Jump to content
BulForum.com

Препоръки за походови стратегии, моля

Curunir

Recommended Posts

Някой мисли за мен :)

http://gamez.com.tw/info.php?id=1139

и аз се чудех дали ще я бива, но в момента съм без личен компютър. като я тестваш постни да кажеш за кво става реч

Сам си го направих :)

А гледайте какво постигнах на цивилизацията:

:wacko: :huh: :rolleyes: :smile: :lol: :D как успя да замърсиш толкова много, те хората ще ти умрат от глад :ph34r: . най-доброто постижение ми е с египтяни, 8 компа на варлорд - продължи към два месеца играта, ма ги нагънах в панера за хляб :) , е двама едвам докараха до новата ера де B)

Ох ох! Тая Great Invasuions е ужасна. Самата игра може и да струва нещо, но е написана умопомрачително зле. На 800х600, 16bit color насича безумно, всичко е толкова мудно и тромаво, че не може да бъде. Пуснах "туториала", където всъщност туториал няма. Пробвал съм Europa Universalis, само че там поне можах да преместя единиците, тук и това не успях. В туториала не се обяснява нищо, не знам защо сценарият се казва така. Накрая не издържах, изтеглих й една българска и я затрих. :|

Ох ох! Тая Great Invasuions е ужасна. Самата игра може и да струва нещо, но е написана умопомрачително зле. На 800х600, 16bit color насича безумно, всичко е толкова мудно и тромаво, че не може да бъде. Пуснах "туториала", където всъщност туториал няма. Пробвал съм Europa Universalis, само че там поне можах да преместя единиците, тук и това не успях. В туториала не се обяснява нищо, не знам защо сценарият се казва така. Накрая не издържах, изтеглих й една българска и я затрих. :|

И аз вчера я свалих от любопитство, но си замина безусловно. Не си заслужава :D

Надали не си чувал за играта Rome Total War тряя само да завземаш с добре измислена тактика и от време на време да обръщаш внимание на икономиката която е направена много проста само като стройш печел мангизи.Супер графика на 2 място за 2004г. след Battle For Middle Earth и на 1 според някой отделни компаний и списания.Любимата ми игра и ся ще излиза експанжън

Rome Total War

Rome Total War:Barbarian Invasion expansion

Pri men ne beshe lagavo, vsashnost varveshe si dosta prili4no, osobeno kato q nabluskash na max skorost, oba4e beshe adski sku4na. Nikva indikaciq kak se dvijat unitite, tutoriala sa go napravili, za da go izmislish ti abe kofti istoriq... v tova otnoshenie warlords IV mi beshe mnogo po-interesna.

Category: Strategy > Real-Time > Historic

Tech Information: 1-8 Players.

Хм, толкова бавна беше, че съм запомнил че е походова B) Сигурно щото ми е бавен компутара :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...