b0r3d Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Купувам аудио кабел 2 чинча над 3, 4 метра. Кабела трябва да представлява следното , но трябва да има 2 изходни чинча, а не 3 както на снимката. Чакам оферти Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Аз лично не съм виждал толкова дълги най-дългия,който намерих беше около 1,5 метра в офис уан суперстор,а иначе имам и един направен ако ти се занимава има във квазера на руски кабел и букси и е работа за 30 минути Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Абе вземи си от Викиват аз моя оттам си го взех. Е, нямаше май толкова дълги, ама както казва колегата отгоре - ако ти се занимава има кабел, има и букси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Отиваш в Конрад (до хотел Санкт Петербург) и там се продава такъв кабел има 5 метра , но ще ти излезе по евтино сам да си го направиш , изработката е елементарна , аз моя в нас сам си го направих... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 мога да ти предложа 15м силиконов с метални чинчове + преходник стерео жак към два чинча - 20 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 V TEHNOPOLIS ima dalgi po 7-8 metra vij tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 мога да ти предложа 15м силиконов с метални чинчове + преходник стерео жак към два чинча - 20 лв. <{POST_SNAPBACK}> V TEHNOPOLIS ima dalgi po 7-8 metra vij tam <{POST_SNAPBACK}> Абе хора вие или сте луди или сте много заблудени.Самия кабел(води се аудио кабел) се продава по някви стотинки метъра(най много да са 50) , а чинчовете са по 20 , ако са метални , по 40-50 , демек на @Bor3d ще му трябват около 3лв. за тая работа , а и тези купените нямате гаранция че са добре направени , познавам човек където му се е прецквал такъв кабел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 18, 2005 Author Share Posted July 18, 2005 мога да ти предложа 15м силиконов с метални чинчове + преходник стерео жак към два чинча - 20 лв. <{POST_SNAPBACK}> Във Вали нов на Hama 15м. е на твойта цена, а 10 метра пада на около на 16лв. По офертата на гейм 10лв. за 4 метра във Вали пак 5 метра на Хама с позлатени чинчове са 12 лв. Ще послушам съветите и ще си го направя сам, тъй като явно цените ви не ме устройват. Ако някой има по - нормално предложение съм склонен да го приема Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 21, 2005 Author Share Posted July 21, 2005 За тези които си търсят или биха си потърсили на ул " кап. Райчо " същите вървят по левче метъра и при това готови. Темата се обезмисля, така че моля да се затвори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.