Jump to content
BulForum.com

Купувам

Recommended Posts

Купувам аудио кабел 2 чинча над 3, 4 метра. Кабела трябва да представлява следното photo_small.jpg , но трябва да има 2 изходни чинча, а не 3 както на снимката. Чакам оферти :excl:

Аз лично не съм виждал толкова дълги най-дългия,който намерих беше около 1,5 метра в офис уан суперстор,а иначе имам и един направен ако ти се занимава има във квазера на руски кабел и букси и е работа за 30 минути

Абе вземи си от Викиват аз моя оттам си го взех. Е, нямаше май толкова дълги, ама както казва колегата отгоре - ако ти се занимава има кабел, има и букси...

Отиваш в Конрад (до хотел Санкт Петербург) и там се продава такъв кабел има 5 метра , но ще ти излезе по евтино сам да си го направиш , изработката е елементарна , аз моя в нас сам си го направих... :bgrin: :D

мога да ти предложа 15м силиконов с метални чинчове + преходник стерео жак към два чинча - 20 лв.

V TEHNOPOLIS  ima dalgi po 7-8 metra vij tam

Абе хора вие или сте луди или сте много заблудени.Самия кабел(води се аудио кабел) се продава по някви стотинки метъра(най много да са 50) , а чинчовете са по 20 , ако са метални , по 40-50 , демек на @Bor3d ще му трябват около 3лв. за тая работа , а и тези купените нямате гаранция че са добре направени , познавам човек където му се е прецквал такъв кабел.

мога да ти предложа 15м силиконов с метални чинчове + преходник стерео жак към два чинча - 20 лв.

Във Вали нов на Hama 15м. е на твойта цена, а 10 метра пада на около на 16лв. По офертата на гейм 10лв. за 4 метра във Вали пак 5 метра на Хама с позлатени чинчове са 12 лв. Ще послушам съветите и ще си го направя сам, тъй като явно цените ви не ме устройват. Ако някой има по - нормално предложение съм склонен да го приема :D

За тези които си търсят или биха си потърсили на ул " кап. Райчо " същите вървят по левче метъра и при това готови. Темата се обезмисля, така че моля да се затвори :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...