли си се защо човекът от подписа ти, гледа във всяка покер стая да е affilates, и държи всички регистрации да минават през сайта му ? Къде къде по-лесно е да си играе всяка вечер по масите да си печели по няколкостотин $ на вечер и да не се занимава на оябснява на Ламер Ламеров от къде да се регистрира и как да хвърля КК при А на флопа ? Сега помисли 10 покер стаи, по 300 човека във всяка 30 да депозират веднъж в месеца от 10 до 200$ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 хорато които се издържат специално от покера са ПРО аз съм много далече от това това за affilates го знам много добре ама не може да отречеш труда на човека нали ? че организира доста фриироли само за нас и чрез него можем да играем в покер стаи в които инъче няма никакъв шанс да пуснат българи не е лесно да се печели от каквото и да е било...ако беше лесно всеки щеше да го прави но на мен лично ми е приятно като играя покер за това вече имам и за цел да печеля повече. А за това което казваш че можеш да загубиш с 1-2 ръце това което си спечелил през седмицата е вярно... на мен ми се случи това но в малко повече ръце.Аз все още съм аматьорче но имам напредък.Ако наистина искаш да печелиш от хазарт трябва да имаш дисциплина.Който няма и не може да се контролира... просот хазарта не е за него Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 хорато които се издържат специално от покера са ПРО аз съм много далече от това това за affilates го знам много добре ама не може да отречеш труда на човека нали ? че организира доста фриироли само за нас и чрез него можем да играем в покер стаи в които инъче няма никакъв шанс да пуснат българи не е лесно да се печели от каквото и да е било...ако беше лесно всеки щеше да го прави но на мен лично ми е приятно като играя покер за това вече имам и за цел да печеля повече. А за това което казваш че можеш да загубиш с 1-2 ръце това което си спечелил през седмицата е вярно... на мен ми се случи това но в малко повече ръце.Аз все още съм аматьорче но имам напредък.Ако наистина искаш да печелиш от хазарт трябва да имаш дисциплина.Който няма и не може да се контролира... просот хазарта не е за него Едно е да печелиш, коренно различно нещо е да се издържаш. Ако става дума и аз съм на + от покера, но няма да тръгна да разчитам на това да ме храни. Сам знаеш, че и най-добрите в тази игра не са застраховани от загуби. Колкото до Стамен - изключително неприятно ми стана когато подтиква хора които вчера са научили правилата, да депозират ( и то солидни суми под претекст да вземат по-голям първоначален бонус ) само и само да си прибере комисионната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 aйде няма да коментираме повече сайта аз вчера съм изкарал 35$ :Р кефи ме да играя и си играя :Р а за 2 дни изкарах около 60$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.