XC^^The_Devil^^ Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 LINK prosto nqmam dumi tva izlezeli vedbnaga si go zimam dano nee nad 200$ iskam da vida i vasto mnenie az prosto sam izumen ot tova 4udo na tehnikata Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Искам и аз такова нещо Ама няма да си го взема веднага след като излезне... Пъвро РАМ Като гледам братята Руснаци са разработили технологията, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 It will cost less than a good mobile phone <{POST_SNAPBACK}> клавиатурата е супер яка! Но, все пак не са ли нещо по-конкретно? Сега много ми се спи, но утре ще се поразровя в сайта. Съмнявам се цената да ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Фф леко разбива ... отначалото само като и метнах един поглед не разбрах какво и е толкова специално , но после ... уахааха . Обаче едва ли отначало като излезе ще я купя ... просто ... и цената също ще разбива Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 17, 2005 Author Share Posted July 17, 2005 aham az 4akam da vida cenata samo kva stee i ste resha dali da q zimam trqq se zeme takova nesto no sam si obestal parvo gsm nokia 6630 togava tva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Eeee pone kopchetata niama da se iztrivat Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Оххх малеее... на таква клавиатура как ми са иска да поцълам малко Freelancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
General Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Отдавна си тръся клавиатура, на която да й светят бутоните, бих дал до 100 $ за клавиатурата от линка Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 It will be OS-independent (at least it can work in some default state with any OS) <{POST_SNAPBACK}> Как пък не, едва ли някой ще седне да напише софтуер за БеОС, примерно... Ето това е клавиатурата: Das Keyboard - uber Geeks only! за светещи клавиатури: sl-6466_1 sl-6452_1 има доста варианти.. и се продават в българия, не са и безбожно скъпи Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Много яка клавиатура , ама ша струва сигурно майка си и баща си , а на мене ПС-то ми както се вижда от подписа не е първа младост , така че първо ша ъпгрейдвам , а после ша мисля за такива екстри... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Тази показаха в първия пост е от новото поколение клавиатури на които май можеш да си програмираш всеки кбутон!!Демек може да си ги наредиш както на тебе ти е удобно Е това е супер яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Изтекоха ми лигичките. Щом има за quake дали няма да направят една и за Call of Duty??? Das Keyboard също не е лоша щото е само за познавачи ( смятам да се причисля към познавачите ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 18, 2005 Author Share Posted July 18, 2005 Изтекоха ми лигичките. Щом има за quake дали няма да направят една и за Call of Duty??? Das Keyboard също не е лоша щото е само за познавачи ( смятам да се причисля към познавачите ) <{POST_SNAPBACK}> zna4i to nee stom ima za quake ami prosto primer ti davat kak izglejda na quake i na photoshop ina4e kato si pusnish call of duty ili medal of honor dte se naredi kakto e tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 zna4i to nee stom ima za quake ami prosto primer ti davat kak izglejda na quake i na photoshop ina4e kato si pusnish call of duty ili medal of honor dte se naredi kakto e tam <{POST_SNAPBACK}> Eeee samniava me che sama ste se naredi, nai veroiatno tova ste go pravi niakoi Plugin, predvaritelno instaliran i nastroen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backo9 Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Такааа. В последните няколко дена нета е пълен с коментари относно тази клавиатура. Тя е направена по поръчка от фирма Optimus от руски дизайнери. Засега е във фаза прототип и едва ли има произведени повече от 5-6 бройки. По неофициални данни стойността и е между 250 и 300 $. Което значи, че върху тази цена ще се трупа печалбата на производители и търговци, т.е. очаква се цената засега да не е под 400 $. Което пък е главната причина клавиатурата да не бъде пусната в серийно производсВво. Очаква се това да стане около 2010 година когато се счита, че производството й ще е достатъчно евтино за да се получи една достъпна за повече хора цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Ето това е клавиатурата:Das Keyboard - uber Geeks only! да беше и флат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 А бе само на мен ли не ми харесва тази клавиатура? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Само на теб Пфф.. немам търпение да излезе,макар че ше струва мноо пари!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Не ми се мисли колко ще струва,ама...клавтурката си я бива Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Такааа. В последните няколко дена нета е пълен с коментари относно тази клавиатура. Тя е направена по поръчка от фирма Optimus от руски дизайнери. Засега е във фаза прототип и едва ли има произведени повече от 5-6 бройки. По неофициални данни стойността и е между 250 и 300 $. Което значи, че върху тази цена ще се трупа печалбата на производители и търговци, т.е. очаква се цената засега да не е под 400 $. Което пък е главната причина клавиатурата да не бъде пусната в серийно производство. Очаква се това да стане около 2010 година когато се счита, че производството й ще е достатъчно евтино за да се получи една достъпна за повече хора цена. <{POST_SNAPBACK}> От къде пък я намери тази информация? Ако може дай линк към сорса Относно das keyboard - това пък е пълна изцепка. Просто някой хитрец си е спестил кинтаж от печатането на символите в/у клавишите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Само на теб Пфф.. немам търпение да излезе,макар че ше струва мноо пари!! <{POST_SNAPBACK}> Не си единствен на мен също не ми аресва ...аз искам една флат кавиатура с меки бутни и да е направена със здрав метален корпус че моите ги троша постоянно .. може да има бутон за Калкулатор че ме мързи да смятам и за ВинАмп или негов заместител. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanko111 Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Аз пък искам такава клавиатура: но с възможностите на тази, за която си говорим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Аз пък искам такава клавиатура: но с възможностите на тази, за която си говорим. <{POST_SNAPBACK}> Мен пък тази не ми харесва изобщо Трябва да усещам копчетата а тук очевидно няма да успея! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Аз пък искам такава клавиатура: но с възможностите на тази, за която си говорим. <{POST_SNAPBACK}> Мне...моята повече ми харесва Тази я бива единствено за писане на СМС-и (точно за това, за което е създадена). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.