Jump to content
BulForum.com

Macromedia Dreamweaver MX 2004

ralexes

Recommended Posts

• 4 months later...
  • 2 weeks later...
A kade e iz4eznal Macromedia.Dreamweaver.MX.2004 neshto ne se namira s search-a  :confused

това е проблем с целия win_appz, нали го местят нещо, на порт 8083, и го няма. Иначе търсачката изглежда раоти с останалите секции

Моето впечатление е че е доста по-тежък от стария. Вярно има доста новости, но е доста тромав...дано пуснат optimization patch B)

• 4 months later...

Значи онзи ден си дръпнах MDW MX 2004 от тук и тръгнах да я инсталирам.

Всичко вървеше много добре, но когато стигна до прехвърлянето на файловете програмата остана на 0% и не мрадна повече. Искам да питам някой друг дали има същия проблем и евентуално решение.

---mod note:

Използвай търсачката на форума. Не пускай нови теми за обсъждани вече програми - пиши във вече пуснатите теми!

Значи онзи ден си дръпнах MDW MX 2004 от тук и тръгнах да я инсталирам.

Всичко вървеше много добре, но когато стигна до прехвърлянето на файловете програмата остана на 0% и не мрадна повече. Искам да питам някой друг дали има същия проблем и евентуално решение.

Хмм ми на мен си ми работи идеално..и идеално се качи та даже и го update.Преинстални го.. B)

Тва ми е най-омразното. После отнема доста време докато го направя годен за работа според моите изисквания.

Тва ми е най-омразното. После отнема доста време докато го направя годен за работа според моите изисквания.

Може би точно в това е проблема- едно лайно колкото повече го ровиш, толкова повече и дълго мирише! :punk

с мир!

След преинсталирането на Windows-а се оправи. Сега обаче има друг проблем, този update не може да се инсталира, казва, че в директорията нямало Dreamweaver MX 2004. Вари го убеждавай в противното. Някой да знае какво точно му е.

Аз една питънка имам относно тази програма-

Не мога да си направя бутони на кирилица. Когато пиша на кир. в бутоните, при излизане се получават едни такива.... абе сещате се.

Дайте акъл, моля!

• 6 months later...

Не мога да си направя бутони на кирилица. Когато пиша на кир. в бутоните, при излизане се получават едни такива.... абе сещате се.

Дайте акъл, моля!

След преинсталирането на Windows-а се оправи. Сега обаче има друг проблем, този update не може да се инсталира, казва, че в директорията нямало Dreamweaver MX 2004. Вари го убеждавай в противното. Някой да знае какво точно му е.

аз също имам тези два проблема и ще се радвам ако някой помогне!? :)

Дайте акъл, моля!

Това ставаше с едни специални шрифтове направени за dreamweavara ама сега не си спомням имената им

еdit:

A ето http://babailiica.is.online.bg/dw/

Абе хора като се опитам да направя там албум от менюто comands и като настроя всичко и дам ОК(каквото е там) и мидава грешка. Кажете шо така? Ако кажете и как се оправя ще е супер.

10х

Може би точно в това е проблема- едно лайно колкото повече го ровиш, толкова повече и дълго мирише! :punk

с мир!

tuka modovete da ne sa deficit a?

za6to spami 4ujda tema ???? tozi user

samo da trupa postove ade izpulnqvaite si zaduljeniqta

10x :angry:

tuka modovete da ne sa deficit a?

za6to spami 4ujda tema ???? tozi user

samo da trupa postove ade izpulnqvaite si zaduljeniqta

10x :angry:

/Оффтопик, за което съжалявам отсега/

А ти случайно да видя датата на поста, според мен тук има давност за такива неща и сега и да критикуваш Igniter, който между другото точно го е казал, макар и по малко по-твърд начин, той вече е забравил за този си пост, който пак повтарям е на място написан, според мен.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...