Heller12a Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Някой мисли за мен http://gamez.com.tw/info.php?id=1139 <{POST_SNAPBACK}> и аз се чудех дали ще я бива, но в момента съм без личен компютър. като я тестваш постни да кажеш за кво става реч Сам си го направих А гледайте какво постигнах на цивилизацията: <{POST_SNAPBACK}> :smile: как успя да замърсиш толкова много, те хората ще ти умрат от глад :ph34r: . най-доброто постижение ми е с египтяни, 8 компа на варлорд - продължи към два месеца играта, ма ги нагънах в панера за хляб , е двама едвам докараха до новата ера де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 21, 2005 Author Share Posted July 21, 2005 Ох ох! Тая Great Invasuions е ужасна. Самата игра може и да струва нещо, но е написана умопомрачително зле. На 800х600, 16bit color насича безумно, всичко е толкова мудно и тромаво, че не може да бъде. Пуснах "туториала", където всъщност туториал няма. Пробвал съм Europa Universalis, само че там поне можах да преместя единиците, тук и това не успях. В туториала не се обяснява нищо, не знам защо сценарият се казва така. Накрая не издържах, изтеглих й една българска и я затрих. :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Ох ох! Тая Great Invasuions е ужасна. Самата игра може и да струва нещо, но е написана умопомрачително зле. На 800х600, 16bit color насича безумно, всичко е толкова мудно и тромаво, че не може да бъде. Пуснах "туториала", където всъщност туториал няма. Пробвал съм Europa Universalis, само че там поне можах да преместя единиците, тук и това не успях. В туториала не се обяснява нищо, не знам защо сценарият се казва така. Накрая не издържах, изтеглих й една българска и я затрих. :| <{POST_SNAPBACK}> И аз вчера я свалих от любопитство, но си замина безусловно. Не си заслужава Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Надали не си чувал за играта Rome Total War тряя само да завземаш с добре измислена тактика и от време на време да обръщаш внимание на икономиката която е направена много проста само като стройш печел мангизи.Супер графика на 2 място за 2004г. след Battle For Middle Earth и на 1 според някой отделни компаний и списания.Любимата ми игра и ся ще излиза експанжън Rome Total War Rome Total War:Barbarian Invasion expansion Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Disciples II Gold Edition (2005) Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Ох ох! Тая Great Invasuions е ужасна. Самата игра може и да струва нещо, но е написана умопомрачително зле. На 800х600, 16bit color насича безумно, всичко е толкова мудно и тромаво, че не може да бъде. Пуснах "туториала", където всъщност туториал няма. Пробвал съм Europa Universalis, само че там поне можах да преместя единиците, тук и това не успях. В туториала не се обяснява нищо, не знам защо сценарият се казва така. Накрая не издържах, изтеглих й една българска и я затрих. :| <{POST_SNAPBACK}> Pri men ne beshe lagavo, vsashnost varveshe si dosta prili4no, osobeno kato q nabluskash na max skorost, oba4e beshe adski sku4na. Nikva indikaciq kak se dvijat unitite, tutoriala sa go napravili, za da go izmislish ti abe kofti istoriq... v tova otnoshenie warlords IV mi beshe mnogo po-interesna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 По-добро от цивилизацията няма !!!! Това е класика : като живота е. Ето ви и един учебник Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Sudden Strike 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 23, 2005 Author Share Posted July 23, 2005 Sudden Strike 2 Category: Strategy > Real-Time > HistoricTech Information: 1-8 Players. <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Category: Strategy > Real-Time > HistoricTech Information: 1-8 Players. <{POST_SNAPBACK}> Хм, толкова бавна беше, че съм запомнил че е походова Сигурно щото ми е бавен компутара Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.