ralexes Posted September 12, 2003 Share Posted September 12, 2003 Crack-a za Macromedia.Dreamweaver.MX.2004ne raboti ,ako nqkoi nameri rabote6 da go ka4i ili pak da dade link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 13, 2003 Share Posted September 13, 2003 Какво не му работи на крака? Аз го тествах при мен и работеше като пушка Само Fireworks-а се ебаваше с png файлове. Ама айде, нали съм ларж http://warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/Macromed...eric-cracks.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted September 13, 2003 Author Share Posted September 13, 2003 Sega go probvah crack-a i raboti ! Dreamer you are the men Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLieNs Posted January 16, 2004 Share Posted January 16, 2004 za6to nemogat da se editvat scriptove s DreamWeaver MX 2004,a s stariq mogat !?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0_1 Posted January 16, 2004 Share Posted January 16, 2004 Как да не могат бре ? Могат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarCoder Posted January 24, 2004 Share Posted January 24, 2004 A kade e iz4eznal Macromedia.Dreamweaver.MX.2004 neshto ne se namira s search-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 25, 2004 Share Posted January 25, 2004 A kade e iz4eznal Macromedia.Dreamweaver.MX.2004 neshto ne se namira s search-a това е проблем с целия win_appz, нали го местят нещо, на порт 8083, и го няма. Иначе търсачката изглежда раоти с останалите секции Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 25, 2004 Share Posted January 25, 2004 Трябва някой да каже на furiozo да добави 8083 към енджина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted January 25, 2004 Share Posted January 25, 2004 Моето впечатление е че е доста по-тежък от стария. Вярно има доста новости, но е доста тромав...дано пуснат optimization patch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gambid Posted May 29, 2004 Share Posted May 29, 2004 Значи онзи ден си дръпнах MDW MX 2004 от тук и тръгнах да я инсталирам. Всичко вървеше много добре, но когато стигна до прехвърлянето на файловете програмата остана на 0% и не мрадна повече. Искам да питам някой друг дали има същия проблем и евентуално решение. ---mod note: Използвай търсачката на форума. Не пускай нови теми за обсъждани вече програми - пиши във вече пуснатите теми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted May 29, 2004 Share Posted May 29, 2004 Аз нямам проблеми, инсталира ми се без проблем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gambid Posted May 29, 2004 Share Posted May 29, 2004 Значи може нещо XP-то да се е прецакало ААААААА гадория Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted May 29, 2004 Share Posted May 29, 2004 Значи онзи ден си дръпнах MDW MX 2004 от тук и тръгнах да я инсталирам.Всичко вървеше много добре, но когато стигна до прехвърлянето на файловете програмата остана на 0% и не мрадна повече. Искам да питам някой друг дали има същия проблем и евентуално решение. Хмм ми на мен си ми работи идеално..и идеално се качи та даже и го update.Преинстални го.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gambid Posted May 29, 2004 Share Posted May 29, 2004 Тва ми е най-омразното. После отнема доста време докато го направя годен за работа според моите изисквания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted May 30, 2004 Share Posted May 30, 2004 Тва ми е най-омразното. После отнема доста време докато го направя годен за работа според моите изисквания. Може би точно в това е проблема- едно лайно колкото повече го ровиш, толкова повече и дълго мирише! с мир! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gambid Posted June 1, 2004 Share Posted June 1, 2004 След преинсталирането на Windows-а се оправи. Сега обаче има друг проблем, този update не може да се инсталира, казва, че в директорията нямало Dreamweaver MX 2004. Вари го убеждавай в противното. Някой да знае какво точно му е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 Аз една питънка имам относно тази програма- Не мога да си направя бутони на кирилица. Когато пиша на кир. в бутоните, при излизане се получават едни такива.... абе сещате се. Дайте акъл, моля! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cdjabi Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Аз една питънка имам относно тази програма-Не мога да си направя бутони на кирилица. Когато пиша на кир. в бутоните, при излизане се получават едни такива.... абе сещате се. Дайте акъл, моля! След преинсталирането на Windows-а се оправи. Сега обаче има друг проблем, този update не може да се инсталира, казва, че в директорията нямало Dreamweaver MX 2004. Вари го убеждавай в противното. Някой да знае какво точно му е. аз също имам тези два проблема и ще се радвам ако някой помогне!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Аз една питънка имам относно тази програма-Не мога да си направя бутони на кирилица. Когато пиша на кир. в бутоните, при излизане се получават едни такива.... абе сещате се. Дайте акъл, моля! <{POST_SNAPBACK}> Това ставаше с едни специални шрифтове направени за dreamweavara ама сега не си спомням имената им еdit: A ето http://babailiica.is.online.bg/dw/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Абе хора като се опитам да направя там албум от менюто comands и като настроя всичко и дам ОК(каквото е там) и мидава грешка. Кажете шо така? Ако кажете и как се оправя ще е супер. 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokoban Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Може би точно в това е проблема- едно лайно колкото повече го ровиш, толкова повече и дълго мирише! с мир! <{POST_SNAPBACK}> tuka modovete da ne sa deficit a? za6to spami 4ujda tema ???? tozi user samo da trupa postove ade izpulnqvaite si zaduljeniqta 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 tuka modovete da ne sa deficit a? za6to spami 4ujda tema ???? tozi user samo da trupa postove ade izpulnqvaite si zaduljeniqta 10x <{POST_SNAPBACK}> /Оффтопик, за което съжалявам отсега/ А ти случайно да видя датата на поста, според мен тук има давност за такива неща и сега и да критикуваш Igniter, който между другото точно го е казал, макар и по малко по-твърд начин, той вече е забравил за този си пост, който пак повтарям е на място написан, според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.