Jump to content
BulForum.com

26,червено

LPFC

Recommended Posts

azsum защо мислиш че не може да се печели от покер примерно и да се живее ? :) ти поне си в ония форум и си виждал някой хора какви суми са печелили... един приятел изкарва доста пари само с игра ;)

Чисто статистически, е много трудно да печелиш от хазарт. Още повече когато покер руума прибира от 3 до .. 5 % от всяка ръка. Сам знаеш, че това не е шах и колкото и да си добър за една две ръце може да изгубиш сепечеленото за цяла седмица ( Bad Beat ). Може да си на + от покер ( изобщо от какъвто и да е хазарт ), но не и да храниш семейство и да разчиташ на този доход.

За тези които печелят големите суми ( турнири от по няколкостотин души ) - ми това е равносилно да спечелиш суперджакопта в ЕФ. И там аналогично на покера трябват някакви умения за познаването на срещите, но колкото и добър да си, нищо не може да ти гарантира печалба веднъж на три месеца примерно за да се храниш от това.

На реалните маси с големи залози - да може да спечелиш четирицифрена сума в зелено, но също така може и да я загубиш. Няколко поредни Badbeat могат да нулират банката ти - а тогава накъде ?

В сайта за съжаление хората постват само успехите си, но ако обърнеш внимание в една тема имаше изказване от рода "Slain, значи по въпроса от колко време играя съм писал във тази същата тема доста подробно - виж отговор номер 4. Реших да напиша и по колко часа играя щото тва е много важно - покера не е чисто игра на случайността както рулетката, а изисква придобиването на известни умения и следователно колкото повече време отделяш в игра толкова по добър ставаш. Аз не играя отдавна, но периодите през които съм играл направо съм прекалявал

Сега относно победите в турнири, които ми се случиха напоследък... Първо искам да отбележа, че както се досещате има много турнири, в които завършвам като пич на 389 място например - е тях не ги поствам тук Така че не всичко е цветя и рози - въпреки, че разбира се баланса ми от покер в момента е положителен. "

Едно е да изкарваш доста пари, съвсем друго е да са ти основен доход. И аз познавам много хора припечелващи от залагания, но кой държи кафене, кой магазин, трети отдава наеми на центъра ... и т.н. знейки, че сполети ли го лош късмет другата седмица ще си вземе наемите ( печалбата , заплатата ) и ще е отново в играта :D

Slain запитвал ли си се защо човекът от подписа ти, гледа във всяка покер стая да е affilates, и държи всички регистрации да минават през сайта му ? Къде къде по-лесно е да си играе всяка вечер по масите да си печели по няколкостотин $ на вечер и да не се занимава на оябснява на Ламер Ламеров от къде да се регистрира и как да хвърля КК при А на флопа ?

Сега помисли 10 покер стаи, по 300 човека във всяка 30 да депозират веднъж в месеца от 10 до 200$ ?

хорато които се издържат специално от покера са ПРО :) аз съм много далече от това :) това за affilates го знам много добре ама не може да отречеш труда на човека нали ? че организира доста фриироли само за нас и чрез него можем да играем в покер стаи в които инъче няма никакъв шанс да пуснат българи ;)

не е лесно да се печели от каквото и да е било...ако беше лесно всеки щеше да го прави ;) но на мен лично ми е приятно като играя покер за това вече имам и за цел да печеля повече.

А за това което казваш че можеш да загубиш с 1-2 ръце това което си спечелил през седмицата е вярно... на мен ми се случи това но в малко повече ръце.Аз все още съм аматьорче но имам напредък.Ако наистина искаш да печелиш от хазарт трябва да имаш дисциплина.Който няма и не може да се контролира... просот хазарта не е за него ;)

хорато които се издържат специално от покера са ПРО :) аз съм много далече от това :) това за affilates го знам много добре ама не може да отречеш труда на човека нали ? че организира доста фриироли само за нас и чрез него можем да играем в покер стаи в които инъче няма никакъв шанс да пуснат българи ;)

не е лесно да се печели от каквото и да е било...ако беше лесно всеки щеше да го прави ;) но на мен лично ми е приятно като играя покер за това вече имам и за цел да печеля повече.

А за това което казваш че можеш да загубиш с 1-2 ръце това което си спечелил през седмицата е вярно... на мен ми се случи това но в малко повече ръце.Аз все още съм аматьорче но имам напредък.Ако наистина искаш да печелиш от хазарт трябва да имаш дисциплина.Който няма и не може да се контролира... просот хазарта не е за него ;)

Едно е да печелиш, коренно различно нещо е да се издържаш. Ако става дума и аз съм на + от покера, но няма да тръгна да разчитам на това да ме храни.

Сам знаеш, че и най-добрите в тази игра не са застраховани от загуби.

Колкото до Стамен - изключително неприятно ми стана когато подтиква хора които вчера са научили правилата, да депозират ( и то солидни суми под претекст да вземат по-голям първоначален бонус ) само и само да си прибере комисионната.

aйде няма да коментираме повече сайта :)

аз вчера съм изкарал 35$ :Р кефи ме да играя и си играя :Р

а за 2 дни изкарах около 60$

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...